טופ, יבש פה,

Guybrush Marley

New member
טופ, יבש פה,../images/Emo118.gif

אז הנה שאלון(שאגב, גנבתי מפורום גבע אלון והפליינג בייבי - אני לא מגיב בפורום, סתם יצא לי לעבור שם. אבל אם כבר מדברים - הוא הגיטריסט הכי טוב בארץ. ברצינות), כי כבר הרבה זמן לא היה פה שאלון. שם: האם אתה קרוי על שם מישהו? אתה מבקש משאלות מכוכבים? איזה אצבע היא החביבה עלייך? מתי בכית לאחרונה? אתה אוהב את כתב היד שלך? מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? הרגלים רעים: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? המראה החיצוני קובע? האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לדגים יש רגשות? אתה טרנדי? איך אתה משחרר כעסים? מה הבית השני שלך? אתה בוטח באחרים בקלות? מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? יש לך יומן? את משתמשת הרבה בסרקזם? מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? מה שמות החיבה שלך? האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? חושב שאתה חזק? מה טעם הגלידה החביב עלייך? מה הצבע החביב עלייך? מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? כמה שיני בינה יש לך? מאוהב במישהי/ו? לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? מה אתה שומע עכשיו? מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? מה הדבר האחרון שאכלת? אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? איך מזג האוויר עכשיו? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: מה שלומך? משקה אהוב: משקה אלכוהולי אהוב: ספורט אהוב: צבע שיער: צבע עיניים: משקפיים, עדשות? חודש אהוב: מאכל אהוב: הסרט האחרון שראית: אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? סרט מפחיד, או סוף טוב? קיץ או חורף? נשיקות או חיבוקים? מערכת יחסים או סטוץ? איזה ספרים אתה קורא? משחק קופסא אהוב: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ריח אהוב: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:

Guybrush Marley

New member
טופ, קדימה..../images/Emo118.gif

שם: איתמר האם אתה קרוי על שם מישהו? נופ אתה מבקש משאלות מכוכבים? אם הם נופלים אז למה לא? איזה אצבע היא החביבה עלייך? זרת=) מתי בכית לאחרונה? לא מזמן. אתה אוהב את כתב היד שלך? למדתי לאהוב אותו עם השנים מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? בשר. מכל סוג. הרגלים רעים: בטחון עצמי נמוך מאוד, נפתח לאנשים אחרי הרבה זמן מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אממ נראה לי אוסף שירים של דיסני אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? יש מצב האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? תלוי איזה סיכונים. אבל כעקרון, כן. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? כן..=(.. אבל כבר לא עושה את זה. המראה החיצוני קובע? לא קובע, אבל בהחלט משמעותי. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? המוןןן פעמים. אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? בטח לדגים יש רגשות? לא, אם היו להם רגשות הם לא היו כל כך מגעילים ומסריחים. אתה טרנדי? לא. איך אתה משחרר כעסים? צועק, שובר דברים, כל מיני דרכים לא נחמדות כאלה. מה הבית השני שלך? עכשיו אין לי ממש. אתה בוטח באחרים בקלות? כן, לצערי. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? בובה של פינגווין. קראתי לו ארו. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ח', אני חושב. לא יודע למה. יש לך יומן? לא. את משתמשת הרבה בסרקזם? א-נ-י? מה פתאום. מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? שתתאים לי, בעיקר... ושתאהב אותי. מה שמות החיבה שלך? שפי. האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? אני מקווה. מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? מעדיף שלא, אבל אי אפשר עם אולסטאר. חושב שאתה חזק? לא רמבו, אבל נראה לי שכן. מה טעם הגלידה החביב עלייך? תות מה הצבע החביב עלייך? ירוק. מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? דגים כמה שיני בינה יש לך? לא נראה לי שיש לי מאוהב במישהי/ו? כן...לצערי לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? 0, כמה שאני יודע למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אביטל, האקסית. מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? אממ אני בבוקסרס מה אתה שומע עכשיו? Draggin' My Tail - Eric Clapton & Jimmy Page מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 89 מה הדבר האחרון שאכלת? מנטוס אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? חרדל איך מזג האוויר עכשיו? שמים בהירים, שמש, חם...הכי טוב שיש. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: חיוך, נמשים. מה שלומך? ככה משקה אהוב: ספרייט. כן, אני ביזארי. משקה אלכוהולי אהוב: בירה. אני לא ממש שותה דברים אחרים. ספורט אהוב: ריצה (למרחקים קצרים, נו מה) צבע שיער: חום-שחור צבע עיניים: חום-ירוק משקפיים, עדשות? נופ חודש אהוב: יולי. חם ויש חופש. מאכל אהוב: תבית של סבתא. הסרט האחרון שראית: לא יכול בלי זה. (givin it up) אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? כן. עשיתי את זה פעם אחת בחיים שלי ולא נראה לי שזה יחזור. סרט מפחיד, או סוף טוב? סרט טוב. קיץ או חורף? קיץ נשיקות או חיבוקים? תלוי בסיטואציה. מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. איזה ספרים אתה קורא? רומח הדרקון, בעיקר (מן הסתם) משחק קופסא אהוב: הרמז...וואו, כמה זמן לא שיחקתי הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: סיינפלד ריח אהוב: ריח של שיער של בחורה. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אביטל, בדרך כלל.

