טורניר "מצודות"

טורניר "מצודות"

טורניר מצודות בכנס ביגור הקרוב (9-11/04, בכפר הירוק) יתקיים טורניר למשחק המצליח וזוכה הפרסים "מצודות" בחסות כוכבי כסף. הטורניר יתקיים ביום א, החל משעה 14:00. הרשמה במקום או דרך אתר ביגור. 3 המקומות הראשונים בטורניר יזכו בפרס כספי מאת כוכבי כסף. בנוסף, במקום תהיה אפשרות למשחקים חופשיים, ממגוון המשחקים שלנו, וכן דוכן של 5 מטר עמוס כל טוב במשחקים וספרים של כוכבי כסף. בנוסף תוכלו להרשם גם לסדנת צביעה של WARHAMMER, לתחרות הצביעה שלנו, ולחזות במשחקי ראווה. מצפים לראותכם שם!

IirionClaus

New member
למה מצודות?

אני מרגיש צורך עז לשאול... מדוע לבחור את מצודות כמשחק לטורניר? דווקא משחק זה יותר מתאים להפצה כמשחק משפחתי וחברותי. משחקים אחרים, כגון Settlers of Catan, Puerto Rico או Song of Ice and Fire הרבה יותר מתאימים, ואם אינני טועה מתיישבי קאטאן תורגם לעברית.

ycyclop

New member
כמה סיבות

1: קל ללמד את המשחק לאנשים שלא מכירים 2: לעודד חשיפה למשחק שניתן לקנות בארץ בקלות ויש יתרון לכך שהוא בעברית 3: משך משחק קצר יחסית כך שניתן לעשות כמה סביבים וליצור תחרות ברומטר טובה 4: האפשרות לשחק מול הרבה שחקנים טובה במשחק הזה בגלל טקטיקות ההפוך על הפוך שיש בו, מה שהופך את זה ללפעמים די משעשע ומתאים לאוירת ביגור

טלד

New member
למה טורניר

עם כל כמה שאני נהנה לשחק (וממצודות אני נהנה מאד) אני, באופן אישי, לא מתחבר לקונספט של טורניר.

ycyclop

New member
יש כמה יתרונות לפעילות שעשינו

היו שני חלקים לפעילות 1: טורניר 2: משחקים חופשיים הטורניר נבע משתי סיבות. הראשונה שזה פשוט משהו שונה, ושונה לאירוע כמו ביגור זה טוב אם יש חשיפה מתאימה. השניה שלטורניר יש את הקסם שלו ויש הרבה אנשים שזה מושך אותם. הרצון לנסות לזכות ואז להתרברב שהם ניצחו

למעלה