טופיק!!!!!!!!!!!!

RaistGirl

New member
טופיק!!!!!!!!!!!!

איפה החבורה הייתה אם הם היו מפסידים במלחמת הרומח?

Moondust

New member
מתים, כמובן../images/Emo41.gif

לא, פשוט אם הם היו מפסידים אז היו הורגים אותם... לא נורא, נשתולל. רייסטלין - בגלל ששאיפתו החולנית לשלוט בעולם נקטעה עוד בהתחלה (אפילו ממלכת האופל הוא לא הצליח להיפטר... ^_^), הוא החליט להצרטף לצד המנצח ונהיה משרתה הנאמן של המלכה. כמובן, הוא עוד מתכנן לנעוץ בה סכין ברגע שהיא תסובב את חמשת ראשיה. קרמון - מת. כנראה שרייסטלין הרג אותו. סהר-פז - החליפה את קמיע מישקאל בקמיע של מורגיון וזרקה את מי-נהר לטובת רייסטלין. לאורנה - מתה במרתפי העינויים של המלכה. אחרי זה לורד סות' החרמן לקח אותה אליו. אני בטוחה שהיא נהנית. תניס - התחתן עם קיטיארה כמובן. אחרי ששניהם רצחו את אריאקס היא שולטת באנסלון והוא העבד שלה. כן, קיט מותק. מי-נהר - ניסה להרוג את רייסטלין אחרי שסהר-פז זרקה אותו אבל זה לא הלך לו. אז גם הוא מת. גדילן - הלך לשוטט בעולם. כנראה שבסוף אכל אותו דרקון מורעב.

SaberTooth

New member
../images/Emo58.gif לשחר האביב למעלה../images/Emo70.gif

אם אני לא טועה, יש כאן מישהו שלא סיים את ליל חורף.

Nir of GondoliN

New member
שאלה למנהל

האם לדעתך זזה חכם לכוון את הפורום לפי כל אחד ממשתתפיו? כלומר אני יכול להצטרף אחרי חמש עמודים מהספר הראשון ואז תשימו ספויילר על הכל? אולי פשוט תנהיג כללי כניסה לפורום - כל מי שלא סיים את הרשומות לא יכול להכנס. מי שרוצה להכנס על אחריותו. אולי אפילו עד לאגדות. תחשוב על זה.

Moondust

New member
בשביל מה?../images/Emo41.gif

דבר ראשון, זה ממש מגעיל. מה, אז אני רק בחלק השלישי של דמדומי סתיו ואז הכניסה תהיה חסומה בפני עד שאגיע לאגדות? דבר שני, מאין לך מי קרא מה? אני יכולה להגיד שקראתי להבת קיץ ואת ה TALES כשבמציאות אין לי מושג על מה אני מדברת. מה, סייבר יברר את הכתובת של כל חבר פורום ויפרוץ לו לבית כדי לברר איזה ספרי רומח יש לו בספריה? נו באמת.

SaberTooth

New member
כללי כניסה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gifחשוב, נא לקרוא!

זה כמו להגיד שכל מי שיש לו שיער בלונדיני לא נכנס לפורום, זה נראה לך הגיוני. כמובן שאם מישהו יכנס אחרי חמישה עמודים ברשומות הוא יאלץ לסבול את הספויילרים או לעזוב. אבל יש לנו גולש שהוא בספר השני של הרשומות ועלינו להתחשב בו. אני לא אומר לסמן כל ספויילר לרשומות, כי זה כמעט בלתי אפשרי, אבל את הגדולים כן.
שחר האביב: למשל, את העובדה שרייסטלין עבר לגלימות השחורות ומצטרף למלכת האופל יש לסמן משום שזה חתיכת ספויילר. זה מה ש - Moondust כתבה בהודעה למעלה ועל כן כתבתי ספויילר. שוב אני חוזר, אני לא דורש לסמן כל ספויילר לרשומות, משום שזה בלתי אפשרי, אבל את הגדולים מביניהם כן.

Nir of GondoliN

New member
תגובה למנהל ולאבק ירח

אני לוקח דוגמה מפורומי טולקין שאני משתתף בהם, שבהם כל אחד יכול להכנס אבל ההמלצה היא שלא להכנס מי שלא קרא את הספרים והכניסה היא על אחריותו. אפשר לקבוע רף מסויים שמתחתיו הכניסה של אנשים היא על אחריותם בלבד. זה משגע כל שניה שצריך לשנות את רף הספוילרים. אם אני מפספס שבוע אחד בפורומים והורידו את רף הספוילרים? אז אני אהרוס למי שאני צריך להזהיר אותו. שוב אני לא אומר לאסור את הכניסה אני פשוט אומר שתקבע המלצה ולא לשנות את רף הספוילרים. הדוגמה של השיער הבלונדיני היא לא דומה להמלצה שלי כי לצבע השיער אין שום השפעה על הפורום ולעומת זאת למיקום המשתמשים בספר יש. ואיך אפשר לקבוע מה זה ספוילר קטן לדוגמה
יש אנשים שיחשבו שהשתלטות רייסט על הבועה היא ספויילר ויש כאלה שיקחו את זה כמובן מעליו. אני לא חושב שהפורום צריך לרדת לרמה הכי נמוכה (לא מבחינת איכות) של המששתף הכי פחות מתקדם. הבנת למה אני מתכוון?

FiRePOweR

New member
אז החבורה

לאחר שהיקמן "אונס" את הסיפור, חוזרים בזמן מביאים את הומא ומנסים שוב .

Palass

New member
היי! גם רייסטלין ימות,כמובן.

הרי מלכת האופל תרצח אותו כי היא תחשוד בו שהוא מנסה להשתלט על העולם ולהוות עליה איום.

למעלה