טופס ירוק

Itamarro

New member
טופס ירוק

לדעתכם תהיה בעיה להוציא יותר מטופס ירוק אחד? חשבתי על זה שהלכתי ושילמתי לצלם בשביל תמונות פספורט, ונזכרתי שצילמו אותי בטופס הירוק בחינם. מה אתם אומרים?

talush2005

New member
ואגב

אצלינו לפחות בחנות צילום שהוצאתי את הטופס הירוק צלמו אותי בחינם והכל עשו בחינם לא יודעת למה לך לקחו כסף.

Itamarro

New member
נו זה מה שאני אומר

למה לשלם על תמונת פספורט שאפשר ללכת להוציא עוד טופס ירוק[בחינם]?:)

aviGODFATHER

New member
מה קשור תמונת פספורט??

גם אם היית מאוד רוצה, אי אפשר. בטופס הירוק מצלמים אותך דרך המחשב ומוציאים אותך מכוער, ואין שום דרך להימלט מזה. אי אפשר להשתמש בתמונת פספורט.

Itamarro

New member
לאאא

וואי אתם קשים היום. התכוונתי ללקחת את התמונה מהטופס הירוק, שמצולמת בחינם, לחתוך אותה, ואז יש תמונת פספורט שמצולמת בחינם. שאלתי אם יש בעיה להוציא מספר רב של טפסים ירוקים.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

דבר ראשון - לא מומלץ בגלל שזאת כמעט תמיד תמונה מכוערת. דבר שני - אצלי בטופס הירוק היה איזה לוגו על חצי מהתמונה, והגיוני שזה לא היה רק אצלי אלא בכל טופס ירוק. דבר שלישי - גם אם תוציא הרבה טפסים ותחתוך זה יצא תמונה מנייר ולא תמונה רגילה ונורמלית. דבר רביעי - מה הקמצנות? זה לא שצריך למשכן כליה בשביל לממן תמונת פספורט...

Itamarro

New member
נכון

יש לוגו שזה עיגול שמורכב מהרבה אליפסות קטנות, וזה בכל טופס. אני לא מתקמצן, סתם תהיתי אם זה אפשרי... כי לא מזמן היו לי מיונים לצבא והייתי צריך להביא תמונה, והזימון היה ל10 בבוקר ולא הצלחתי למצוא שום חנות צילום שפתוחה לפני עשר. טוב נסיים את הדיון, תודה על התשובות

aviGODFATHER

New member
בטח שיש חנויות שפתוחות לפני 10...

ז"א באח"הצ של היום הקודם

talush2005

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..........

רק עכשיו קלטתי מה אתה רוצה לעשות ואני חשבתי שלוקחים לך כסף על כל פעם שאתה מצטלם לטופס הירוק , איך חשבת על הרעיון הזה לקחת פספורט מטופס ירוק?? חחחחח....אני מצדיעה לך! בכל מקרה לא מומלץ כמו שאמרו לך גם כי יש קשקוש כזה וגם כי זה עשוי מנייר וזה לא תמונת פספורט. אין לך איזה תמונות פספורט שסיימת חטיבה/תיכון לא יודעת מה סיימת? זה בטוח מצלמים בחינם.

talush2005

New member
נראה לי שאתה קשה,אתה מסבך!

אני לא מבינה מה הבעיה. פעם ראשונה הולכים להוציא טופס ירוק במקום שעושה את זה כמובן - מצלמים אותך בחינםם יש לך טופס ירוק. אם אתה צריך עוד טופס אתה שוב הולך לאותה חנות שוב מצלמים אותך בחינםם ויש לך עוד טופס ירוק בחינםם! מה הסיבוך? למה לגזור וכל זה? זה שירות שעושים בחינם.

למעלה