טוראט

טוראט

כחדשה בפורום ,דברים התחילו להתחבר ,וזאת בזכות המשתתפים.אז תודה לפורום ,ותודה גדולה לכם!

מתמודדת חדשה יוצאת לקרב!

כולם מדברים בפורום על כל מיני שיטות וכאלה,ואני לא מבינה איך עוברים את היום בלי לצאת משפיות הדעת,ואיך בכל זאת עדיין מחייכים ? מה רק אני מרגישה כך ?או שזה בתהליכי עיכול?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמו שכתבתי לך בהודעה אחרת .. ספרי קצת על עצמך ועל הקשר לטוראט שנכיר אותך יותר טוב

mazy

New member
קודם כל ,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מזי, אם לילד בן 12 וחצי, לוקה בטוראט. נשמח לשמוע מה הקשר שלך לטוראט...

ב../images/Emo24.gifרוכה הבאה!!!!!

אני מקוה שעכשו נוכחת לגדעת שהשד אינו נורא. לא שזה מנחם אבל בהחלט ניתן להתגבר על כל הקשיים בעזרתנו. יש לקחת את הדברים בפרופורציה הנכונה!!! אסור להתייאש אף פעם. את נמצאת עכשו בשלב של ההתמודדות עם הגילוי ואחרי זה מתרגלים לזה מפנימים ואפילו לומדים להתמודד עם זה. אנחנו פה נעזור לך להתאקלם עם זה. משה

ברוכה באה../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת למשפחה הגדולה שלנו, אני אמא של גיא בן 11.5 הלוקה בטוראט. איין ספק שלכולנו יש עליות וירידות, ימים טובים יותר וימים קשים יותר. לא מעט פעמים אני וצאת מדעתי, מרגישה אייך אני מבדת את השפיות, ואז אני נכנסת כותבת קצת והחום והאהבה שעוטפים אותי פה, עוזרים לי מאוד. לא מעט עצות אני מקבלת ישר מהקרב, ומיישמת. בשבילי זה הבית שלי, אוהבת את כולם. תשתפי אותנו, בטוחה שיש לנו לא מעט כלעם בכדי לעזור ולעודד אותך. אלונה

שלום לך ...

נשמח אם תספרי קצת על עצמך ואיך הדברים בדיוק התחילו להתחבר
וברוכה הבאה למחלקה הסגורה שלנו

ש ל י ק

New member
../images/Emo13.gifנטלי ברוכה הבאה ותדעי שיש כאן

אנשים נפלאים שישמחו לענות לך תמיד. ההלם הראשוני מהידיעה יעבור לך מהר ותראי שתתחילי להפתח הדברים יראו אחרת.

תודה על ההיענות

אני אמא לילד מקסים בן 12. גילינו את התסמונת לפני כשלושה חודשים כמובן שלא היה פשוט.נכנסתי לפורום לאחר המלצה חמה. כל הסימפטומים שמופיעים אצלו,מדוברים מאוד בפורום גם כאלה שלא שייכתי כלל,כמו או,סי,די.הרטבת לילה,הקפצות של הגוף. כאמור לא הייתי משייכת . אנחנו בתחילת טיפול,ואני מבינה שיש לנו דרך לא פשוטה.

סבלנות, הבנה והמון חום

המפתח לעזרה שלך לילדך. אני למדתי לא להתעצבן ומקבלת אותו כמו שהוא, מאוד עובדת על עצמי לא לאבד את השפיות. כל כך כייף שיש עם מי לדבר ושמבין אותך, יודע בדיוק על מה את מדברת. אני לא אשכח אייך במפגש בפסח היו לא מעט ילדים, כל אחד והאובססיות או הטיקים שלו. לאף אחד זה לא הזיז ונראה היה כאלו זה כל כך טבעי. דעי לך שהחברים בפורום הם אילו שעזרו לי להשאר יציבה ולא להתמוטט. שתדעי ימים טובים ורגעים, אמן! אלונה

mazy

New member
נטלי..../images/Emo24.gif

שמחה שהצלחנו לגרום לך לחייך...אז זה אומר שהיה כדאי להיכנס. הגעת לבית חם, אוהב, תומך, מפרגן ומה לא....ממש משפחה שניה, מאמינה שבמהרה תחושי כך גם את!!! כאן המקום לשתף, לספר, להתייעץ, לשאול , להתלבט ובעצם הכל.... מקווה ששהותך במחיצתנו תנעם לך!!!
מזי.

