טוק טוק... הממ... שלום! פתווו...חַ? אפשר?
א אפי לוג New member 19/2/02 #2 טיק טיק עדיין פתוח. אפשר - לכתוב לשיר לרקוד לחרוז לפלרטט להשתלהב להדליק לכבות. נעילה בחצות.
א אפי לוג New member 20/2/02 #4 טיפ טופ חצות כירכרה שהופכת לדלעת נהג שהופך לעכבר רקדנית נעולה בארמון זכוכית. זכרונות מבית המלוכה
א אפי לוג New member 20/2/02 #8 דיוויד זימר. שתי עיניים לי אחת ירוקה אחת כחולה רואה לך בעיניים שקיעה בלבן
ע עלילה New member 20/2/02 #9 המלך התחתן עם המלכה אליזבט אחת ירוקה אחת סגולה קרן אחרונה של אור צבעה שמים בכתום ובסגול הבוקר יבוא אנחנו לא נישן את כל הלילה לפניו
המלך התחתן עם המלכה אליזבט אחת ירוקה אחת סגולה קרן אחרונה של אור צבעה שמים בכתום ובסגול הבוקר יבוא אנחנו לא נישן את כל הלילה לפניו
א אפי לוג New member 20/2/02 #10 כל הכוכבים דולקים הלילה כאן ובדשא שרה ממטרה רק ליל אמש הוא לא יחזור כתומה המלכה של הולנד
ע עלילה New member 20/2/02 #11 הוא והיא פוסעים.. מי היו שם היא והוא עם ההיא וההוא והנומי נום והצפרים בעיר המזמרות בקול עדין דינג-דינ-ג-דין דינג-דינ-ג-דין. לאוהבים האוהבים את האביב הם היו שלושה
הוא והיא פוסעים.. מי היו שם היא והוא עם ההיא וההוא והנומי נום והצפרים בעיר המזמרות בקול עדין דינג-דינ-ג-דין דינג-דינ-ג-דין. לאוהבים האוהבים את האביב הם היו שלושה
א אפי לוג New member 20/2/02 #12 בים הרוגע השמש שוקע למי מתגעגע לי ולך ארבעה המה נפלאו ושלושה לא ידעתי
ע עלילה New member 20/2/02 #13 מי יודע למה? מי יודע כמה? מי יודע איך ולמה? אלף תלתלים לך אהובתי אומרים כי אני איננני אני אז מי אני בכלל
מי יודע למה? מי יודע כמה? מי יודע איך ולמה? אלף תלתלים לך אהובתי אומרים כי אני איננני אני אז מי אני בכלל
ע עלילה New member 20/2/02 #15 זהו שלא. אני(טה) לחואן חיכיתי והוא אחר לי(קטוף) אותו חואן אותה האה.. פתאום הקיץ תם. נעלת?
ע עלילה New member 20/2/02 #18 לילה טוב חצות נעילה זכוכית רקדנית ים סגול הוא והיא רומנטיקה המרכבה כבר דלעת הנהג עכבר לילה טוב לך ותודה
לילה טוב חצות נעילה זכוכית רקדנית ים סגול הוא והיא רומנטיקה המרכבה כבר דלעת הנהג עכבר לילה טוב לך ותודה