MadManIII

New member
תשובות

האם אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה מבקש משאלות מכוכבים? לא,אני לא עובד כוכבים איזה אצבע היא החביבה עלייך? אצבע "העכבר" מתי בכית לאחרונה? אתה אוהב את כתב היד שלך? בכלל לא מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? פסטה הרגלים רעים: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? NOW 3 אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? אולי האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? אני מאוד מחושב האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא המראה החיצוני קובע? כן האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? כמה פעמים ביום אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא לדגים יש רגשות? אולי אתה טרנדי? לפעמים איך אתה משחרר כעסים? מפנים אותו מה הבית השני שלך? הצבא (לצערי) אתה בוטח באחרים בקלות?לפעמים כן מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? אוסף הבטמן איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? יב יש לך יומן? פק"ל כיסים את משתמשת הרבה בסרקזם? הרבה מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? מה שמות החיבה שלך? אין האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? אולי מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? כן חושב שאתה חזק? לא מה טעם הגלידה החביב עלייך? וניל מה הצבע החביב עלייך? כחול מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? ירקות כמה שיני בינה יש לך? נראה לי ארבע מאוהב במישהי/ו? לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? אין לי שמץ של מושג למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? להכל שלא קשור לצבא מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? בז' מה אתה שומע עכשיו? שום דבר מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 66 מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? כחול איך מזג האוויר עכשיו? חמים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? המפקד שלי הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני:הפרצוף מה שלומך? עייף ישנתי 3 שעות משקה אהוב: תפוזים משקה אלכוהולי אהוב: אמרלד ריזלינג ספורט אהוב: אין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות? חס וחלילה חודש אהוב: אדר מאכל אהוב: פסטה הסרט האחרון שראית: "היום השלישי" אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? כן סרט מפחיד, או סוף טוב? סוף טוב קיץ או חורף? המיטה בחורף נשיקות או חיבוקים? מערכת יחסים או סטוץ? איזה ספרים אתה קורא? פנטזיה (כבוד!) משחק קופסא אהוב: Apple to Apple הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:אני רואה עכשיו Boston Legal במחשב ריח אהוב: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: למה אני בצבע

אלאנקה

New member
אניD:

שם: דבורה האם אתה קרוי על שם מישהו?הממ על שם הדבורה שהייתה בחדר יולדות
אתה מבקש משאלות מכוכבים? לא איזה אצבע היא החביבה עלייך? אממ זאתי שליד האגודל, נראה לי..
מתי בכית לאחרונה? אתה אוהב את כתב היד שלך? יאפ מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? אין ממש.. הרגלים רעים: הממ אדישות, אני חושבת.. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אין לי דיסקיםD: אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? כן האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? יאפ
האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא המראה החיצוני קובע? לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? מן הסתם
אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? בטח! לדגים יש רגשות? אה..אולי..לודעת, יש להם זיכרון של 30 שניות... אתה טרנדי? נופ איך אתה משחרר כעסים? כותבת, שומעת מוזיקה, קוראת, יושנת מה הבית השני שלך? הבית של חברה שלי.. אתה בוטח באחרים בקלות? לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? דינוזארוס מאגניב כזה מtoysrus (איך קראו לדינוזאורים האלה עם הכנפיים?
) איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ט' יש לך יומן? לא את משתמשת הרבה בסרקזם? יאפ מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? אממ לודעת.. מה שמות החיבה שלך? אהה אין לי ממש האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? אהא! מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? לא
חושב שאתה חזק? יאפ
מה טעם הגלידה החביב עלייך? וניל עם עוגיות.. מה הצבע החביב עלייך? אפור
מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב?קוקוס כמה שיני בינה יש לך? לודעת
מאוהב במישהי/ו? נופ לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? ליודעת
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? הממ לחברה שלי.. מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? כחול מה אתה שומע עכשיו?Sonata Arctica-Shy מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?לא זוכרתXDD מה הדבר האחרון שאכלת? אטריות עם רוטב אדום.. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? אפור איך מזג האוויר עכשיו?נחמד..אבל אוף. צריך לשנות שעון
למה החורף נגמר?
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אהה חברה שלי הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: צבע שיער
מה שלומך? הכל טוב, תודה. משקה אהוב: אייס וניל משקה אלכוהולי אהוב: בריזר ספורט אהוב: הממ.. לא יודעת צבע שיער: חום, סגול, אדום (דהוי:/) צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?
חודש אהוב: כסליו, נראה לי.. מאכל אהוב: בשר
הסרט האחרון שראית:אההה אפקט הפרפר אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? אממ לא חושבת, אבל אני בכל זאת לא אעשה את זה>.> סרט מפחיד, או סוף טוב? מפחיד קיץ או חורף? חורף
נשיקות או חיבוקים? חיבוקים
מערכת יחסים או סטוץ?מערכת יחסים. איזה ספרים אתה קורא? פנטיזה.. כרגע-assassins apprentice משחק קופסא אהוב: הרמז הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: אממ ראש גדול.. (קיפלתי כביסה. אני לא באמת אוהבת את זה
) ריח אהוב: אההה הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: תלוי איזה יום, ואם יש חופש או אין..