אלונה. זה באמת מחמם את הלב

עצם העובדה שמישהו מבין בדיוק מה עובר עלייך,זה עושה את העבודה.

מזי...בהחלט בית חם !!!!!!

אני בטוחה שזו הכתובת.שאני אמצע את הנתיב שלי,ואת הדרכים להתמודדות בעזרתכם.המון חום אהבה ותודה גדולה.

mazy

New member
נטלי, היכנסי רגע...../images/Emo24.gif

הפעם כמה מילות הדרכה על כתיבת הודעות בפורום.... אין צורך לפתוח בכל פעם הודעה חדשה כשרוצים לכתוב דבר מה. (דף בפורום מוגבל ל- 15 הודעות אם איני טועה, ואם פותחים המון הודעות חדשות, הן עוברות במהירות לדף הבא, מבלי שקיבלו את ההתייחסות הראויה). אז איך בכל זאת??? את נכנסת להודעה קיימת שכבר כתובה(ע"י לחיצה על הכותרת שלה), בתחתית ההודעה כתוב "הוספת תגובה", את מקליקה ואז נפתח בפניך חלון ובו את יכולה לכתוב את תגובתך, והיא תופיעה אח"כ תחת ההודעה לה הגבת. לזה ייקרא "שרשור". אלה היו 60 שניות על כללי שרשור נכון בפורום!!!
מזי.

../images/Emo62.gifמזי.יש לי הרבה מה ללמוד!

אשמח מאוד להע\ארות בונות,כמו שבטח הבנת לא רק הטוראט חדש לי אני מקווה להשתפר.אז תודה.באמת

ברוכה הבאה נטלי../images/Emo24.gif

אני אם ל-3 ילדים...הבכור בן 11.5 לוקה בתסמונת טוראט מאובחן מגיל 6. וכמו שאת רואה פתחתי את הפורום הזה לטובת משפחות כמונו שידעו שיש להם אוזן קשבת..ושיבינו בדיוק על מה מדובר. כולנו משפחה אחת ב המדהים הזה...אף פעם לא צפוף כאן תמיד יש מקום לכולם..והעיקר אווירה נינוחה . תלמדי להכירנו קצת מטורפים בראש...עושים שטויות אבל יודעים גם גבול. במידה ותרצי להצטרף אלינו ל"שגעונות היומיים" היכנסי ל"חברתי" בראש הדף שם אנחנו מרשים לעצמנו ל"תחרפן" לפעמים ונשמח אם תצטרפי אלינו גם לשם.

yasha31

New member
נטלי ברוכה הבאה

שמי יעל ואני גם חדשה בפורום בכלל ובטוראט בפרט. אני אמא לילד בן 5 שאובחן לפני 3 חודשים כלוקה בטוראט. אני מבינה אותך לגמרי. גם עלינו עברה תקופה לא קלה (עדיין, אבל ההלם של ההתחלה הוא גדול). אבל באמת, במיוחד בעזרת הפורום הנפלא הזה ובעזרת האנשים הנפלאים שבו - העניין נעשה יותר קל. בעיקר לשמוע שאת לא לבד בקטע ושיש עם מי להתייעץ ושכולם עברו את מה שאת עוברת והמשיכו הלאה. אז מקווה באמת שתמצאי כאן בית חם כמו שאני מצאתי. יעל

tabali

New member
נטלי ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif החם

שלנו ואני בטוחה שלאחר שתעברו את ההלם הראשוני תראו שהשד לא נורא כל כך! אני לא אומרת שלא יהיה לכם התמודדויות שונות וחלקן אפילו יהיו לא קלות אבל ככל שיעבור הזמן כך גם תדעו יותר איך להתמודד! היום גם הגישה לילדי טוראט (מבחינת הביה"ס) קצת השתנתה מבחינת ההבנה של המורים. מה שמקל במקצת. אני יודעת ההלם הוא קשה ובטח אתם לא יודעים איך לאכול את העניין אבל יהיה בסדר! באמת!!!! העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם היא פשוט לקבל אותו כמו שהוא! שיוציא את הטיקים בכל מקום כדי שלא תהיה לו התפרצות אח"כ ואז באמת הוא יסבול. ותיכנסי לפורום - אני מבטיחה לך שזה רק יעזור לך: לפרוק, ללמוד, לצחוק ועוד.

למעלה