טוק טוק

דיא

New member
טוק טוק

יש כאן מישהו
אני יודעת שלא ביקרתי כאן כבר המון זמן, ואני רואה שה
קצת נטוש
. אז הנה, באתי לביקור ומזמינה גם אתכן. ספרו לנו מה קורה איתכן, מה היה מעניין, מרגש, עצוב, משמח, בשבועיים-שלושה האחרונים. בעוד כמה שעות אפתח שרשור קיץ גדול ואולי גם שרשור מפגש קיצי, מה דעתכן

דיא

New member
אף אחת../images/Emo35.gif

טוב, הנני כאן. רכשתי לי לפ-טופ קטן, כך שאוכל סוף סוף לבלות כאן קצת יותר, כי בתקופה האחרונה אין לי רגע מחשב כמעט (בועז הפך למכור אינטרנט כאביו ואמו לפניו, והתחרות על המחשב בבית גדולה) מלבד זאת שרדתי 3 חודשים של מבחן כל שבוע, בקרוב תהיה הפוגה קלה של חודש ואז סבב נוסף של שיגעון חושים. הילדים שלי מתוקים נורא, שניהם מתפתחים ומצחיקים ומשגעים כהוגן. הקיץ עובר בנינוחות, מיתרונות החינוך המיוחד

טחג

New member
אני פה מדי פעם

אבל בגדול, מצאתי לי מקום אחר. הוא הרבה פחות בית כי הוא גדול יותר ואין את המכנה המשותף שיש פה, אבל שם יש פעילות. חוץ מזה, קיץ. הגדולים בקיטנות והקטנים במסגרת עדיין, אז לא מרגישים כ"כ את ההבדל. נחכה לאוגוסט

עדיקים

Active member
גם אני פה רק מידי פעם

מצאתי גם מקום אחר פעיל מאוד אבל באמת הרבה פחות ביתי. אצלי עדיין לא מרגישים את החופש את הקיץ מרגישים מאוד (כשיוצאים החוצה וזה קורה די הרבה) עוד שלושה שבועות נרגיש גם את החופש עדיין לא יודעת מה יהיה אז וכמה חופש אני הולכת לקחת לא ידוע כלום רק עוד שבועיים אדע.

אמאדובה

New member
אני פה לעתים...

בזמן האחרון אכן לא הייתי פה הרבה. השבועות האחרונים - עמוסים מאוד, סוף הריון
התל"ם מחר - לא יאומן! במקביל, קיבלנו מפתחות לדירה החדשה ושיפצנו אותה עד היום, מחר מנקים אותה ומהשבוע הבא מתחילים להכניס רהיטים. בהתחלה ניסינו לתזמן את המעבר כך שיהיה לפני הלידה אבל אז החלטנו שעדיף לקחת דברים יותר באיזי ולכן נעבור רק אחרי (שזה אומר עוד 3 שבועות - כמובן שאין לדעת מתי תהיה הלידה באמת...) התחלתי חופשת לידה בעיקר כדי שאצליח לסיים כל מיני משימות שקשורות לדירה ולמעבר אבל אחרי יום אחד של התרוצצות הבנתי שסוף תשיעי + חמסין לא הולכים טוב עם ריצות וסידורים ולכן חלק מהדברים יידחו לאחרי המעבר כדי שאוכל גם קצת לנוח. לגבי מפגש קיץ - תלוי כמובן במצבי

ל ג י

New member
אני פה תמיד כסמויה

גם כי כל דור הותיקות שהיו איתי באתר לאט, לאט הפסיקו להיות פעילות באתר; וגם בגלל שהחודשים האחרונים היו לא קלים שפשוט התכנסתי ונכנסתי למערה. אבל עדיין קוראת, ובעיקר מתגעגעת להרבה נשים אהובות ויקרות שכבר לא כותבות פה ואין לי מושג מה שלומן. ל ג י

הרבה דברים קורים

הי יקירתי, קורים אצלי דברים רבים. בקצרה... הייתי מוצפת תקופה עם הבכורה שלי... היו הרבה בעיות בגן ובבית. התחלנו אבחונים. ככל הנראה מדובר ב-ADHD + הפרעות בויסות חושית. בשבוע שעבר חגגנו בצניעות של ממש את יום הולדתו של אמיתי ושלי (אני צרודה כבר שבוע ובקושי יכולה לדבר, אפילו לא עניתי למברכים ביום הולדתי). כל הבית משתעל... לפני כן היינו בנופש ליד נתניה, אחר כך בצפון, טיילנו והתעייפתי אפילו מזה. לא קל לצאת עם בתי המקסימה... אני כאילו בחופשה, אבל כל הזמן רצה ויש המון מה לעשות... זקוקה לחופש קצת לבד, ממש למעט זמן...רק להבריא עד הסוף...

למעלה