טורי והפסנתר

Polly47

New member
טורי והפסנתר

אם היא לא הייתה מנגנת על פסנתר זה היה משנה? היא מנגנת את כל השירים שלה על הפסנתר וזה מוסיף המון, אבל, אם היא מחר בבוקר קמה ומחליטה שהיא לא מנגנת יותר על פסנתר, הייתם ממשיכים להעריץ אותה ואת השירים שלה? סתם משהו שיצא לי לחשוב עליו. אני אשמח אם תענו על שתי השאלות

אם טורי הייתה מנגנת על צ'לו למשל

ומנגנת טוב בצורה נפלאה הייתי אוהבת אותה לא משנה מה,טורי מזוהה מאוד עם הפסנתר אבל אם היא הייתה מפליאה בנגינתה בכלי אחר הייתי אוהבת אותה על כל פנים ואת הכתיבה שלה.

ענבאך

New member
לא משנה

אם מתכתכילה היא הייתה לא הייתה מנגנת על פסנתר זה היה משהו אחר לגמרי, כי הכתיבה שלה הייתה שונה לחלוטין. אבל אם עכשיו היא הייתה מפסיקה, אני לא בטוחה שזה היה משנה בכתיבה שלה משהו, וזה דווקא היה נותן לשירים שלה צליל שונה. אני לא חושבת שהייתי מפסיקה לאהוב אותה רק כי היא הייתה מפסיקה לנגן, אפילו שאני מאוד אוהבת את איך שהיא מנגנת. דווקא ממנה אני מחזיקה בתור מישהי שיכולה לקחת כלי ליד וללמד את עצמה בצורה מוזרה לנגן. הייתי שמחה לשמוע אותה מנגנת על צ'לו.

gelrad

New member
שאלה לא רלוונטית...

טורי עם הפסנתר כבר מגיל 3, זה חלק בלתי נפרד מהמוזיקה שלה.

noosh

New member
האמת שאני לא יודעת

אני משערת שהפסנתר הוא חלק מהיצירה שלה וחלק ממנה, ולכן השירים שלה נשמעים ככה. בכל מקרה, אם טורי לא הייתה מנגנת על הפסנתר, המוזיקה שלה הייתה אחרת, היצירה שלה הייתה שונה לגמרי. אם הייתי אוהבת אותה? אני לא יודעת, אני צריכה "לשמוע", כביכול, את מה שהיא הייתה יוצרת, ולראות אם זה מדבר אליי ככה. אני מקווה שזה עונה על שתי השאלות, פשוט קצת קשה ליל ענות עליהן

כאמור

טורי היא טורי וזה כולל את הפסנתר כמו שזה כולל את הקול שלה. כמעט. זה אשכרה מרגיש כמו חלק בלתי נפרד ממנה. מדהימה מדהימה מדהימה עליו. והמוזיקה שלה לא היתה אותו דבר בשיט בלעדיו.. למרותש. היא עדיין היתה בהחלט... אבל לא מתקרבת אפילו.

אני חושבת,

שאם היא לא הייתה עם הפסנתר, דברים היו לגמרי שונים. שום סיכוי שהיא הייתה עושה את אותה המוזיקה. לפי מה שרואים בהופעות, או איך שהיא מגדירה א המוזיקה שלה, הקרדיטים שהיא נותנת לפסנתר שלה בכל אלבום מחדש, זה ממש לא נראה כיאלו הפסנתר הוא כלי נגינה שלה. אני חושבת שהיא רואה בו משהו שהוא הרבה יותר שותף ליצירה מאשר כזה שרק הפך אותה למוחשית. מעבר לכך שלפסנתר יש חלק גדול בסגנון שלה, ובאיך שהיא מוכרת וידועה, אני חושבת שיש לו חלק גדול בעיצוב היצירה שלה מהסיבה הפשוטה שהוא החבר הכי טוב שלה מאז שהיא קיימת. השירים שלה הם סוג של דיאלוג איתו, אני חושבת. אני לא חושבת ששירים כמו Precious Things ("He said you really an ugly girl, but I like the way you play') היו נכתבים ללא הפסנתר, ומה שהוא עושה לה. אני חושבת שהוא חלק בלתי נפרד מהאישיות שלה, ואם החלק הזה לא היה קיים, כנראה שגם האישיות הייתה אחרת. אלו לא היו אותם שירים עם כלי אחר, אלא משהו לגמרי שונה. סוג של טורי איימוס אחרת.

פלוטו24

New member
זה לא קריטי

כלומר, הפסנתר הוא חלק מהותי ממנה ומיצירתה ולקחת אותה ממנו לגמרי, יהיה שינוי כיוון מוזיקלי טוטאלי, אבל יישארו הרבה תכונות אחרות איכותיות שלה כיוצרת. כדוגמא אפשר לקחת את האלבום to venus and back ששם הפסנתר מופיע בצורה מאד מינימלית ברוב השירים, אם בכלל ועדיין, זה אלבום איכותי וטוב.

למעלה