אבא של ירין
New member
טוקופיה
בשבוע שעבר פקדנו אני ובת זוגתי את מסעדת "טוקופיה" הנמצאת בנס ציונה. השעה שעת ערב מוקדמת. הדבר הראשון שהבחנו בו הוא שמשהו חסר בכניסה למסעדה, לא, לא חיפשנו שלט או איזה פריט דקורטיבי משהו..אלא את הדמות המוכרת לכולנו בכניסה למקומות ציבוריים.."מאבטח"!! ומאבטח אין. הדלת היתה נעולה וכשהגענו אליה הגיעה המלצרית ופתחה אותה לקראתנו.בת זוגתי הציעה ללכת אבל שמעתי רבות על הפטה כבד וזה ניצח. בעודי יושב (בת זוגתי הלכה ל"פדר את האף"
)המלצרית התעלמה מקיומי משום מה. כשהצרפה אליי רק אז ניגשה המלצרית והציעה לנו אפרטיף..עדיין ללא תפריטים.. השבנו בסירוב. (שונא את השיטה הזו!!) התחלה צולעת אבל ממשיכים...... למנה ראשונה הזמנו את הפטה כבד המדובר שהיה אגב מצויין. זוגתי קיבלה את הסלט ירוק שלה שאין צורך להכביד במילים הוא היה טוב וזהו! למנה עיקרית הזמנו סטייק אנטריקוט ברוטב חרדל ושמנת שהיה עשוי MW למרות הבקשה של זוגתי M ולא טיפה יותר.. הוא היה נחמד לא מעבר. העיקרית השניה היתה פילה יען ברוטב פירות יער, מנה טובה אבל אכלתי כבר יותר טובות כחובב יענים מושבע. לקינוח הזמנו את הפנקוטה שהיתה מצויינת. אז מה היה לנו: * אוכל סביר (פטה מצויין!). * שירות אדיב אך נהלי העבודה טעוני שיפור. *אווירה נחמדה. *גישה לנכים. *חניה בשפע. מה לא היה לנו: * מאבטח!! 7.5 בדירוג שלי.........
בשבוע שעבר פקדנו אני ובת זוגתי את מסעדת "טוקופיה" הנמצאת בנס ציונה. השעה שעת ערב מוקדמת. הדבר הראשון שהבחנו בו הוא שמשהו חסר בכניסה למסעדה, לא, לא חיפשנו שלט או איזה פריט דקורטיבי משהו..אלא את הדמות המוכרת לכולנו בכניסה למקומות ציבוריים.."מאבטח"!! ומאבטח אין. הדלת היתה נעולה וכשהגענו אליה הגיעה המלצרית ופתחה אותה לקראתנו.בת זוגתי הציעה ללכת אבל שמעתי רבות על הפטה כבד וזה ניצח. בעודי יושב (בת זוגתי הלכה ל"פדר את האף"