טופ גיר תוכנית מעולה אבל...

רוטנברג

New member
טופ גיר תוכנית מעולה אבל...

חבל שהם לרוב מביאים רק מכוניות מפוארות ולא נותנים מידע על מכוניות שימושיות יותר , אני אוהב גם את התוכנית הילוך חמישי ואת ה 10 דקות של חברת אופל בגרמנית על המפעלים בגרמניה. לפי דעתי אגו צריך להביא יותר תוכניות רכב , ההימורים והספורט לא ממש מעניין

gilriv

New member
ראיתה ?בערוץ10 המופע המוטרי

-מנחה אלי אילדיס מספורט5+ -זה באותו הפורמט של טופ גיר אפשר להגיד ->אני נתקלתי בזה וזה טוב ומשעשע לתדעמתי יום שישי המופע המוטרי עם אלי אילדיס
--------------------------------------------------------------

רוטנברג

New member
כן , אבל לא נעים שם המנחה אילדיס

ובגלל זה אני לא רואה את התוכנית הזאת .

roy ting tong

New member
לדעתי התוכנית היא חיקוי עלוב

המנחים הם כוכבי טלנובלות שספק אם שי להם מושג בנהיגה ... ( לדקלם הם יודעים טוב). היתי ממליץ להחליף אותם בראם סמואל ( את שניהם ) , ולהוסיף עוד מנחה שמבין לא פחות בנהיגה + מתמצא בסוגי הרכבים. ולדעת כולם - התוכנית בוחנת המון רכבים ( גם זולים ) , כל זה נמצא בשלל התוכניות על פני כל העונות . אני מציע שיתחילו לשדר את התוכנית מההתחלה ( עונה 1 פרק 1 ) ומשיכו הלאה . זה יתן המון שקט ( ולי אושר רב ).

gilriv

New member
אלי אילדיס >כשהוא לא בחדשות ספו

-הוא לא כל כך גרוע ..האמת הוא לפחות יודע ליחצן את המכונוית {בתוכנית גם הקומיקאי שאיתו -זה ברור שזה יהיה פורמט מצליח לפי התוכנית הבריטית -זה אותו הבידור רק בערוץ10 תראו אני שמתי לב זה לא כל כך נורא כמו שחשבנו

roy ting tong

New member
ושוב הערוץ חולה בתרדמת .....

יאוש! פשוט יאוש ! תקרינו מחדש את העונה הראשונה !!!! כרגע אני לא מבקש , אלה כמעט בנימת דורש !. אם לא , תודה לכם עד כה , בכל אופן "תחפשו"..., נוריד באמיול.

למעלה