תודה לך יקירי.../images/Emo54.gif

יוזמה ברוכה. מי ייתן ויירבו כאלו. שם: טליה. האם אתה קרוי על שם מישהו? לא. אתה מבקש משאלות מכוכבים? לא. איזה אצבע היא החביבה עלייך? האצבע, אני חושבת. מתי בכית לאחרונה? היו כל-כך הרבה פעמים בשבוע האחרון, אני באמת כבר לא זוכרת. אתה אוהב את כתב היד שלך? לא, אני לא מצליחה להבין אותו.
מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? לא באמת אכפת לי. אם זה אוכל - זה טוב [שיו, איזו פנינת-חוכמה]. הרגלים רעים: כוססת ציפורניים. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אין לי מדף דיסקים, אבל הדיסק הכי מביך שלי הוא של אקווה
. אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? לא, אני מעצבנת מדי. האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? רק פעם אחת, וזה היה למטרה טובה. המראה החיצוני קובע? כן. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? סביר להניח שכן. אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא. לדגים יש רגשות? אין כזה דבר דגים. אתה טרנדי? לא. איך אתה משחרר כעסים? קיבלתי ליומולדת שק אגרוף. ^^ מה הבית השני שלך? יש לי שני בתים גם ככה.
אתה בוטח באחרים בקלות? לא. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? הפליימוביל שלי. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? רוב הכיתות, למעשה. יש לך יומן? לא. את משתמשת הרבה בסרקזם? אני משתמשת בו כל-כך הרבה שחברים שלי מרביצים לי בגלל זה.
מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? סקס! מה שמות החיבה שלך? טול, טולקס, טלולה, טלוש, טולטול, טליונית, ועו הרבה. האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? למה לא. מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? אין ברירה... חושב שאתה חזק? פיזית לא. נפשית כן. מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד ולימון. מה הצבע החביב עלייך? כחול ושחור. מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? דגים. כמה שיני בינה יש לך? :-O אני לא יודעת. מאוהב במישהי/ו? קצת. לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? מאיפה לי. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לכוסון שלי. מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? כחול (ג'ינס). מה אתה שומע עכשיו? אני לא יודעת, ה-iTunes על מצב shuffle, אז אין לי מושג מה קורה. מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 89. מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? איכ צבעי פנדה. צבעי-מים רולז!!!111אחד איך מזג האוויר עכשיו? לא יודעת, לא יצאתי היום מהבית. >< מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי. הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: אה, שיער? ופנים. מה שלומך? בסדר. משקה אהוב: מיצמנגו. משקה אלכוהולי אהוב: אה, בירה? ספורט אהוב: איכ ספורט.
שחייה, אופניים, רולרבליידס. צבע שיער: במקור חום כהה, כרגע אדום. צבע עיניים: חום. משקפיים, עדשות? עדשות. חודש אהוב: דצמבר. מאכל אהוב: אוכל=טוב. לא באמת אכפת לי איזה אוכל. הסרט האחרון שראית: שכחתי. אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? לא. Been there, done that. סרט מפחיד, או סוף טוב? סוף טוב [איכ, אני כזאת נקבה]. קיץ או חורף? חורף. נשיקות או חיבוקים? גם וגם.
מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. איזה ספרים אתה קורא? כרגע אני קוראת בערך חמישה בו-זמנית... משחק קופסא אהוב: מה, משחקי קופסא זה לחנונים. אני קשוחה ואפלה. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: שכחתי. ריח אהוב: הבושם של סבתא שלי, Diorissimo. >< וריח של טרפנטין [דלק, לורדים, אצטון וכו']. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "אוף. אני רוצה לחזור לישון".

Knotted String

New member
ניח.

שם: ענת האם אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה מבקש משאלות מכוכבים? כן איזה אצבע היא החביבה עלייך? האצבע. מתי בכית לאחרונה? מממף... יכול להיות שאתמול. ממש כאב לי הגב. אתה אוהב את כתב היד שלך? כן מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? סושי.
הרגלים רעים: לפקוק מפרקים, לנשוך את השפה התחתונה, ללכת עם גב כפוף ועוד הרבה. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אני מתלבטת בין בריטני ספירס- אופס איי דיד איט אגיין לבין ווסטלייף- ווסטלייף.
חוץ מזה יש לי בעיקר דיסקים טובים. אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? לא בטוח. תלוי מי הייתי.
האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? פחחחחחח.
האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא המראה החיצוני קובע? מבחינתי- לא. עבור החברה ככלל- לצערי כן. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? חחחחחח... יכול להיות, אני לא זוכרת. אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? אה... לא. לדגים יש רגשות? כן אתה טרנדי? לא איך אתה משחרר כעסים? בעיקר מוזיקה מה הבית השני שלך? הקומונה?
אתה בוטח באחרים בקלות? לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? המוני בובות פרווה איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? אף אחת... יש לך יומן? יומן רגיל כזה עם דפים? לא. את משתמשת הרבה בסרקזם? כן. מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? בנאדם. מה שמות החיבה שלך? -_____- אין לי. האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? לא נראה לי. מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? אני לא קושרת אותם מלכתחילה. חושב שאתה חזק? יודעת שאני לא.
מה טעם הגלידה החביב עלייך? cookie dough. אבל במרוץ ממש צמוד- שוקולד מנטה וchocolate fudge brownie של בן&ג'ריז מה הצבע החביב עלייך? חום, אפור, ירוק, ארגמן, ורוד כהה... מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? חצילים. כמה שיני בינה יש לך? *סופרת* נראה לי שארבע? כמה אמורות להיות? מאוהב במישהי/ו? "מאוהבת" זאת מילה חזקה נורא. לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? אפס? למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? כלמיני חברים שאם אני אכתוב את השם שלהם זה לא יגיד לכם כלום. מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? ורוד. מה אתה שומע עכשיו? Klaxons - Two Receivers מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? טלפון או פלאפון? 13 בטלפון, 94 בפלאפון. מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט עם חמאה. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? אחרי חקר מעמיק של קופסת הקריונס שלי [96 צבעים!] או tickle me pink או razzmatazz.
איך מזג האוויר עכשיו? חביב? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? צ'ארלי הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: שיער, ידיים מה שלומך? אה. משקה אהוב: מים, תה וד"ר פפר. משקה אלכוהולי אהוב: מידורי סאוור ספורט אהוב: אין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות? כן חודש אהוב: פברואר ודצמבר מאכל אהוב: סושי.
הסרט האחרון שראית: Eating Out אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? כן סרט מפחיד, או סוף טוב? לא ולא. קיץ או חורף? חורף נשיקות או חיבוקים? חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים איזה ספרים אתה קורא? כרגע או בכלל? בכלל- הכל. כרגע: הסיפור השלושה עשר. משחק קופסא אהוב: שנאתי משחקי קופסא. אולי לודו. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: SCI ריח אהוב: של גשם ושוקולד הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "בעעעעעע."

