טופמקס-שאלות

xkostax

New member
טופמקס-שאלות

מישהו כאן לקח טופמקס אפילו במינון קטן של 50-100 מג ליום וזה גרם לו להליכה מוגברת לשירותים במהלך היום וגם להתעוררות באמצע הלילה עם רצון ללכת לשירותים?

כמו כן האם מישהו איבד את היכולת לחלום בהקיץ ולדמיין "ויזואלית" תסריטים וכו' (לדוגמא להשים אוזניות ולהתחיל לחשוב על משהו) ובשביל לדמיין היה צריך ממש להתאמץ וגם אז זה לא היה צלול ונקטע אחרי כמה רגעים. אני לא מדבר על דימיון "ורבלי" של שיחה ומילים ללא תמונות, אלא על דימיון מלא (כמו סרט).

האם מישהו למרות שלא היה עייף מנטלית ולא היה לו חשק לישון לדוגמא כמו על קפרה, פיזית הרגיש חלש שאפילו הליכה נראתה לו קשה?

האם מישהו המשיך לאכול 3 פעמים ביום עם אפילו בכוח עד שהבטן תכאב ניקה צלחת ועדיין רזה למרות הכל?

אשמח לתגובות.

נ.ב= גם לי קרתה פדיחה בעבודה שבה הוצאתי מפתח מהכיס מול כולם בחדר ואז התחלתי לשאול למי שייך המפתח כי באמת לא ידעתי לרגע :p

חייםלוי

Member
מנהל
לגבי השאלה האחרונה. טופמקס ידועה כתרופה

שמרזים כשלוקחים אותה. (אם כי כבר היו כאלה שהשמינו בזמן שלקחו אותה). היא גם גורמת לבעיות קוגניטיביות ולכן השכחה שלך עם המפתח הגיונית.

guligirl

New member
טופמקס

*לגבי הליכה לשירותים - זה קורה בהתחלה, וזה עובר די מהר.
*לגבי דימיונות - לא קרה לי ולא שמעתי על זה.
*לגבי עייפות - זו תופעה מאוד שכיחה בתחילת הנטילה של התרופה או כשמעלים מינון. זה עובר.
*לגבי האוכל - מעולם לא ניסיתי להאכיל את עצמי בכוח, בטח לא עד שכאבה לי הבטן וזה ממש לא נראה לי מנהג בריא. כאב זה הדרך של הגוף לסמן שמשהו לא בסדר.
*לגבי תקרית המפתח - כשמתחילים לקחת אותה, טופמקס מכניסה אותך ל"היי" בשבועיים-שלושה הראשונים, עד שהגוף מסתגל. יש מצב שתתנהג קצת מסטול....

xkostax

New member
תודה רבה על המענה

ולא התכוונתי לעייפות אלא לחולשה, עייפות זה מה שהקפרה עושה עם טופמקס רק הרגשתי חלש אבל מנטלית יכלתי ללמוד ללא הפסקה

למעלה