טוראט וזוגיות

o r i t b i

New member
טוראט וזוגיות

אשמח לקבל טיפים לחיים איך להתמודד עם בן זוג שיש לו טוראט יש לי אהבה מדהימה איתו ואני בהחלט מקבלת אותו כמו שהוא אך לעיתים אני נתפסת לקללות ולמילות הגנאי-כנראה ברגעי חולשה אני מאוד רוצה לשמוע על זוגות אולי שגם כן מנהלים מערכת יחסים כשלאחד מבני הזוג יש טוראט

ש ל י ק

New member
ברוכה הבאה

אני חושבת שכמו בכל מערכת יחסים צריך לדאוג ולקבל את הכבוד המגיע, אמון, חברות, שיתוף... ולכן צריך לדאוג ולהעמיד גם במקום כשהוא מקלל אותך (למרות הקושי שלו בשליטה), את תוכלי לעזור לו בכך כדי שתהנו ממערכת יחסים טובה ואיכותית.

o r i t b i

New member
היי

אני בהחלט מרגישה שיש בי קונפליקטים בין אחת שמטפלת בו ודואגת לו לבין בת זוגו שאוהבת אותו אני חייבת לציין שבשני המקרים אני מאוד אוהבת את הן זוגי אך כמובן שלי זה חדש ואני זקוקה לכיוון אנחנו מאוד גלויים אחד עם השני ועחלטנו גם ללכת לייעוץ חשבתי לעצמי שאולי אמצא -דרך מה שכתבתי -זוגות דומים לי תודה אורית

yakovs

New member
טוב, אז בתור אחד שנשוי לאשה שלבעלה

יש טוראט (אם כי בעלה של אשתי אינו מקלל באופן כפוי אלא רק באופן מבוקר), אז בהחלט יש מצבים שטיקים מעמידים את בני הזוג באור מביך, וכנראה שהפיתרון הוא לחזק ולבסס את הזוגיות בכל דרך שניתן, וזה יהיה חזק יותר מכל דבר אחר. הטוראט, עם כל הכבוד לו, לא יוכל לעולם להיות יותר חזק מהאהבה.

ש ל י ק

New member
אתה פשוט גדול!

אהבתי את תשובתך

yakovs

New member
חן חן. גם אני מאד אוהב את התשובות

שלי, כפי שציינתי לא פעם בעבר.

יעקב../images/Emo13.gif תודה על התשובה המנומקת

שמנוסחת ברגישות ובתבונה רבה. אבל, הכי אהבתי את הצניעות... חן חן

שביק

New member
יעקב ידידי היקר, אהבתי מאד את תשובת

ך האמתית והמיוחדת. אתה מאד צודק. וגם צנוע. וגם מתחשב. ובכלל בחור מקסים. לילה טוב. משביק

חגית35

New member
עוד אימרה לציטוט ! אהבתי!

אז אחרי האימרה הקודמת שאהבתי (גובלינית
) האמרה הזו שלך מצטרפת "הטוראט, עם כל הכבוד לו, לא יוכל לעולם להיות יותר חזק מהאהבה". צריך לאגד אותם תחת קישור של אימרות שפר על טוראט או משהו כזה... ((גובלינית לדרך... )

אכן, "הטוראט לא יוכל לעולם להיות

יותר חזק מהאהבה" - סלוגן ראוי לציון וראוי לאימוץ לכל הדעות

למעלה