טורניר פורטו!!!

oren987

New member
טורניר פורטו!!! ../images/Emo47.gif

אז - להלן המדורגות בטורניר (שאין בו בכלל מתמודדות בכירות, אבל ניחא): 1 - אנג´לס מונטליו. 2 - כרסטינה טורנס וולרו (שעפה כבר בסיבוב הראשון). 3 - מגי סרנה - שנמצאת כבר ברבע הגמר. 4 - מרטינה סוצ´ה - (שלהזכירכם, כבר יש לה תואר אחד השנה). 5 - טינה פיסניק - (גם הודחה בשלב הראשון). 6 - Daniilidou Eleni 7 - Mikaelian Marie-Gaiane 8 - Matevzic Maja יש הימורים על זוכה?? (למרות שבטורניר הזה ממש אין עניין, אבל...). ולהלן תמונה של המדורגת ראשונה בטורניר - אנג´לס מונטליו.(איזו בחורה יפה מה???)

כן.......

ממש היפהיפיה הנרדמת.............. אבל כמו שאדר העיר, ובצדק, טניס הוא קודם כל ספורט.

לא קודם כל. רק. אך ורק

אני מאוד שמח שדבריי כאן נשמעים בכל זאת
אדר מורג

oren987

New member
אבל עדיין!! - נחמד שהן נראות טוב! ../images/Emo47.gif

לא?? אני אומנם אוהב את סרנה ווילאמס ואת קפריאטי על מגרש הטניס אבל אני לא חושב שיש שום דבר רע בלהסתכל גם על טנסאיות שנראות טוב!!

בדרך כלל דבריי זוכים לביקורת כאן

אבל זה בסדר גמור, אני נהנה מביקורת בונה. אני למעשה מעדיף שלא יסכימו איתי מאשר יסכימו איתי (איזה מנטרה של אוהדי הפועל ת"א). חג שמח לכולם אדר מורג

oren987

New member
עדכון על טורניר פורטו!! ../images/Emo47.gif

להלן משחקי רבע הגמר: מונטוליו נגד דנילידואו קוסטניק (ניצחה את סוצ´ה) נגד מאטבזיס קרבנובה נגד מגי סרנה גובססי נגד קארה בלייק ממש טורניר חסר כל עניין מה??? כנראה שמונטוליו תפגוש בגמר את סרנה או את בלייק!

הטורניר הזה הוא אמיתי? נשמע לי משהו

וירטואלי. כמו הטורנירים בארץ שאף אחד בעולם לא יודע עליהם אדר מורג

hillly377

New member
אמיתי ועוד איך

והנה תמונה של משתתפות הטורניר, אל תצפו לזהות מישהי מהן אבל הנה תמונה שלקחו אותן לטיול באניה.

הילי

את נשמעת כמו אבי מלר של הטניס. את פשוט יודעת על כולם הכל. את בטח יודעת מה סרנה וויליאמס אוהבת לארוחת בוקר ואיזה סרט היתה ג´ניפר קפריאטי לאחרונה. שאי ברכה! אדר מורג

hillly377

New member
תודה

זה פשוט מאוד מאוד מעניין אותי אז אני מתעניינת. בקשר לסרינה, בדר"כ ונוס מבשלת לה, וכשונוס לא בבית היא פשוט לא אוכלת (וזה נכון!), והסרט האהוב על קפריאטי הוא "הניצוץ".

אני בהלם מוחלט

טוב זה לא יכול להיות אמיתי! הילי בטח מסתכלת באתרים ואז עונה. או שהיא ילדה מאוד מאוד משועממת. אבל אנחנו אוהבים אותה כמו שהיא! אדר מורג

hillly377

New member
אדר

שעמום זה חלק מהעניין, היה לי ה-מ-ו-ן זמן עד הגיוס... אבל אני לא מסתכלת באתרים ואז עונה. פשוט קראתי באינטרנט המון כתבות וראיונות ויש לי זיכרון טוב...

רפי2002

New member
הילי, בואי אני ילמד אותך משפט חכם:

כל מה שאת עושה, יעזור לך בעתיד..... גם כל הידע העצום שלך על השחקניות טניס, יעזור לך, איך שהוא בעתיד..... דרך אגב, את המשפט לימד אותי אחד, והלוואי והיה פועל לפיו...

לאחרונה הוא נהיה אירופאי

אמנם הוא מבין יותר בכדורגל אנגלי אבל ערוץ 5 הפך אותו לפרשן כדורגל שמתעסק בכל אירופה. אדר מורג

oren987

New member
חצי גמר - טורניר פורטו!! ../images/Emo47.gif

מונטליו עלתה - כמו גם סרנה, וגובססי. השלב הבא הוא לראות האם גם סוצ´ה תעלה (ולהזכירכם יש לה תואר אחד כבר השנה) - ואז יהיה לנו את החצי גמר הבא: מונטליו - סוצ´ה וסרנה מגי - גובססי.

למעלה