טופס 17

matan10

New member
טופס 17

שלום לכן, השבוע קיבלתי טופס 17 לטיפול ראשון, למרות שמאד חששתי מהביוקרטיה הרי שהלך לנן ממש בקלות, בקשנו לתל השומר ואני חברה בכללית. בנתיים קיבלנו אישור למחזור טיפולים אחד ורציתי לדעת אם זה הנוהל שכל פעם מאשרים טיפול אחד.. ? רציתי לציין שהיחס של הפקידות אצלי במרפאה היה מעל ומעבר, תוך כדי דיבורים עם הפקידה אישה אחת נדבקה אלי מאחור, הפקידה אמרה לה במפורש שתזוז אחורה ולא תציץ.. הרגישה לבד שהעניין רגיש ועדין. השבוע יש לי היסטרוסקופיה (אימל´ה) ואח"כ מתהיל כל התהליך ... עכשיו רק צריך לקוות שגם הלאה ילך בקלות ויפה. שבוע טוב לכולכן מתן

יעל@

New member
לגבי טופס 17

כשמדובר בהזרעות כל פעם מקבלים אישור אחד. בטיפולי הפרייה של IVF מקבלים כ- 4 אישורים לשנה. בהצלחה, יעל

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo5.gif באמת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif רק 4 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בגלל זה באישור רשום לי שלב א´
וגם אמרו לי שכל פעם אני אצטרך אישור מחדש
בעצם,,,,,הממממ יצליח לי בפעם הראשונה אז שילכו לעזה
מה 4
כאילו מה,,,,צריך אחר כך לחכות שתעבור השנה כדי לקבל שוב אישור

יעל@

New member
טוויטי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון מה שלומך????? לגבי האישור לטיפולים, נותנים ל- 4 טיפולים בשנה, מנסיון בהחלט מספיק, במיוחד אם נכנסים בראשון. ואם לא.... אז גם ככה לוקחים הפסקה קצת באמצע, מתעסקים עם המוקפאים.... כך שזה באמת לא נורא. לגבי השלב א´ זה האישור של ההתחלה עד השאיבה. ואחר כך שלב ב´ זה של השאיבה וההחזרה. כל זה נכלל באישור לטיפול אחד (זה לא נחשב כשני אישורים שונים). כשאם יש החזרת מוקפאים זה בלי שום קשר לטיפולים שאושרו לך. לסיכום עדיף לגמור עם זה בפעם הראשונה.
חיבוקים, ש ט ר ו ד ל

TWEETY =^.^=

New member
אהההההה,,,,אופ איזה ביוקרטיה מעצבנת

רק בגללה לא נכנסים להריון אלא לדכאון. אז התעסקות עם ארטיקים בחוף לרגלות המפסק לא דורש אישור נוסף אני מבינה, אלא רק אם דרושה שאיבה נכון
עכשיפ אני מבינה את ההיסטריה של כמה שאבו לי,,,כי מצד אחד זה בגלל האישור המזופט ומצד שני מעדיפים שלא בגלל האיכות לא
שיווו לא ידעתי שצריך לעבור כאלו מבחנים כשעולים כיתה.

TWEETY =^.^=

New member
ושחכתי לספר על שלומי ושלומך../images/Emo9.gif

אני פסדר,,,כמה שאפשר בימים טרופים אלה, קצת נמאס לי מהטיפולים המיז,,,ים אבל הפסקה לא באה בחשבון מבחינתי - משאירה אותה ל-9 חודשים הבאים
ומה איתך שטרודלית יקרה שלי
כבר מיזמן שלא הפכנו כיסאות יחד

למעלה