טופס הסרת אחריות

gidigold

New member
טופס הסרת אחריות

שלום, אני מאמן בתחום הזוגיות כבר קרוב לשנתיים. לאחרונה הבנתי שאני צריך סוג של טופס הסרת אחריות. האם יתכן שמישהו יתבע אותי על נזקים שכביכול עשיתי לו ? האם מישהו מכיר טופס כזה או משתמש בכזה ? אשמח לקבל נוסח סטנדרטי של הטופס. לילה טוב

לי יש כמטפלת טופס שמסייג כמה דברים:

1. אני לא רופאה ולכן אין לי אחריות רפואית או סמכות רפואית שיש לרופאים 2. אני לא עושה אבחונים רפואיים 3. אי מסירת מידע מלא פוטרת אותי מאחריות. 4. הפסקת התהליך באמצע (לפני שאני קבעתי שהוא הסתיים) תחזיר קרוב לודאי את הסימפטומים. מצד שני, כמו שאני מבהירה לאנשים, אני לוקחת אחריות מקצועית מלאה על העבודה שלי. השאלה ששאלתך מעוררת בי היא: כיוון שאתה לא מטפל, איזו אחריות אתה רוצה להסיר ממך? למה אתה חושב שמישהו רוצה לקבל ייעוץ או הדרכה ממישהו שלא לוקח אחריות על מעשיו ודבריו? אתה יכול אולי להסביר מה בדיו עומד מאחורי הטופס הזה שאתה רוצה בו? על מה אתה מפחד שיתבעו אותך?

אלדר50

New member
אתה צריך פליסת ביטוח אחריות מקצועית למאמן

כמו שיש לחברי איק"א.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ביטוח מקצועי

אני לא בטוחה שאיזה טופס יעזור אם מישהו באמת יחליט לתבוע אותך. נראה לי שכדאי להתייעץ עם עורך דין שעוסק בתחום הזה. מה שכן מצוי בשוק זה ביטוח אחריות מקצועי - יש מספר חברות שנותנות כזה, וכדאי לעשות סקר ולראות מה עונה על צרכיך.

למעלה