טורניר פסח!

impale

New member
טורניר פסח!

יום חמישי , ה-29.3.07(חופשת פסח!) שעה: בשעה 11:00 אני בטוח שאנשים יתחילו להגיע למקום מקום: ראשון לציון,קניון שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון מקום מדוייק שנפגש בו: ספסלי האוטובוסים באזור רצריפי האוטובוסים על המפגש והטורניר: קודם נכיר את כל החדשים =) אפשר לשבת לדבר להכיר,להחליף,לשחק ובנתיים וכל דבר אחר. מאוחר יותר נתחיל הרשמה לטורניר.. פרטים מורחבים: ההרשמה לטורניר תתחיל בשעה 12:00- עלות השתתפות בטורניר תעלה כ-20 ש"ח הטורניר יהיה בשיטת קרב סוויס. פרסי הטורניר יהיו בוסטרים של Yu-Gi-Oh! GX (כנראה שטין פאקים של סייבר דרגון) יש להצתייד באוכל,שתיה וכמובן קלפי יוגי-הו מקוריים בלבד. כל משתתף בטורניר יצתרך לתת דק ליסט והמארגנים יתאימו את הדק ליסט לדק שלכפ בהפתעה,אז שכחו מרמאויות. בהפנינג יש את הבוסטרים: Yu-Gi-Oh GX Jaden Duelist Pack Yu-Gi-Oh GX Chazz Princeton Duelist Pack Collectible Tins 2006 Power of the Duelist Cyberdark Impact Structure Deck Machine Re-Volt חשוב לציין! ביום הטורניר בחנות הפנינג יהיו הנחות מיוחדות מאוד! מחירים זולים יותר! 1+1 ודברים דומים שאחרי שאני אקבל פרטים מלאים אני אכתוב אותם פה! (תודה למור ביוגיהו-פורום על הנושא) אוקי אז שלא תגידו שלא אמרתי =P בפורים היו 52 רשומים.... מכובד מאוד =P

liorhikri1991

New member
שים לב!!!

יש תיכוניסטים שיש להם ימי עיון בימים אלה וזה לא הולך ביחד!!!

impale

New member
שים לב

לא אני קובע את התאריכים.. התאריך הזה בכללי לא נוח גם לי.. אבל אני אנסה לדחות את הבחינה שלי בשבילו XD

MorCohen1

New member
חדש עזרההה

אחים שלי אני חדש אני רוצה קצת פרטים תתחברו בבקשה ל- 284955090 תודה

למעלה