טורונטו לאן

88nothing

Active member
אחרי כמעט חצי עונה, נראה שטורונטו לא מצליחים לעשות את הצעד קדימה שתיכננון לעשות.
בשנה שעברה הם עשו פלייאוף, שנגמר בסיבוב הראשון על ידי אמביד ופילי ב4:2.

השנה, נכון לכתיבת שורות אלה טורונטו מדורגים 12 במחזר, עם 16 ניצחונות לעומת 22 הפסדים.
בפועל הקבוצה קרובה יותר לתחתית מאשר לפלייאוף, וגם שם מבינים כי לא הסיכוי לעבור את אחת מ5 הגדולות, די לא קיים.
המאזן של טורונטו מספיק להם כרגע למקום ה6 הגרוע בליגה(יחד עם הת'אנדר).
השאלה האם כדי להם לוותר על העונה ולנסות להעלות את הסיכויים בדראפט.

בעקרון את אבן הפינה בדמות סקוטי בארנס יש להם, אבל מסביבו אין שחקן צעיר נוסףשנראה מספיק כשרוני.
או לפחות להעמיס בחירות.

1673014857169.png
לסיאקאם יש עוד שנה וחצי בחוזה, אחרי זה תיהיה דילמה מה עושים איתו, תיהיה של פיניקס הקמצנים.

טורונטו ישלמו לג'ונסון.
וינסו לגלגל את קראודר בטרייד המשך תמורת בחירה נוספת.


עוד הצעה זה טרייד עם וושינגטון שמביא לטורונטו כח צעיר ובחירת דראפט תמורת ואן וליט(שנה הבאה אופציית שחקן)
1673016100296.png
 

Krit123

Well-known member
הגובר טרייד מקשה לשפוט ערך שח שחקנים באופן נקי. סיאקם בעונת קריירה, איך תמסור שחקן ברמת all nba בשיאו תמורת 3 בחירות סיבוב ראשון בלבד? קאם ג'ונסון צירוף יפה ומתאים לראפטורס אבל גם יוטה קיבלה שחקני רוטציה. אני חושב שהחבילה מתקרבת לערך של אננובי מאשר לזה הנוכחי של פסקל.

מסקרן אותי מה יעשו עם גרי טרנט, לדעתי הוא המועמד המוביל לעבור. אין לו את החיבור לפרנצ'ייז שיש לואן פליט וסיאקם, וסגנונית הוא ופרד (כצמד) פחות מתחברים לסכמה. אני תוהה אם יש לפליקנס נכסים להביא אותו, עשוי להיות גיים צ'יינג'ר. אולי הווריורס ימצאו דרך לעשות פה מחטף. קשה לי לחשוב על קונטדריות נוספות עם נכסים ביד, אם כי אפילו פרנצייז כמו אורלנדו צריך לבדוק טמפרטורה. הוא שחקן מעולה ועדיין מאוד צעיר (תיכף 24), יעזור לנצח אבל לא בהגזמה, הוא בנוי להרים תקרה של קונטדרית.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש דיווחים שמספר קבוצות פנו לראפטורס בנוגע לטרייד על שחקנים מסוימים(מניח שסיאקם ראשון ברשימה) ולא יצא מזה כלום כי הם דורשים מחיר לא הגיוני.
אם אכן זה המצב אז הראפטורס כנראה ימשיכו להסתובב בבינוניות ולא יתרוממו לשום מקום.
אני מניח שבסוף גם הם יבינו את זה ויעשו טריידים מתבקשים כדי להתחיל לבנות מחדש.
 
למעלה