NJS

New member
רק כי *ממש* משעמם לי

שם: גלעד האם אתה קרוי על שם מישהו? דודה..עזבו :X אתה מבקש משאלות מכוכבים? לא, אם אני רוצה משהו אני יכול להשיג אותו לבד תודה איזה אצבע היא החביבה עלייך? לא עושה הפליות P: [או כמו שהמורה שלי למתמטיקה שנה שעברה היה אומר לנו אם זה היה חוקי.."אין אצלי הפליות, אני מפלה את כולכם בצורה שווה" P: ] מתי בכית לאחרונה? מזמן אתה אוהב את כתב היד שלך? איזה כתב יד? :X מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? למה לבחור? P: הרגלים רעים: עישון מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אם יש לי את זה זה אומר שזה לא מביך אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? ברור האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? מה שלא מסוכן, לא כיף האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? נופ המראה החיצוני קובע? רק בבנות ;) האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? יותר מדי, אבל טיפשי מצחיק כזה אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? נה, אם זה היה ככה כבר מזמן הייתי מליונר לדגים יש רגשות? בלו :( אתה טרנדי? לא, אני סופתי :X [עכשיו תצחקו כי אני שנון P: ] איך אתה משחרר כעסים? אני לא בנאדם שכועס [הדלת זכוכית ששבורה לידי הייתה טוענת אחרת אם היא לא הייתה פוחדת לעצבן אותי ;) ] מה הבית השני שלך? אני נראה לכם מליונר? [אם כן, תחזרו לשאלה על הקשת P: ] אתה בוטח באחרים בקלות? עד שהם מוכיחים לי שזו טעות מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? ויני מהאופנוברים איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא יודע, התחרות קשה מדי יש לך יומן? בלוג את משתמשת הרבה בסרקזם? ברור, לא רואים? P: מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? שתהיה סקסית יפה חמודה חכמה מדהימה ועם חוש הומור..אה וואלה, על האחרון אפשר לווותר P: מה שמות החיבה שלך? אמא שלי קוראת לי בשם של אחותי לפעמים, נחשב? האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? השבוע האמתי מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? לא חושב שאתה חזק? המילה חושב קצת לא מתאימה לי פה מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד [: מה הצבע החביב עלייך? כחול [כמו הפנים של מי שכתב את השאלון הזה אם הייתי מוצא אותו P: ] מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? הרבה כמה שיני בינה יש לך?לא ספרתי מאוהב במישהי/ו? כבר לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? לא סופר למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? nobody מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? ירוק מה אתה שומע עכשיו? סינרגיה מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? F U מה הדבר האחרון שאכלת? בייגלה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? פנדה? איך מזג האוויר עכשיו? שניה אני אתקשר לדני רופ ואני אגיד לכם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נועה [אומר לכם הרבה אה? P: ] הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: שהיא בת המין השני? מה שלומך? מצוין, ושלכם? משקה אהוב: קגלוביץ' מלון? משקה אלכוהולי אהוב: מיץ ענבים [דופק לי תראש הרבה יותר מהקגלוביץ' P: ] ספורט אהוב: אין דבר כזה צבע שיער: שחום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות? האחרון חודש אהוב: כל אחד מחודשי הקיץ מאכל אהוב: לא הייתה כבר שאלה כזאת? P: הסרט האחרון שראית: המבוך של פאן אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? חחח כלכך לא :X סרט מפחיד, או סוף טוב? סרט טוב עם סוף מפחיד קיץ או חורף? קיץ נשיקות או חיבוקים? חיבוק מערכת יחסים או סטוץ? יחסים [לאו דווקא מערכת P: ] איזה ספרים אתה קורא? כאלה שמעניינים יותר מהשאלון הזה P: משחק קופסא אהוב: אה? הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ישראל אנגליה [ביזבוז זמן מוחלט :X] ריח אהוב: 212 על בת הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לא חושב, חוזר לישון

סתמרוח1

New member
אררר

שם:תם האם אתה קרוי על שם מישהו?לא אתה מבקש משאלות מכוכבים?לפעמים איזה אצבע היא החביבה עלייך?ליד האגודל איך קוראים לה? מתי בכית לאחרונה?מזמן אתה אוהב את כתב היד שלך?כן מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך?בשר הרגלים רעים:הרבה תודה מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?לא חושב שיש אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך?בטח האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות?כן האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?לא נראה לי אבל זו אפשרות המראה החיצוני קובע?ברובו האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי?כן לעיתים תכופות אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת?כן אבל הרגתי את הגמד לדגים יש רגשות?בטח אתה טרנדי?לא יודע מה זה אומר איך אתה משחרר כעסים?אגרופים לקיר מה הבית השני שלך?כבר אין אתה בוטח באחרים בקלות?יכול להיות מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד?לגו איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?רובם יש לך יומן?לא את משתמשת הרבה בסרקזם?לעיתים מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג?סקס!!וחוש הומור יכול לעזור מה שמות החיבה שלך?אין לי האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י?לא מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים?כן חושב שאתה חזק?יש מצב מה טעם הגלידה החביב עלייך?צ'אנקי מאנקי מה הצבע החביב עלייך?כחול מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב?העוף של יום שישי כמה שיני בינה יש לך?4 נראה לי מאוהב במישהי/ו?לא כרגע לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?אחת והיא ממש מטרידה למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו?שחור דהוי מה אתה שומע עכשיו?גלגלצ מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?26 מה הדבר האחרון שאכלת?כבד בקר אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?מרוח איך מזג האוויר עכשיו?פצצות לגבות אחלה יום להתפחלץ במדבר מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?וואלה לא זוכר הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני:פנים מה שלומך?סבבה ,תודה משקה אהוב:בירה משקה אלכוהולי אהוב:רום ג'מייקני,ויסקי ספורט אהוב:רוגבי צבע שיער:חום צבע עיניים:חום משקפיים, עדשות?לא חודש אהוב:ספטמבר מאכל אהוב:סטייק הסרט האחרון שראית:זה לא בדיוק ראיתי זה אחד שהייתי בו וזה היה הזוי+ אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת?יש מצב כי לא יצא להציע המון פעמים סרט מפחיד, או סוף טוב?הכל סבבה קיץ או חורף?קיץ נשיקות או חיבוקים?גם וגם מערכת יחסים או סטוץ?מערכת יחסים איזה ספרים אתה קורא?פנטזיה משחק קופסא אהוב:טליסמן הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:ארץ נהדרת ריח אהוב:יער הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: תלוי מה אני עושה באותו יום אבל אם זה לעבודה שזה רוב הזמן אז"כוס אמק"

