טורונטו vs ונקובר

טורונטו vs ונקובר

בהתחלה חשבנו על טורונטו... אחר כך שינינו את דעתנו ואמרנו - רק ונקובר, טבע, יופי, חם יותר וכו'....אך קראתי בפורום של אישראלים בקנדה כל מיני דברים על ונקובר: מעשנים ברחוב, בכלל לא נקי כמו שמספרים, מלא נרקומנים וכו'. בטח על כל עיר גדולה אפשר להגיד אותם דברים...לאן אתם מתכננים לנסוע? למה?

giri

New member
קצת הסחפות... אתם צריכים לצפות למשהו הגיוני

לא גן עדן וודאי לא גיהנום. ונקובר באופן קבוע במקומות הראשונים בעולם מבחינת איכות חיים, נראה לך באמת שזו לא עיר טובה לחיות בה? ואת זה אני אומרת בתור מי שלא חיה שם ולא מתכננת כרגע... אז אין לי הטיה אישית בעד או משהו. פשוט הגיון.

אני רק רוצה להוסיף ככה שני סנט שלי.
אם אתה מהגר לקנדה וסומך על מזג האוויר החם של וונקובר, בעיני זו גישה קצת לא נכונה. ונקובר עיר נהדרת, יפיפיה, ובאמת שיש בה מזג אוויר חם ביחס לשאר קנדה. עם זאת, יכול להיות שבשלב כזה או אחר תיאלצו לחיות באיזור אחר של קנדה, ולדעתי צריך במידה מסויימת להיות מוכן גם למזג אוויר קר יותר, לפחות ברמה העקרונית. אם לא תמצא עבודה בונקובר (עיר מבוקשת מן הסתם ועם תחרות גדולה) ותאלץ לחפש את מזלך במקום שבו יש מזג אוויר פחות ממוזג, אתה צריך להיות מוכן לזה נפשית (בעיני).

בפורום של ישראלים בקנדה? אשמח לראות קישור/ים.

אגב, אני מנסה להבין את הלוגיקה שמנחה אותך, אם בכלל: את מבקשת לשמוע מה מספרים כאן, בקשר למה שמספרים שם, שסותר את מה שמספרים במקום אחר.
איך תקבעי איזה סיפור "ניצח"?

TearGarden

New member
כמו בכל עיר

יש איזורים יותר טובים ופחות טובים. וכן, מסתובבים שם גם נרקומנים ואפילו מענשים ברחוב (!!!). כמו בכל עיר.... אם אתם מחפשים מקום פחות או יותר סטרילי - ממליצה על סינגפור.

ועכשיו ברצינות - אנשים שונים בעלי דיעות שונות. אני יכולה להעיד על עצמי באופן אישי - לפני שהחלטנו לעבור לוונקובר, ביקרנו בטורונטו - היה מגניב ונחמד מאוד. אבל אחרי שביקרנו בוונקובר לא היה ספק שלשם אנחנו רוצים לעבור.
מישהו אחר יחשוב הפוך ממני.

בהצלחה.

לא מאמין שמישהו יחשוב הפוך

Nat3nat

New member
יש מישהו מקלגרי?.ונקובר VS קלגרי?

אנחנו אישית איפשהוא שם חושבים שונקובר גדול עלינו בשלב הזה בגלל כל התחרויותיות והכל וכרגע חושבים על מקום טוב לנחות בו בשביל לעמוד על הרגליים בהתחלה אולי גם להישאר שם והמחשבה הייתה קלגרי... מישהו מכם נמצא שם/ מתכוון לעבור?...

giri

New member
אנחנו גרים בקלגרי ומרוצים מאד

אבל זה עניין מאד אישי, כמו שכתבה TearGarden.

למעלה