טופ אנשימ..

טופ אנשימ..

קודמ כל זה לא אשמתכמ אבל עצבנתמ אותי היומ..גררר דבר שני נמאס לי מהניק שלי <שזה אורמ מרד הדמעות..> יש לכמ הצעות לאחר? ופליז תענו להודעה הזאתי..גמ אמ אתמ חושבימ שאני לא יאהב..

משל

New member
אממ.. אולי זה יעזור..

לא יודעת במה אני אישית עיצבנתי אותך.. אני בכלל חולה בעעעעעעעעעעעעעע אממ.. אבל אולי תנסי "דמעות שבאות מהחיים"? זה היה הכינוי שלי בפורום הרשמי עד שעזבתי.. או "ילדה עם עיניים איילה" או סתם משו מהשירים של אביב.. מקווה שעזרתי משליקו

רוניה?

מה קרה לאותיות הסופיות שלך? אהה? וניקים אחרים? את כבר לא אוהבת את מרד הדמעות? *הולכת לצד ובוכה* הנה כמה הצעות: רוניה ואהממ אני אחשוב אבל אני אוהבת את רוניה

בובותתתת

אממ גלי אני בחרמ עליהמ.. ורוניה זה יותר מדי שמ,אני צריכה משהו שיספר על עצמי מרד הדמעות זה מצוינ ומתאימ לי,אבל בפורומימ אחרימ אפ אחד לא מבינ מה זה והמ חושבים שאני בת..בלעעע משלי <סורי אבל באח לי השמ..> קודמ כל רפואה שלמה ! ולא כעסתי עליכ אישית..בכללל לא והניקים שלכ נחמדימ אני יחפש עוד קצת ואמ אני לא ימצא אני ישתמש בהמ תודה שניכמ..!!1 ולאחרימ תכתבו ניקימ!!1

תיקון..

טוב החלטתי שזה מעצבן לכתוב בלי אותיות סופיות בשש וחצי בבוקר.. אמממ בפורומים האחרים חושבים שאני בן!! יום טוסט כולם

peace n love

New member
היי רוני....מה יש?

מה קרה את ממורמרת.? דבר ראשונ אני ממש שמחה בקשר לאותיות הסופיות...תמשיכי ככה!!!! ובקשר לניק...אינ לי מושג...אבל שתדעי שאני אוהבת אותכ מאוד... "...אנחנו דור של אהבה ולא של מלחמה..." אוהבת תמיד... רותמ.

רותמ בובה

כלומ לא קרה..החיימ יפימ..סתכלי במסרימ ותביני למה.. גמ אני אוהבת אותכ נורא! ונו פליז תתנו לי כבר ניק..אני מתפלצת מאנשימ דפוקימ שלא מבינימ..!!1<את הניק שלי..> אפשר גם באנגלית עם משמעות יפה..[ תהיו חופשימ

NoRmALy iNsAnE

New member
רוני

יו אחותי מה קורה?!... לפי דעתי זה ממש ממש ממש ממש נחמד שעשית עליהם חרם!... מגיע להם הם מסבכים לנו את החיים! למה בכלל צריך אותם?!.... סתם מסבכים לכולם את החיים!... אוקיצר... המשיכי ככה@$%@ חחח!@#$ אוקיצר אני יחסית חדשה פה... אני קרן לוי מרעננה 14! מתה מתה מתה תה מתה על אביב גפן!..... אוקיצר מקווה שנמשיך לדבר פה ... יאללה טו דו לו! אותיות סופיות לא שוות!

M o r t i c i A

New member
לעשות חרם זה יפה??

לכוווווווווווווווווווווווו גועל נפש! למה מה הם עשו לכם?? מעכשיו באותיות ם ן ץ ף וך´ ךךה אני ךותבת אותם! זה םםש לא חברותי םה שאתם עושים להם! גועלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

M o r t i c i A

New member
לא ןךון!!!

הם עושים את החיים הרבה הרבה יותר יףים!! למה דווקא להוריד אותם ולא את האותיות כ-מ-נ-צ-פ?! לדעתי הסופיות הרבה יותר מיוחדת מהרגילות האלה

peace n love

New member
היי קרנ....

אני רותמ גרה ליד ב"ש(מקומ עמ שלט)... ונעימ להכיר אותכ... וברוכה הבאה... "...אנחנו דור ל אהבה ולא של מלחמה..." אוהבת תמיד, רותמ.

peace n love

New member
אותו חרמ...אני יסביר לכ מה קורה פה.

אנחנו חושבות שזה לא פייר שיש רק ארבע אותיות סופיות...זאת אפלייה!!!!!!

אממ לא זוכרת מה בדיוק כתבתי..

אבל בקיצר ניסיתי להתקשר אתמול והמנוי אינו זמינ :) אממ כתבתי לכ שאינ לי שומ מספר לתת לכ כי המניאק ניתק לי את הפלאפונ וגמ את הטלפונ בחדר.. גרררר אופ ולא זוכרת את השאר..קיצר אני ינסה אחורי זה להתקשר אליכ.. לאב יו

למעלה