long time no seen

שם:ליאת האם אתה קרוי על שם מישהו? באופן חלקי. מביך אפילו לדבר על זה... אתה מבקש משאלות מכוכבים? לא איזה אצבע היא החביבה עלייך? הקמיצה מתי בכית לאחרונה? יום חמישי שלפני האחרון אתה אוהב את כתב היד שלך? היה נחמד אם עוד אנשים יכלו לקרוא אותו מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? מוסקה ואורז צהוב הרגלים רעים: להתפרץ כשמישהו מדבר... אבל כמעט נגמלתי כבר! מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אני מניחה שהספייס גירלס אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? אני מאמינה שכן. האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? תלוי אילו סיכונים האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא המראה החיצוני קובע? לא ממש... האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? כן. אינטימיות במקום אנטומיה. למזלי הייתי בת עשר וזה היה עם ההורים שלי... אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא... לדגים יש רגשות? אני מניחה שגם הם לא רוצים למות, אבל קשה לי לדמיין סיפורי אהבה סוחפים ביניהם.... אתה טרנדי? לא ממש. אופנה הולכת ואופנה באה, אבל ליאת לעולם נשארת.... איך אתה משחרר כעסים? ספרים ומוזיקה. הרבה ספרים ומוזיקה, עד שאני בוכה (במקרים קיצוניים....) מה הבית השני שלך? העבודה. אין לי חיים מחוצה לה כרגע... אתה בוטח באחרים בקלות? לצערי, כן. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? רותי סמרטוטי ונבי ארנבי איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כל אחת ואחת מהן. יש לך יומן?היה לי, עד שמישהו פתח אותו והשתמש במה שהיה בפנים. צרות של ילדים... חוצמזה שאני לא טובה בעקביות של יומנים. את משתמשת הרבה בסרקזם? קצת. מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? אהבה חוש הומור, הבנה, יציבות ובטחון מה שמות החיבה שלך? אתוש, תושתוש (גם טושטוש...) האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? סביר להניח שלא... מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? לא. בזבוז זמן.... חושב שאתה חזק? אני מקווה שאני חזקה... מה טעם הגלידה החביב עלייך? ווניל מה הצבע החביב עלייך? כחול מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? תפוח אדמה שהוא לא צ'יפס מטוגן ולוהט. כמה שיני בינה יש לך? מספיק כדי להוכיח שאני חכמה. לצערי זה לא קביל באוניברסיטה... מאוהב במישהי/ו?כרגע לא. לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? למה אני אמורה לדעת? האמת, אני חושבת שלאף אחד. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? *סוד כמוס לפרה ולסוס* מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? חצאית שחורה - אפורה. עוד מעט אני אלבש מכנסיים וורודים... מה אתה שומע עכשיו?את חברה שלי בטלפון מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 95 בפל' 96 בטל' מה הדבר האחרון שאכלת?קורנפלייקס. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?הצבע שאיתו צובעים עור כשמציירים אדם... איך מזג האוויר עכשיו? סוער וכיפי. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? תכף אני אסיים איתה.... חברה שלי. הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: עיניים ושיער. מה שלומך?הכול טוב, עכשיו, כשסיימתי עם הפסיכומטרי השני שלי..... משקה אהוב:קוקה קולה משקה אלכוהולי אהוב: אני לא ממש חולה על אלכוהול... מקסימום קצת יין. ספורט אהוב: אממממ.. לדפדף בספר נחשב? צבע שיער:חום יפה. לא רוצה להחליף. הצורה, לעומת זאת... צבע עיניים:חום יפה. גם אותו אני לא רוצה להחליף. משקפיים, עדשות? משקפיים. חודש אהוב:דצמבר-כסליו. חנוכה! יומולדת! מאכל אהוב: פיצה הסרט האחרון שראית: בקולנוע? תזיזו ת'רגליים, ההוא עם הפינגווינים. אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? כן. סרט מפחיד, או סוף טוב? תלוי במצברוח... קיץ או חורף? חורף נשיקות או חיבוקים?חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים איזה ספרים אתה קורא?אם יש לזה דפים וכריכה, סביר להניח שאני אקרא את זה.... טוב, אפשר לוותר על כריכה. משחק קופסא אהוב: רמיקיוב הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:מחשבות פליליות ריח אהוב:מנטה, שוקולד, הבושם שלי, האיפור של אמא שלי, נרקיסים, שושנים, פרחים בכללי.... הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איזה באסה, היום הולכים לעבודה, שוב./ יש!!!! היום אין עבודה!!!!! שבוע טוב לכולם!!!

