טוק... טוק....

טוק... טוק....

בוקר אור לכולכן. אתמול גיליתי את הפורום שלכן ומייד הרגשתי שהנה-מצאתי בית חם. אשמח שתקבלו אותי למשפחתכם האוהבת. ירדנה היחפה.

jesie12

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo20.gif

ספרי קצת על עצמך..............

DANIELI06

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

גם אני חדשה בקושי שבוע פה... את צודקת זה בית חם בהחלט.

IAM20072007

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מדי פעם פה, אבל אני חושבת להיות יותר , אם יש עדיין מקום

בסדר, בסדר, לא צריך לצעוק..........

אז ממש עוד חודשיים אני אהיה בת 45, הפשושים שלי -2 כבר גדולים, אפילו מאוד [17,14] וכבר אי אפשר להשתמש בתירוץ - "אני אחרי לידה"
אז באמת ניסיתי אין ספור פעמים לרדת במשקל, עם כל התוכניות הסטנדרטיות וגם אלו שפחות...... וכבר כמעט שהשלמתי עם היותי שמנה מזגזגת - בארון שלי אפשר למצוא את כל המידות מ42 ועד 54 הכל בהתאם למצב הצבירה הזמני
אלא שהתחיל להיות לי כבד, לכאוב הגב, להתנשף, להתעייף - ומי מדבר בכלל על מאמץ ? ולפני 4 שבועות קמתי עם החלטה של "שינוי למען בריאות" או בעברית צ'חצ'חה - "בא לי להיות כ_ ס _ת" ומאז אני שוב סופרת לי נקודות
והספקתי לרדת גם 4 קילו
ששינו לי קידומת ותפיסה מהותית וכל הזמן אני משננת לעצמי את המנטרה - שגם מרתון מתחילים בצעד אחד קטן
כי אני בעודף משקל ע נ ק י של 30 קילו [לפי דרישות הכבוד של שומרי משקל, לא שלי] והדרך ארוכה. וחוץ מזה אני לא ממש מתלהבת מהתעמלות. כשאני מכריחה את עצמי [בין 2-4 בשבוע] אני הולכת 3 קילומטר ובימים הנותרים מתגברת על הכיווצים.........ומעסיקה את עצמי בעבודות יצירה - כרגע השיגעון הוא פסיפסים. אז גם הידיים עסוקות ויותר קל. זהו בגדול
שיהיה אחלה יום לכולנו.

אור685

New member
אז הגעת למקום הנכון!

לא הבנתי אם את עכשיו בשומרי משקל או לא. אם כן - לפחות מבחינתי-זה השילוב המנצח-ש"ש+הפורום הזה.(וגם קצת לסתום את הפה,אבל זה פחות משמעותי...) אני כבר שנה+ בש"ש, וכאן יחסית חדשה,אבל מיום ליום שמחה יותר להיות כאן. הורדתי בינתיים 27 קילו,ויש עוד. בזכות הפורום, בעצם-DANIELI - אני מתחילה ללכת היום.חייבת להתמיד כי אין ברירה. אז שיהיה לך בהצלחה, אורית

לילית462

New member
גם לי יש מאיה ודניאל - איזה קטע ../images/Emo6.gif

דניאל
הגדולה מאיה והקטה נועה

אני במעין עיסקת קומבינה כי

הייתי לפני שנה בש"ש יחד עם הילדה שירדה מדהים ושומרת. טוב מישהו צריך אופי חזק בבית...... ואני הפסקתי עם סיום הכרטיסייה ולא חידשתי אז העלתי את כל מה שהורדתי כמובן. היום שוב רשמתי את הילדה כי היא רוצה לקבל חבר כבוד - צריכה להוריד עוד 4 ק"ג [וואי, איזה מספרים קטנים....] אז אני הולכת איתה ונהנית מההרצאות וסופרת בבית.
ועכשיו אחרי שאימצנו אחד את השני - יש לי גם אותכם כאן
אז כבר מרגישה שיותר קל.

למעלה