טופס ירוק

yogm16

New member
טופס ירוק

לפני כשלושה חודשיים התחלתי ללמוד נהיגה, ועכשיו אני כבר ממש בשלבי סיום (טסט יום שישי!!!), בכל מקרה עוד כשבועיים אני עובר דירה האם אני צריך ללכת להוציא טופס ירוק חדש? ואם כן זה צריך להיות לפני הטסט?

VeNuS123

New member
אז ככה

למה שתצטרך להוציא טופס חדש?? ככול שידוע לי אתה לא צריך להוציא טופס חדש..

Superdror

New member
אני לא מוצא שום סיבה להוציא טופס

חדש, פשוט תשנה את הכתובת בטופס לכתובת החדשה אם מתאפשר, או שתפנה למשרד הרישוי מייד לאחר שקיבלת את הרשיון הזמני(נייר) ותודיע על הכתובת החדשה, בעת שהם ינפיקו את הרשיון מהפלסטיק - הכתובת החדשה תופיע עליו. מאחורי הרשיון הזמני יש לך טלפון ליצירת קשר באם אתה נדרש לעדכן פרטים. אגב, הכתובת המופיעה ברשיון לא מעניינת אף שוטר ולא אמורה לעניין, היא משמשת לשליחת דו"חות נהיגה/רשיונות במידת הצורך, באם הכתובת לא נכונה, אתה פשוט לא תקבל את הדואר שלך. מכאן אתה גם יכול להבין שהתאריך על הרשיון לא משנה ממש כל עוד שהתאריך שמופיע במשרד הרישוי נכון. דרור, בהצלחה בטסט

driver2b

New member
יש חובה לעדכן הפרטים ברשיון

שתי הערות: 1. אם הכתובת מודפסת על הטופס - אסור למחוק או לשנות בכתב יד. הדבר כתוב במפורש בתקנות התעבורה. 2. חובה להודיע על כל שינוי בכל אחד מן הפרטים הרשומים ברשיון. גם זה כתוב במפורש בתקנות. למקרה הספציפי שתארת, נראה לי שמיד אחרי שתוצאי רשיון כדאי שתעדכן את משרד התחבורה (אפשר בטלפון, במענה הממוחשב, ולדעתי גם באינטרנט).

Superdror

New member
נראה לי שהייתה קצת אי הבנה

דובר על הטופס של ממס"י שאותו ממלא המבקש רשיון, על כן אני מאמין שהוא יכול לשנות את כתב ידו. טופס זה בסך הכל מכיל פרטים שישמשו את משרד הרישוי בעת רישום פרטיו והדפסת הרשיון. בנוגע לשינוי פרטים,
בהחלט חובה ומומלץ לשנות פרטים בהקדם האפשרי. דרור.

Drive Guy

New member
לתשומת לב כולם- כתובת המבקש...

נלקחת אוטומאטית ממרשם התושבים של במשרד הפנים אריה

למעלה