Wing Chan

New member
יאללה

שם: עמר האם אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה מבקש משאלות מכוכבים? גם לא איזה אצבע היא החביבה עלייך? הזרת! מתי בכית לאחרונה? לפני איזה 4 חודשים. אתה אוהב את כתב היד שלך? הוא בסדר, אבל כשהייתי בביה"ס המורות נהגו לקרוא לי כדי שאני אקריא להן מה כתבתי במבחן לפעמים
מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? המון דברים! הרגלים רעים:אתם לא רוצים שאני באמת אתחיל לספור אותם, נכון? מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אין כזה, ננהבננה. אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? יש מצב, אבל מצד שני יכול להיות שהייתי ממש מתעצבן על עצמי האחר. האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? חלק מהזמן. חלק אחר מהזמן אני ההפך. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? סוד אחד, וזה היה לטובתו. המראה החיצוני קובע? ממש לא. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? אוהו...
אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא o_O; לדגים יש רגשות? יש מצב אתה טרנדי? לא יודע ממש מה זה אומר. איך אתה משחרר כעסים? יש דרכים. מה הבית השני שלך? כרגע הבית זה הפלוגה, אם מתחשבים בעובדה הפשוטה שאני שם יותר מאשר בבית... אתה בוטח באחרים בקלות? תלוי בבנאדם. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? לשחק עם מספריים. באמת. בגלל זה נחתכתי באצבעות כ"כ הרבה כשהייתי קטן. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? החטיבה. יש לך יומן? לא את משתמשת הרבה בסרקזם? אני גבר, וכן. מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? קודם כול שלא יהיה לה בולבול, משם כבר נראה מה הלאה. מה שמות החיבה שלך? בלו (בלו הדוב, כאילו), עמאר, סמיר, ברני. האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? הלוואי!! מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? תנסו אתם להוריד נעל צבאית בלי להתיר שרוכים לפני כן. חושב שאתה חזק? אכן. מה טעם הגלידה החביב עלייך? חמוץ מתוק. מה הצבע החביב עלייך? ירוק מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? לא יודע חח כמה שיני בינה יש לך? שתיים, שלוש, ארבע...משהו כזה מאוהב במישהי/ו? נופ. דלוק על מישהי, אבל לא יקרה עם זה כלום סביר להניח. לכו תמצאו מישהי שתישאר איתך כשאתה סוגר 21... לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? 0, סביר להניח. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אף אחד האמת מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? בז' כזה מה אתה שומע עכשיו? אהוד בנאי
מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 65 מה הדבר האחרון שאכלת? אורז אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? לא רוצה להיות צבע פנדה, אם כבר אז דוב פנדה, יותר שווה! איך מזג האוויר עכשיו? גשם ;[[ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי מהמחלקה הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: עיניים, שיער, וציצים כמובן. מה שלומך? שלומי בסדר גמור. משקה אהוב: שהוא לא בירה? מיץ ענבים. משקה אלכוהולי אהוב: גינס. ספורט אהוב: מכות. צבע שיער: בלונדיני. צבע עיניים: ירוק. משקפיים, עדשות? משקפופר גאה! חודש אהוב: לא יודע :O מאכל אהוב: הכול כמעט! הסרט האחרון שראית: "בופור". אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? לפעמים. סרט מפחיד, או סוף טוב? סרט מפחיד. קיץ או חורף? אני נמצא בתקופה הזאת במקום שבו זה לא ממש משנה. בחורף קופאות לך הביצים מרוב קור ורוח, ובקיץ אתה נמס. פשוט נמס. נשיקות או חיבוקים? בדר"כ הראשון מביא איתו את השני לא? מערכת יחסים או סטוץ? תלוי במצב. כרגע סטוץ. איזה ספרים אתה קורא? היסטוריה, פנטזיה. משחק קופסא אהוב: לא יודע ;[ הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: איזה תוכנית על מלחמת יום כיפור. ריח אהוב: אוכל מתבשל. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: בבוקר בצבא? "!@$!@&^$ למה התגייסתי למה@# למה יש השכמה עכשיו@$!"

Gutterball

New member
יאללה, פנק אותה

שם: אמרי האם אתה קרוי על שם מישהו? לא מישהו מסויים, אמא שלי סתם חיפשה שם מיוחד בזמנו. אתה מבקש משאלות מכוכבים? אם הכוונה לכוכבים נופלים אז אף פעם לא ראיתי כוכב נופל, ככה ש... לא. איזה אצבע היא החביבה עלייך? הממ... אגודל מתי בכית לאחרונה? לפני הרבה זמן. כיתה ה'/ו' [לפני 6 שנים בערך] אתה אוהב את כתב היד שלך? הוא די נקבתי, אבל כן מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? שניצל תירס עם פתיתים הרגלים רעים: דחייה של דברים ובזבוז זמן [מה שאני עושה עכשיו] מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? סאבלימינאל והצל :-| אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? כן, למה לא האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? תלוי מתי... לרוב לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא חושב שהיתה שבועה בעניין.. המראה החיצוני קובע? קובע האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? בטח... אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? אמ... טוב, כן לדגים יש רגשות? לא אתה טרנדי? לא יודע איך אתה משחרר כעסים? שומע מוזיקה, מתופף, אוכל מה הבית השני שלך? יש לי רק אחד
אתה בוטח באחרים בקלות? כן, די מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? דב קואלה מגניב כזה וגם בובה של באטמן איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ח', פשוט בזבוז. אבל דוגרי כל החטיבה זה מיותר. יש לך יומן? לא את משתמשת הרבה בסרקזם? כן מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? נתינה... מה שמות החיבה שלך? עזבו, לא מתאים
האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? תלוי באנשים ובסיטואציה. אבל יש מצב. מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? לרוב לא חושב שאתה חזק? סביר מה טעם הגלידה החביב עלייך? לא יודע מה הצבע החביב עלייך? כנ"ל מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? כבד וחציל כמה שיני בינה יש לך? עכשיו הן צומחות!! מאוהב במישהי/ו? לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? אני חושד באחת למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לקיץ [בצורה מוזרה עקב היותי חובב חורף מושבע] מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? כחול כהה מה אתה שומע עכשיו? שבק ס' מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 69
מה הדבר האחרון שאכלת? פתיתים אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? ירוק איך מזג האוויר עכשיו? חצי-עגום מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: פנים/שיער מה שלומך? אחלה, תודה. משקה אהוב: אייס קפה משקה אלכוהולי אהוב: בירה ספורט אהוב: BMX צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות? יש מקפיים חודש אהוב: נובמבר מאכל אהוב: אורז הסרט האחרון שראית: בופור. בן זונה אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? האמת שעד היום לא יצא לי. יש הרבה סיכויים שכן. סרט מפחיד, או סוף טוב? גם וגם, תלוי מתי. קיץ או חורף? שאלת השאלות. בעיקרון אני מעדיף חורף. נשיקות או חיבוקים? חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ? לא התנסיתי עוד בסטוץ ככה שהתשובה לא תהיה קונקרטית. איזה ספרים אתה קורא? בעיקר פנטזיה משחק קופסא אהוב: מונופול? לא משחק משחקי קופסה הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: חברים ריח אהוב: שיער חפוף של בת [בלי קרם אבל
] הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "זין אני קם עכשיו."

