טופי שלנו הריון

niritsilb

New member
טופי שלנו הריון

מתי יודעים שההמלטה מתקרבת כי טופי בהריון העטינים בולטים היא קצת שמנה אך היו לה קצת דימומים. האם ניתן להרגיש בגורים?האם לקראת הלידה שוב איבר המין קצת מתנפח?בזמן האחרון היא גם די מתעללת בסנו הזכר נושכת אותו ומיבבת צורחת מושכת אותו אפילו נשארות שערות שלו בפה שלה האם זה אומר משהו?

Sweet Fantasy

New member
האם איבר המין שלה עדיין נפוח?

בעיקרון ברגע שהזכר עוזב אותה, והאיבר חוזר לצורתו המקורית, מתחילים לספור 42 יום, שלאחריהם מגיעה ההמלטה. אם היא כבר בשלבי הריון, אני ממליצה להפריד אותה מהזכר, כנראה שהיא לא רוצה אותו בקירבתה, וזה יכול לגרום לה לפגוע בגורים בעתיד. מומלץ להכין מקום שקט ונוח ללידה, ע"מ לגרום לה להריש נוח ולמנוע תקיפה של הגורים. כמו כן להתחיל להוסיף למזון שלה תחליף חלב לגורים. ממליצה ללכת לוטרינר חבדוק את הדימומים, לא בטוח שזה נורמלי ואם זאת דלקת כדאי לגלות עכשיו כדי למנוע מוות מיותר.

niritsilb

New member
טופי

האיבר מין כבר היה בגודל המקורי רק מאתמול שוב נפוח הדימום לא היה רציני ממש מעט מאוד הוטרינר אמר שלפעמים יש קצת הפרשות

Sweet Fantasy

New member
נפיחות ודמיום זה לא הפרשות

ההפרשות הם כמו הפרשות של אישה, ריריות ושקופות לא דמיות. לכי לוטרינר, לא נשמע לי נורמלי.

niritsilb

New member
הריון מדומה

דיברנו עם ד"ר שור והוא אמר שאם עברו יותר מ-52 ימים והיה לה דימום ועכשיו האבר מין נפוח שוב אז היא היתה בהריון מדומה שמסתיים רק בדימום אך ללא גורים אז תודה לאל מתחילים לזווג את טופי שוב עם הוגו בתקווה שהפעם יהיה הריון עם גורים אחלו לנו בהצלחה

skarlet ohara

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה

אני רעבה! מישהו ראה את השווארמה שלי? (עמית חוזרת מאד יום מבחנים פסיכוטכניים בתל אביב- היה דווקא לא רע!)

למעלה