טוראט או לא טוראט

superstar 6

New member
טוראט או לא טוראט

אני עוקבת אחריכם ותומכת בכם אני רוצה להתייעץ יש לי בן עם בעית קשב וריכוז+ לקויות למידה חכם אינטלגנט , לפני כשנתיים בגיל 11 ,נתתי לו רייטלין במשך כחודשים\ והפסקנו כי הרגשנו שזה לא עוזר עשינו בדיקת טובה שהוכיחה שיש אימפולסביות והריטלין לא עוזר משמעותי לקשב, לאחר ההפסקה התחלנו במסכת טיקים מצמוצים, שעול,נשיכות בתוך הפה, עם הפסקות לא טיקים קשים הילד לא מטופל בתרופות, הניראולוג אמר שגם עם הוא טוראט הוא טוראט קל בבית ספר לא יודעים עוזרים לו בגלל הליקויי למידה עם התמדה ונידנוד שלי, כעת הוא נושך שפתיים יש לו פצע האם זה גם טיק, אין לו בעיות התנהגות בבית הספר, יכול להיות טוראט רק עם טיקים מתחלפים ללא בעיות התנהגות ואיך מנסיונכם אפשר לטפל בקשב האם טיפולים הומופטיים עוזרים תודה,

ש ל י ק

New member
סופר סטאר ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמי שלי ואני אם לילד בן כמעט 10 הסובל מתסמונת טוראט . אצל בני מעבר ללקות למידה ישנה בעיה של קשב וריכוז הבא לידי ביטוי גם בהתנהגות לא רגועה בביה"ס..כדאי שתכנסי לעמוד הבית של הפרום שם יש קישור לעמותת אסטי. תוכלי להתעדכן ולדעת יותר על הטוראט. לגבי שאלתך על טיפול הומופאטי אנו באופן אישי מטפלים בילד באמצעות שיאצו ורפלקסולוגיה והילד משתף פעולה ואף נהנה מהטיפול לגבי יעילות הטיפול, לא יכולה לענות לך בוודאות למרות ששמעתי שזה עוזר בפעולת הרגעה.מאחלת לכם בריאות טובה שלי

שלום סופרסטאר, שמי אלי ואני אם

לשני ילדים הלוקים בטוראט. התסמונת הינה מורכבת ובעלת אלף פנים. אין ילד אחד הלוקה בטוראט שדומה למישנהו. לחלקם יש טיקים קלים בתוספת ADD. לחלקם טיקים קלים\קשים עם בעיות התנהגות ולחלקם רק טיקים קלים\קשים מוטוריים\ווקאליים\מורכבים ועוד כהנה וכהנה. לשאלתך, אכן יכול להיות טוראט ללא בעיות התנהגות. ולגבי הטיפולים : הכל מאד אינדיבידואלי. אם רק ישנה אפשרות, אני בעד לנסות כל מה שהלב מורה עליו, גם אם זה "רק" יקל על התסמינים. ב ה צ ל ח ה

שלום סופרסטאר../images/Emo140.gif

אני אמא לילד בן 14 וחצי הלוקה בטוראט עם הבעיות התנהגות וגם טיקים- ווקלאיים אנחנו מטופלים בשניידר אצל תמי שטיינברג וגם אצל אפטר

זופרסטאר שלום אישה יקרה לגבי התשובה

עניתי בדיוק את אותה תשובה לאם יקרה וחדשה כאן בהודעה מעליך בשם "שרקלה" תקראי את התגובה שלי אליה והלואי והטיפול ההומופאטי יתבצע דרך מכללת הלמידה והטיפול מדיסין בכמה וכמה מקומות בארץ ויניב פירות אז בכל אופן ברוכה הבאה לפורום ונעים מאוד אני אלין. אוכל ל התכתב איתךם כאו או במסרים האישיים אם תרצי שאלות כאן בפורום במסינגר איסיקו אימייל טלפון כל מה שרק אפשר לעזור ולתמוך המשך יום נעים והמון המון בהצלחה

הלנה

New member
הי סופרסטאר

טוראט לא מחייב בעיות התנהגות. אני מכירה כמה טורטניקים מאד רגועים ללא בעיות התנהגות בכלל. כעיקרון טוראט מאופיין בטיקים מוטוריים ולפחות טיק קולי אחד. בדרך כלל הטיקים מתחלפים, באים, הולכים וכו'. בנוסף יש גם כאלה שמקבלים תוספת של הרפעות קשב וריכוז עם או בלי היפראקטיביות, התנהגויות אובססיביות, ליקויי למידה, התפרצויות זעם...אבל לא כולם.. אם את מוטרדת רצוי ללכת לאבחון של רופא המתמחה בטוראט. אגב, אני אמא לילד בן 12 עם טוראט קל.

היי superstar 6 ערב טוב../images/Emo24.gif

ראשית הרשי לי כדרכי לברכך על כניסתך לפורום , שמחה שהצטרפת.
אני אם לילד בן 11 וחצי לוקה בטוראט מגיל 6 בערך. למיטב ידיעתי גם נשיכת שפה זה "טיק"...וכן בדרך כלל ה"טיקים" מתחלפים ביניהם כל פעם משהו חדש ככה שאף פעם לא משעמם...אין יום אחד דומה לקודמיו.
לגבי טיפול הומאופטי לא אגיב כי אין לנו נסיון בזה. שמחה שיש לכם סיוע...וכל הכבוד לך על ההתמדה וה"נידנוד" רק כך תצליחי לדאוג לבנך לקבל כל מה שהוא צריך...

למעלה