Prophet Of God

New member
דהדהדה

שם:רועי האם אתה קרוי על שם מישהו?לא אתה מבקש משאלות מכוכבים?כה איזה אצבע היא החביבה עלייך?זאתי בין האמצעית לזרת מתי בכית לאחרונה?לא זוכר אתה אוהב את כתב היד שלך?האמת שכה מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך?סטייק צ'יפס ובירה. הרגלים רעים:להציק מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?הדיסק של D12 :p כשהייתי ממש קטן אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך?חחחח הייתי דופק לעצמי מכות האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות?לוידע :S האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?חס וחלילה המראה החיצוני קובע?לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי?מיליון פעם לדעתי אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת?חח לא לדגים יש רגשות?כה למה הם לא חיים? אתה טרנדי?אנערף איך אתה משחרר כעסים?במכות ובמוזיקה מה הבית השני שלך?חחחח אתה בוטח באחרים בקלות?לא ממש ממש לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד?חח אקשן פיגורס כאלה וכלי נשק איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?אנערף יש לך יומן?של בצפר? כה :p את משתמשת הרבה בסרקזם?כה מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג?די עם השאלות החופרות מה שמות החיבה שלך?פעם היה הארי פוטר וכאלה, זה די עבר האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י?אני מתתתתתתתתת לקפוץ באנג'י מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים?חחחחח נעלי סקייט חושב שאתה חזק?לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?הכל מה הצבע החביב עלייך?כחול מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב?חחח אוכל, לא אוהב? אין כזה כמה שיני בינה יש לך?שוב שאלות קשות? מאוהב במישהי/ו?כה ברוך השם לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?חח לאפחת למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?אל שירלי :X מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו?חום מה אתה שומע עכשיו? Soilwork - Possesing the Angels שהתחלף בדיוק ל- Megadeth - Youthanasia מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?69...:p מה הדבר האחרון שאכלת?פיצה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?כחול איך מזג האוויר עכשיו?מוזר מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אנערף הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני:מה אמרנרו בקשר לשאלות חופרות? מה שלומך?ברוך השם, טוב, אתה? משקה אהוב:מיצים משקה אלכוהולי אהוב:לא כלכך התניסיתי בסוגים אבל שיבס זה איכות ספורט אהוב:מוזיקה צבע שיער:חום שחור צבע עיניים:חום משקפיים, עדשות?משקפיים חודש אהוב:יוני מאכל אהוב:בשר הסרט האחרון שראית:ג'יפרס קריפרס 2..משו ארור אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת?לא סרט מפחיד, או סוף טוב?סוף טוב קיץ או חורף?גם וגם נשיקות או חיבוקים?גם וגם מערכת יחסים או סטוץ?מערכת יחסים, רק. איזה ספרים אתה קורא?מה שטוב. משחק קופסא אהוב:מונופול וצוללות הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:סיינפלד ריח אהוב:שלה..ארררר =) הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:חחח בשיא הרצינות, עליה, כל בוקר, ברוך השם..=)

XiluminatiX

New member
יאללה :)

שם: דין האם אתה קרוי על שם מישהו? השם האמצעי שלי הוא על שם סבא אתה מבקש משאלות מכוכבים? לא איזה אצבע היא החביבה עלייך? אצבע המורה, או איך שלא קוראים לה, זאתי שבין האמצעית לבוהן מתי בכית לאחרונה? אין לי מושג, לא זוכר אתה אוהב את כתב היד שלך? לא כל כך מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? שניצלים ופתיתים הרגלים רעים: אני נוהג לדחות דברים לרגע האחרון מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? כשהייתי ילד קטן ותמים קניתי את הדיסק מילניום של הבקסטריט בויז XD
אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? אמממ כן, אני נחמד האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? תלוי באיזה מצב האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא :O המראה החיצוני קובע? כן האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? פחחח הרבה אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? דלי זהב וגמד קטן כזה שאם אתה תופס אותו הוא מגשים לך משאלה לדגים יש רגשות? לא אתה טרנדי? אממ לא יודע איך אתה משחרר כעסים? צועק על האחים שלי ושומע מוזיקה מה הבית השני שלך? אממ לא יודע, יש לי בית אחד... אתה בוטח באחרים בקלות? כן, לרוב מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? היה לי את המגזורד הגדול עם כל החלקים שהם מתחברים של הפאור ריינג'רס, זה היה ממש מגניב במזמנו איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ט' כי זה סתם שלב מעבר כזה ותמיד טוחנים לך שאתה צריך ללמוד בשביל המגמות יש לך יומן? לא את משתמשת הרבה בסרקזם? כן... מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? הומור מה שמות החיבה שלך? ביטון... השם משפחה שלי האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? אממ אם אני עם החברים שלי וזה אז נראה לי שכן מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? כן חושב שאתה חזק? הכל יחסי, חח אממ לא כל כך מה טעם הגלידה החביב עלייך? וניל עם פצפוצי שוקולד מה הצבע החביב עלייך? כחול מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? אבוקדו כמה שיני בינה יש לך? אין לי מושג מאוהב במישהי/ו? לא יודע אם מאוהב, אבל מחבב מאוד
לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? אחת אני חושב למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לחברה שלי מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? ג'ינס, כחול כזה אני מניח מה אתה שומע עכשיו? דרים ת'יטר מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 22 מה הדבר האחרון שאכלת? המבורגר במקדונלדס אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? שחור
איך מזג האוויר עכשיו? קריר מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: פנים מה שלומך? הכל טוב משקה אהוב: מנגו או נסטי משקה אלכוהולי אהוב: בירה ספורט אהוב: סנאובורדינג צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: ירוק משקפיים, עדשות? משקפיים חודש אהוב: יוני, לומדים רק עד ה-20 ובמשך כל יום יש כבר את ההרגשה של הסוף מאכל אהוב: בשר!!! הרבה בשר!!!! הסרט האחרון שראית: איש קטן... חביב, לא משהו אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? כן XD סרט מפחיד, או סוף טוב? סרט לא מפחיד אבל סוף לא טוב, שכולם מתים או משהו במלחמה עצומה (כמובן שיהיו רק חרבות וקשתות) קיץ או חורף? אממ קיץ במשך היום וחורף בלילה (הכי כיף ככה שיורד גשם ואתה במיטה עם הפוך וזה) נשיקות או חיבוקים? חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ? אממ לא יודע, נראה לי מערכת יחסים איזה ספרים אתה קורא? פנטזיה בעיקר וקצת מד"ב משחק קופסא אהוב: שחמט? זה משחק קופסה? הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: השלישיה עם האחים שלי XD ריח אהוב: דשא שהרגע גזרו אותו הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"

RoCKeR121

New member
תפוזונה!!!!

