טופסי 17 לאסותא

מצב
הנושא נעול.

הזוהרת11

New member
טופסי 17 לאסותא

טופסי 17 לאסותא
האם מישהי יודעת איזה טופס 17 צריך להביא ממאוחדת לבדיקות דם ואולטרסאונד (עובי הרירית)? אני 10 ימים לפני החזרת עוברים מקייב (החזרה בארץ באסותא). ביקשו ממני טופס 17 שלב ג' אבל במאוחדת אין דבר כזה. אם מישהי יודעת איזה טופס צריך לבדיקות הנ"ל אשמח לשמוע. בהצלחה לכולן אתן מדהימות!!

סביון1

New member
הי זוהרת

טופסי 17 לאסותא
האם מישהי יודעת איזה טופס 17 צריך להביא ממאוחדת לבדיקות דם ואולטרסאונד (עובי הרירית)? אני 10 ימים לפני החזרת עוברים מקייב (החזרה בארץ באסותא). ביקשו ממני טופס 17 שלב ג' אבל במאוחדת אין דבר כזה. אם מישהי יודעת איזה טופס צריך לבדיקות הנ"ל אשמח לשמוע. בהצלחה לכולן אתן מדהימות!!
הי זוהרת
באסותא השלבים של IVF נחלקים לשלושה: שלב א' בדיקות דם ו-US לפני שאיבת ביציות שלב ב' שאיבה והחזרה שלב ג' החזרת מוקפאים אני לא מכירה את הנהלים במאוחדת אבל תנסי לבקש ט. 17 להחזרת מוקפאים ואולי תבררי איך קוראים לזה בפורום פוריות. למיטב ידיעתי לכל ט.17 יש מס' סעיף שהוא בעצם הקובע, אז אולי תתקשרי למשרד קבלה של אסותא (לא המזכירות של המחלקה אלא המשרד הכללי שם מגישים את הטפסים לפני שמתחילים טיפול) ותבקשי שיגידו לך בדיוק איזה ט. 17 על איזה סעיף את צריכה להביא. הם מאד אדיבים ומקצועיים בדרך כלל. והכי הכי חשוב, שיהיה בהצלחה בטיפול!!! לילה טוב, סביון

מצב
הנושא נעול.
למעלה