טופס 106 מחברת כוח אדם

sharonhac

New member
טופס 106 מחברת כוח אדם

שלום, מישהו כאן יכול להדריך אותי: מה הפרוצדורה לגבי קבלת החזרי מס במידה ומגיעים לי לאחר שקיבלתי טופס אישור על תשלומים וניכויים לשנת המס 2004 ("במקום טופס 106"). הנתונים- אני חייל משוחרר, בן 22 עובד בחברת כוח אדם המעסיקה אותי במפעל הייטק בעבודה של משמרות - בין 4 ל 5 משמרות של 12 שעות בשבוע. לאן אני אמור לפנות עם הטופס שקיבלתי ובתוספת של אילו אישורים (תלושי משכורת? אישור חייל משוחרר וכו..) במידה ואני רוצה לעשות זאת בעצמי.. אשמח לכל תשובה תודה..

יש אצל פקידי השומה

לשכות ייעוץ לאזרח הרוצה לעשות את זה בעצמו. גש למס הכנסה באיזור מגוריך. אבל: האם אתה בטוח שהורידו לך יותר מדי מס הכנסה?

sharonhac

New member
תגובה:

אני חושב שכן- הורידו לי מס הכנסה די גבוה אך אינני בטוח- יש דרך לדעת?? בכל מקרה, לגבי הביצוע- אני גר בחיפה: כל שעלי לעשות הוא לגשת למשרדי מס הכנסה בעיר עם הטפסים הרלבנטים ולהגיש בקשה להחזר מס? ואם כן, מהם טפסים אלו או - איך אני יוצר קשר עם פקיד שיאמר לי מה להביא??

הטופס נקרא 0135

ותרים טלפון למס הכנסה 8630000 ותשאל מתי לשכת ההדרכה פתוחה. זה מרחק הליכה מהכרמלית.

לי האם

New member
בדיקה דרך אתר מ"ה

היכנס לאתר מס הכנסה באינטרנט ויש אפשרות לבדוק שם האם מגיע לך החזרי מס אחרי שתכניס את כל הנתונים שלך באופן יסודי.

למעלה