טופ טן של פרל ג'ם,

טופ טן של פרל ג'ם,

אבל שלכם! יאללה תכתבו את העשר שירים האהובים עליכם של פרל ג'ם, ולא לפי מה שנחשב השירים הכי טובים או מוכרים של פרל ג'ם, רק לפי דעתכם
אני לא סגורה על שלי, ואין לי כוח לחשוב עכשיו, אז אני יעשה מחר..

nothingman1

New member
ככה זה כרגע

1. SAD 2. ALONE 3. WASH 4. DIRTY FRANK 5. STATE OF LOVE AND TRUST 6. JEREMY 7. GARDEN 8. IMMORTALITY 9. REARVIEWMIRROR 10. DAUGHTER

הוד11

New member
לרגע זה בלבד

1- WMA- מצטער אבל בלי שום קשר לכלום תמיד הוא יהיה אצלי מקופ ראשון בהליכה 2- סמול טאון- עוד שיר מוס הגאוני וזה לדעתי השיר הכי מרגש שלהם (לא בלאק לא נותינג מן זה ה- שיר) 3- RED MOSQUITO- אוחח שיר כלכך מדהים, פשוט יצירת מופת 4- אימורטליטי- עוד שיר מדהים מבית היוצר של פרל ג'אם 5- דו דה אבולושן- על השיר הזה באמת צריך להכביר מילים?? 6- BETTERMAN - כנ"ל 7- קורדרוי- שיר ענק!!!!!! הטקסט שלו אמנם הוא הכי שונה ובעל נושא סהרורי אבל זה חלק מהקסם שבו 8- לסט אקזיט- זה שיר כלכך טוב, פתיחה מצויינת לויטאלוג'י 9- ONCE- עוד שיר פתיחה איכותי, אם מדברים על שיר שהוא לא פוליטיקלי קורקט זה השיר 10- טרמור קריסט- זה שיר כלכך אבל כלכך מדהים ומרגשת הכתיבה של אדי, השיר הראשון שבאמת איך ששמעתי אותו ישבתי כמה זמן ופשוט ניתחתי אותו עשרץ השירים האלה הם השירים שהכי הרבה שמעתי בחודש האחרון אם תשאלו טופ טן אמיתיים, כלומר כאלו שנבנו לאורך הזמן התוצאות יהיה שונות במקצת

«Jimmy Page»

New member
הממ... זה קשה

מספיק קשה לחשוב על עשרה- אני לא אדרג אותם. נכון לעכשיו- Yellow Ledbetter Fatal Last Kiss Wash Hold On Peace and Love Black Off He Goes Betterman Of the Girl אבל זה משתנה כל יום בערך. ><

בואנה, איזה יבשים אתם!

תענו! 1.בלאק 2.אלייב 3.סטייט אוף לאב אנד טרסט 4.גארדן 5.איבן פלואו 6.ג'רמי 7.וונס 8.רירויומירור 9.ליש 10.אנימל לא ממש משנה הסדר באחרונים.

o0O0o

New member
מממ קשה=\

1.State of Love and Trust 2.Footsteps 3.Sad 4.Once 5.Dissident 6.Elderly Woman 7.In Hiding 8.Given to Fly 9.Love Boat Captain 10.Fatal הtopten מכל השירים של פרל ג'אם זה לא ממש נחשב. כי תכלס זה כל כך בלתי אפשרי להוציא topten עד שכל ה10 הם במקום אחד, ואחד למעלה אחד למטה זה לא ממש משנה
. צריך לעשות top100
ואל תעיזו לנסות אפילו, זה משעמם רצח לקרוא או לכתוב. וזה מופנה למי שפתח את השירשור עם השאלון עם מיליון השאלות!!!

Liorking

New member
כרגע זה ככה

1. Alive תמיד מקום ראשון Black Yellow Ledbetter Fatal Even Flow Daughter Corduroy Better Man Off He Goes Go

one pearl

New member
מישהו יודע מאיפה השיר האחרון?

זו רשימה המותאמת להיום בלבד...חחח מחר בטח זה כבר יהיה אחרת... Black Immortality No Way Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town Alive Better Man Given to fly Gone Animal You've Got to Hide Your Love Away

Wine

New member
זה ממש עוול

לעשות כזה דבר. זה יכול להשתנות כל יום. בכ"ז יש כמה שהולכים איתי שנים, פייבורטים לנצח... Black Given to fly Yellow bedletter שלושת הראשונים, תמיד! Crazy Mary Do the evolution Betterman Immortality אני יכולה להוסיף גם את Gone, Inside Job, WWS - אבל הם "טריים" מדי בשביל להכניס לטופ טן.

an li shem

New member
שלי

טוב כמובן שגם זה רק לתקופה העכשווית-גם הסדר וזה כל הזמן משתנה אז ככה: 1.State of Love and Trust 2.Yellow Ledbetter 3.Corduroy 4.Red Mosquito 5.Immortality 6.Better man 7.Porch 8.Black 9.Last Exit 10.Undone

למעלה