אוויר הרים צלול כיין וריח או.....
רנים, שלום אורן..ינעל רבאק לקח לי קרוב לשעה לרדת לתחתית העמוד(הפורום הזה הפך לקן צרעות מדופלם,וטוב שכך)ולמזלך מצאתי ת´פוסטינג שלך.. אתה רוצה פרטים הא? עשרות לשכות וסוכנויות תעסוקה קיימות בכל חור בטורונטו וסביבתה,מערכת התחבורה הציבורית(t.t.c) היא הנוחה,הזולה, האיכותית,הדייקנית,הנקייה והבטוחה ביותר בכל צפון אמריקה(מומלץ להשתמש בה לעיתים תכופות במשך תהליך חיפוש עבודה),ועיתונים כגון "employment news" וגם עוד רבים וטובים מסוגו מופצים בכל מקום אפשרי,אם כי כמובן בכדי לנחות על כל עבודה נורמלית,כביכול,שממנה תפיק פרנסה משובחת ומקסימלית,למשל,כמו זאת מהסוג שמשלמת מעל ל-minimum wage תזדקק לקנדיין אקספיריינס הידוע לשמצה..יש לך אקספיריינס? עמוד קורות חיים מרשים ושלל תעודות מגוונות(ומה בקשר לאנגלית המדוברת??פחות או יותר טובה?)התקבלת!..בקשר למגורים לחצי שנה +,כן אז סביר להניח שתמצא ת´צמך מתגורר באיזה דירה שכורה קטנה ונחמדה באחד משכונות אנטיבס בתל אביב הקטנה והמפורסמת בווילודייל,מוקף בשלל משפחות ישראליות לרוב,יש ישראלים המוצאים בזה סיוט להתגורר שם,ישנם שמוצאים שם ת´גן-עדן הפרטי שלהם, !!GO FIGURE האתר הבא זה -ה-אתר לכל ישראלי חובב טורונטו,זה אתר הבית שלי מזה זמן רב,(ובכל אופן,אדום ולבן זה הצבע שלי)ותאמין לי,שאם הפכתי אותו לאתר הבית שלי מוטב שתעשה זאת גם אתה... אורן