טופמקס

• פותח הנושא ety8
  • פורסם בתאריך

ety8

New member
טופמקס

אני מקבלת טופמקס , 125 מ"ג פעמיים ביום עם לוסק ביחד יש ת"ל של אשמח אם תנדבו מידע לגבי הטיפול מי שמקבל את הטיפול הנ"ל רב תודות
ולילה טוב אמרו שצריך לישון הרבה אני לא מצליחה להירדם מה עושים ?

ety8

New member
יש בלבול

סליחה ובצדק ת"ל זה תופעת לואי . אני קצת אולי הרבה מבולבלת . האם יש צורך לפנות לבית חולים עם כל התקף ? המשפחה מעט חרדה למצבי אני חושבת שאני מסתדרת . אומנם אני עייפה אך הטיפול כנראה מסייע אני בסדר מתפקדת בסה"כ הכול בסדר אז צריך להתרגל למצב חדש של ניתוקים , התקפים מקבלים טיפול מתאזנים עם הזמן נכון שזה כך ? או שצריך לרוץ לבית חולים ?
הרי כבר מה יעשו לי שם . איבחנו אותי , טיפול אני מקבלת . מה אני אמורה לעשות ? לא סובלת שהיה באישפוז וחוששת שישאירו אותי שם למס ימים . ( המשפחה לוחצת להגיע למיון , )
זקוקה לעצות .
נראה לי שהרופאה קצת " מתעצבנת מהשאלות שלי " וקצת ממהרת כשבאים לבקר אז אין הרבה זמן לשאלות אז ברוך השם שיש את האתר הזה .

אגב , אחרי התקף ( היה עוד אחד) לפעמים לוקחת יום מחלה אם זה קורה בלילה בשעה מאוחרת . הולכת לעבודה כרגיל ומתפקדת כרגיל לפעמים יש כאבי ראש , בחילות או הקאה .
לאן כדאי לפנות להדרכת משפחה ומתן הסברים למשפחות בנושא המחלה והתמודדות איתה כדי להפחית חרדות יש מקום כזה ?

חייםלוי

Member
מנהל
אין שום סיבה לרוץ לבית החולים עם כל התקף

רק אם ההתקף ארוך מ- 5 דקות אז צריך להגיע לבית החולים כי התקף ארוך מאוד הוא מסכן חיים. זה לא קורה בדרך כלל.
תופעות הלוואי שאת מתארת יכולות להיות קשורות להתקפים אבל גם לתרופות שאת לוקחת יש השפעות דומות.
בקשר להסברים אפשר לפנות לאי"ל אם כי הם סובלים ממחסור בתקציב. טלפון של אי"ל הוא 02-5000283

למעלה