@טופס ירוק@ מה נסגר?!

@טופס ירוק@ מה נסגר?!

אני גר בפ"ת ואמרו לי שכל הסניפים בפ"ת נסגרו, איפה אפשר להוציא היום טופס ירוק בדיוק? ביררתי וגם במשרד הרישוי אי אפשר להוציא את הטופס, זה מעצבן חבל"ז, היה לי 5 דקות מהבית מ.מ.ס.י וסגרו אותו ואין בשום מקום חוץ מת"א, לעזאזל איתם!

kola99

New member
היום הוצאתי בפ"ת

אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לקניון כי אני לא מהמקום אבל אני זוכר שהוא מתחיל באות"ס" אם תגיד את השם אני יזכר ושאתה נכנס יש לך משמול חנות משקפיים ושם מוצאים עולה 40 ש"ח

kola99

New member
נזכרתי

קניון סירקין בדיוק שאתה נכנס יש לך מצד שמול חנות של משקפיים אני חושב אופתיקה שם אתה אומר שאתה רוצה להוצי טופס ירוק ונכנס עושים לך את בדיקת העיינים ומצלמים אותך וזה עולה 40 שקל כתובת:פרידמן אליעזר 9 פתח תקוה

מה זה עולה כסף??

מה הקטע? במ.מ.ס.י זה היה בחינם בלי בלאגנים, יש לי כבר תמונה ברשיון לאופנוע, ויצאתי שם בסדר, לא מתאים לי להוציא עוד הפעם תמונה, ועוד לשלם על זה. . . מדינה גנבת אפילו טופס ירוק שהיה תמיד בחינם עכשיו עולה כסף.

almogas

New member
הטופס לא עולה כסף..

הטופס לא עולה כסףף...מה שעולה כסף זה הבדיקת ראיה

אהה... אבל היה לי תמונה

במאגר הממוחשב של המ.מ.ס.י, עכשיו שוב תמונה חדשה? אי אפשר לקחת את התמונה מהרשיון שיש לי?

almogas

New member
אם יש לך תמונה אז לא מצלמים

פשוט מדפיסים לך את זה.. אתה הולך עושה בדיקות וכל השטויות האלה וזהו.. חח מצטער אולי זה לא קשור אבל זכרתי שכתבת שיש לך רשיון לאופנוע.. אז אם הוצאת אותו ב שנתיים האחרונות אז אני חושב שאתה יכול להוציא פטור על הבדיקות ואז לא תצתרך לשלם אבל לא בטוח

almogas

New member
לא

הטופס הירוק הוא חינם 100% בכל המקומות.. אתה לא משלם עליו אפילו אגורה.. מה שכן עולה כסף זה הבדיקות הרפואיות שאתה צריך לעשות

Dandooo17

New member
היי..יש לי שאלה נוספת:

קראתי באתר קופ"ח כללית(שבה אני חברה),ניתן לעשות בדיקת ראיה חינם ברשתות אופטיק דורון ואופטיקה הלפרין..כתוב שם שזה תקף בהצגת טופס של משרד הרישוי בלבד-איזה מן טופס אני צריכה להציג? את זה ששילמתי 116 ש"ח,או את הטופס הירוק?? תודה לעונים!

למעלה