שם:גיל האם אתה קרוי על שם מישהו? נופ אתה מבקש משאלות מכוכבים?רק כשמשעמם או רע או משהו כזה... איזה אצבע היא החביבה עלייך? אמה...בעיקר מאז שחבר שלי לימד את אחותו הקטנה ללכת לגננת לעשות לה זין ולהגיד לה:"זאת אמה" מתי בכית לאחרונה? אני מניח שזה היה כשספנקי הכלב הממש ממש אהוב שלי מת לפני כמה שבועות אתה אוהב את כתב היד שלך? זה כזה מעניין אותי...למרות שהוא נראה זוועתי ובלתי מפוענח מהי ארוחת הצהריים החביבה עלייך? בשר, עדיף בקר הרגלים רעים: לנגן בגיטרה כשאנשים איתי בטלפון מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? יש לי פה איפהשהו דיסק של hitman 10 שקניתי פעם צרוב בשוק הכרמל... אם היית מישהו אחר, האם היית חבר של עצמך? אני מקווה שכן האם אתה Dare-devil? לוקח סיכונים בקלות? כן...אני מתכנן לגנוב לאבא שלי את האוטו עוד יומיים(הוא בחו"ל) האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? פעם אחת כן, אבל זה היה עניין של חיים ומוות המראה החיצוני קובע? רק לרושם ראשוני, וגם אז לא לגמרי... האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי? כן אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה כל קשת? כן, אבל הלפרקונים מחביאים אותו טוב לדגים יש רגשות? כן, בערך כמו לאמבות אתה טרנדי? לא! איך אתה משחרר כעסים? בדר"כ צועק על אמא שלי או על יזיזה שלי מה הבית השני שלך? הבית של קארין, ידידה הכי טובה שלי אתה בוטח באחרים בקלות? כן...בגלל זה אני "משאיל" את האוטו של אבא עם שותף(וגם בגלל שלו יש רשיון ולי אין) מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד? לגו איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כולן, אני אוטודידקט יש לך יומן? לא אבל היו פעמים שכתבתי ליומן את משתמשת הרבה בסרקזם? כן, וזה עולה לאנשים על העצבים מה אתה מחפשת בבן/בת-זוג? שתאהב אותי כמו שאני ותעריך מוזיקה כמוני מה שמות החיבה שלך? גילצי בנמה מופסא, מלך האריות, בשכבה מתחתי גם קוראים לי איש המערות...אלה הסבירים יותר... האם אי פעם תקפוץ קפיצת באנג'י? כן! מתיר את השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים? בצבא אני חייב אבל בד"כ לא חושב שאתה חזק? חושב שאני לא שולט לגמרי על הכוח שלי מה טעם הגלידה החביב עלייך? פיסטוק! ואז שוקולד מה הצבע החביב עליך? כחול וירוק מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב? חצילים...בעעעעעעע כמה שיני בינה יש לך? 1 ועוד כמה שממש קרובות לצאת מאוהב במישהי/ו? לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? לפחות 2 שאני יודע עליהן... למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לאחי מה צבע המכנסיים שאתה לובש עכשיו? אפור מה אתה שומע עכשיו? לצערי כלום(אני עם המחשב החדש אבל עדיין לא שמתי עליו את ההארד דיסק עם כל המוזיקה שלי) מהן שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 05 מה הדבר האחרון שאכלת? בימוולוס שזה מאכל טורקי מאוד טעים ממצות אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? אני לא רוצה להיות צבע פנדה איך מזג האוויר עכשיו? קריר ונחמד מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? קארין ידידה שלי הדבר הראשון שאתה מבחין בו בבן/בת המין השני: צבע עניים מה שלומך? לא יותר מידי רע משקה אהוב: שוקו יטבתה משקה אלכוהולי אהוב: glenfidich scotch single malt 21 שנים...הוויסקי הכי טוב ששתיתי(יותר מג'וני כחול) ספורט אהוב: שחיה כדורגל וכדורסל צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול ולפעמים ירוק(תלוי בשעה ובמצברוח...) משקפיים, עדשות? אני עוור, אני פשוט לא מודה בזה בפני עצמי... חודש אהוב: אפריל נובמבר(בגלל שאלה חודשם של עונות מעבר ואני אוהב אותן) ואוגוסט(כי נולדתי בו) מאכל אהוב: בשר! הסרט האחרון שראית: בקולנוע?:בופור בבית: פגז מן העבר אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהי/ו לצאת? פעם הייתי, היום לא כ"כ... סרט מפחיד, או סוף טוב? אני אוהב שיש טוויסט בסוף כמו ב"יוקרה" או "השתולים" קיץ או חורף? קיץ כשלבד חופף כשביחד נשיקות או חיבוקים? שניהם:) מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים(למרות שיש לי איזה סטוץ כנראה ביום שישי:)) איזה ספרים אתה קורא? פנטזיה, אחרת לא הייתי כאן מן הסתם... משחק קופסא אהוב: טליסמן!!!! הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: איזה משהו מוזר בשחור לבן בערוץ 1 ריח אהוב: ריח של שמפו של אקסית אחת שלי... הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כשיש חברה או מאוהב אז בבן אדם ההוא, אבל בד"כ זה משתנה(עכשיו זה- אני לא רוצה ללכת לצבא)

למעלה