טופס 56

טופס 56../images/Emo35.gif

הלכתי היום לקחת מהמרפאה טופס 56 ונראה לי מוזר הטופס שקיבלתי. הרופא הוציא לי מהמחשב הפנייה מינהלית ורשם במלל טופס 56 לניתוח לפרוסקופי עקב אנדומטריוזיס בתה"ש. ואמר לי לגשת עם זה למשרד, במשרד הפקידה צילמה את הטופס והחזירה לי את המקור, כששאלתי אם זה הטופס אז היא אמרה שכן ושזה הטופס החדש שנותנים לתה"ש. האם זה גם הטופס שאתן קיבלתן לניתוח? זה פשוט נראה לי מוזר שזה הטופס ושלא צריך לשלם כלום.

galim29

New member
את מצחיקה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

בגלל הטופס הזהאת לא צריכה לשלם. זה כמו טופס 17 במכבי. את מביאה אותו למנהלה בתל השומר (משמאל לשילב - איפה שמגיעים למיון נשים) שיפתחו לך את התיק לפני הניתוח ואז זה במקום לשלם. כי ככה צריך במדינה מתוקנת בובה... את לא אמורה לשלם על הניתוח בבית החולים כי הקופה משלמת להם... הבנטוס?

לא לצחוק עליי...../images/Emo10.gif

מספיק המכשפה צוחקת עליי
(הגיעה פעם שלישית תחת הדיכוי של הלוקרין- ממש דיכויי...
) פשוט נראה לי מוזר, פעם ראשונה שלי בתה"ש (בבלינסון הייתי צריכה רק להביא את עצמי
) הייתי בטוחה שזה טופס בסגנון של טופס 17 ושצריך לשלם עוד איזה 20 ש"ח.

galim29

New member
../images/Emo23.gif מייקוש

הכול באהבה...
העיקר שתנותחי כבר. אולי גם אניא היה שם בבית חולים כי אמא שלי צריכה לעבור ניתוח. עדכני מתי התאריך.

זואילי

New member
אכן כך

המוני פעמים סיפרתי שהטופס לניתוח נקרא 56 והוא מאושר ללא בעייה כשהרופא מתקתק אותו במחשבו. נו, תראי מה זה - אפילו רשמו לך שם לפה' ואנדו.

../images/Emo51.gif

הקלות לפעמים נראית לא היגיונית... זה כאילו בכלל לא טופס אלא אישור לטופס... מוזר.

זואילי

New member
צודקת... אחרי מלחמות

רבות, הקלות שבה הרופא מוציא את הטופס נראית כאילו - אז מה הבעייה שלכם עם הט. 17?????

מנדליקה

New member
אצלי היה בדיוק אותו הדבר

גם אצלי כתוב בסה"כ - "הפניה לאשפוז בשיבא". וגם אני ווידאתי זה הכל... שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות!!

יופי!

זה בהחלט "רק" טופס אבל אצלי תמיד הקופה הפסידה כי תמיד האישפוז נמשך מעבר למצופה. מקוה שאצלך,הכל יעבור מהר וקל ושלא יהיה צורך בטפסים כאלו יותר.

למעלה