טופמקס- תופעות לוואי
כתבתי הודעה נורא ארוכה עכשיו והיא נמחקה לי ואני מאוד מאוד עצובה בגלל זה
בקיצור פורום יקר מה שלומכם? אצלי הכל בסדר, סליחה שהזנחתי בזמן האחרון, אני עובדת קשה כדי לממן את הלימודים לשנה הבאה...
בקיצור, החלפתי לטופמקס, השבוע התחיל השבו ה5 בההחלפה בין הטגרטול לטופמקס, והתכוננתי לתופעות לוואי קשות שלשמחתי הגיעו בקטן , אבל הגיעו. חוץ מבחילות ביומיים הראשונים (בחילות נוראיוווות) לא היה לי שום דבר. 3 ק"ג ירדו מעלי ב4 שבועות האלה, אבל אני משלבת דיאטה עם הטופמקס (ובכך אני מודה לה על העזרה , תודה טופמקס!, ילדה דפוקה שכמוני
) בקיצור התופעת לוואי הכי מציקה כדלהלן כשהייתי אצל הרופאה היא אמרה לי שיש תופעת לוואי של עקצוצים באצבעות. בכל השבועות האלה הרגשתי ברגליים הרגשה כזאת מוזרה כאילו הן נרדמו לי אבל לא ידעתי למה ליחס את זה, חשבתי אולי זה פטריה, לא חשבתי שזה מהתרופה. אבל לפני כמה ימים פתאום נפל לי האסימום שזה מזה. יום שישי כשהעליתי את המינון למינון הסופי שלי 150 מ"ג התחילה ההרגשה גם באצבעות. זה נורא מציק! אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר שאני עושה, אני הולכת ואני מרגישה את זה ברגליים, אני כותבת במחשב בעבודה, זה בידיים, זה פשוט מציק לי. אני כבר לא יודעת מה לעשות... זה מטריף... אולי תעזרו לי.. מישהו נתקל בזה פעם? זה עובר? זה אמור לעבור? תודה למי שקרא עד עכשיו ולמי שיגיב!!!!!
כתבתי הודעה נורא ארוכה עכשיו והיא נמחקה לי ואני מאוד מאוד עצובה בגלל זה