טוקינה בארץ ? מישהוא יודע מי מייבא עדשות טוקניה בארץ ?
P patish avir New member 13/11/03 #3 טוקינה יש להם יבואן בארץ רק שלא כל כך מוכרים ציוד וחבל. שם היבואן ראיתי פעם בתעודת אחריות הוא קולומביה ויושבים ברחוב וילנסקי בתל אביב.
טוקינה יש להם יבואן בארץ רק שלא כל כך מוכרים ציוד וחבל. שם היבואן ראיתי פעם בתעודת אחריות הוא קולומביה ויושבים ברחוב וילנסקי בתל אביב.
A arnond New member 13/11/03 #4 תודה על העצה התקשרתי אליהם אבל הם כבר לא מייבאים את טוקינה. נראה לי שאצטרך להזמין מחו"ל או לחכות שאסע בעצמי...
תודה על העצה התקשרתי אליהם אבל הם כבר לא מייבאים את טוקינה. נראה לי שאצטרך להזמין מחו"ל או לחכות שאסע בעצמי...
I ilan_k New member 13/11/03 #5 אנ'לא בטוח... שכדאי כלכך להביא משהו שאין לו אפילו שירות בארץ. אני גם חככתי בדעתי לרכוש עדשת שלהם (300 2.8 ) שזולה משמעותית מהמקבילה הניקונאית וירדתי מזה מאותה הסיבה.
אנ'לא בטוח... שכדאי כלכך להביא משהו שאין לו אפילו שירות בארץ. אני גם חככתי בדעתי לרכוש עדשת שלהם (300 2.8 ) שזולה משמעותית מהמקבילה הניקונאית וירדתי מזה מאותה הסיבה.
O Odri New member 13/11/03 #6 יש לי עדשות של טוקינה כבר שנים רבות, הן זולות מהמקבילות שלהן בניקון ופשוט מעולות. לגבי השרות כאן - זו באמת בעיה.
יש לי עדשות של טוקינה כבר שנים רבות, הן זולות מהמקבילות שלהן בניקון ופשוט מעולות. לגבי השרות כאן - זו באמת בעיה.