טופיק...

natalyrst

New member
טופיק...

האמת היא ש.... אני לא בטוחה עד כמה הטופיק הזה מעניין.... אבל... ננסה
אם הייתם יכולים לשנות לדמויות את השמות לשמות ישראלים, איך הייתם קוראים לג'ן, דוסון, ג'ואי וכולם
רוחמה
משה
חחחח איך

טוב, אז ככה:

אממממממ... קשה... פייסי יהיה רון, כי אני מכירה רון שקצת מזכיר אותו... ג'ן תהיה דניאל (שם נפוץ כזה... אני יודעת למה... היא נראית כמו דניאל!) ג'ואי תהיה שני/שירן/ספיר (זה מה שעולה לי כרגע בראש) דוסון יהיה... אמממ... אמממ... דורון?!? הכי קרוב לדוסון שיכלתי למצוא...

מממ....../images/Emo105.gif

זה קשה...מאוד... דוסון-אורן ג'ואי- עדי ג'ן- ורד פייסוש-שקד (בשביל קרין...
) ג'ק- בן אודרי- נופר

LillipooT

New member
ממש קשה.. ../images/Emo60.gif

וואי אחלה טופיק..
אף פעם לא חשבתי על זה באמת.. ממ.. לג'ן הייתי קוראת טלי.. לג'ואי הייתי קוראת קארן.. לדוסון הייתי קוראת גיל או גילעד לפייסי הייתי קוראת ממ וואי אין לי מושג.. יונתן..? או יחזקאל.. או שמשון? לא ברור.. לאודרי הייתי קוראת..... רעות או לאה וג'ק.. ממ.. גם לדעתי מתאים לו בן! בקיצור - ממש אין לי מושג!

באמת קשה...

אבל טופיק מצויין! חשבתי על זה הרבה ו... יונתן לדעתי דווקא מתאים לדוסון. פייסי יהיה שחר או יובל. לג'ק ממש ממש מתאים בן!!! לג'ן הייתי קוראת גל. לאודרי מתאים להיות סיון. וג'ואי... אמממ זה הכי קשה... אולי נועה.. או שרון. כי אני מכירה שרון שקצת מזכירה לי אותה...

natalyrst

New member
ייאיייי אנשים אהבו את הטופיק שלי../images/Emo70.gif

אממ אוקיי חיכיתי שאתם תגיבו, ואז אני ארשום את דעתי. אז ככה: ג'ואי- מגיע לה איזה שם של מישהי כזו ממש יפה...משהו כמו לילך או אריאל דוסון- לא יודעת למה, אבל מתאים לו יובל ג'ן מתאים לה... ממ.. ליטל
לא... לא טוב. אממ... וואי אין לי מושג. אולי שיר
אין לי רעיונות אחרים. שיר. וג'ק- אני חושבת שברוב קולות החלטנו שג'ק הוא פשוט בן
ו... זהו אוףףף אני מגעקת...

Digi Lista

New member
ממממ...אחלה טופיק באמת,רק...../images/Emo13.gif

למה להזכיר את השם גלעד?אני מנסה לא להקיא מטיפוס בשם הזה,או סתם לירוק עליו...אני דיי רגישה בנושא השבוע...אבל בעצם,יש גם אנשים נחמדים בשם הזה ולא הייתם אמורים לדעת...אז שיהיה גיל...
עכשיו תורי. דוסון-דביר(למה?לא יודעת,הכול עדיף על גלעד-עד שאני ארגע...) ג'ואי-עדי(ככה יצא
) פייסי-ערן,רון,שחר וכול דבר אחר בסגנון שמסמל שמחה... ג'ן-אין לי רעיון כרגע. ג'ק-תומר,עופר...בערך בסגנון הזה... ועכשיו זה נתן לי רעיון-אם היו מפיקים משהו מוצלח(מה שאיכשהו לא קורה אצלנו מבחינת סדרות בסגנון הזה תוצרת כחול לבן,לדעתי)על בסיס דוסון קריק מי לדעתכן(ם) היו מתאימים להיות השחקנים ובאיזה תפקיד?... האמת שחיקויים של סדרות ממקומות שונים יוצאים המון פעמים כמו משהו עלוב ביותר(אני לא אתן דוגמאות, אבל דיי ברור שכול אחד ימצא לפחות סדרה אחת שניסו ולא משנה מי לחקות אותה והיא נהרסה לגמרי...)אבל לא נורא...אפשר להשתולל כאן עם הדימיון ולכתוב לא רק את הדמויות הראשיות אלא גם כאלה שעזבו,יצטרפו,הופיעו לכמה פרקים בודדים בלבד וכו'...והכול תוצרת ישראל,יהיה נחמד לקרוא גם תסריטים לפרקים

Digi Lista

New member
איזה מגניב...

לא קראתי לעומק את ההודעות של כול המגיבים לשרשור(לקח לי זמן עד שהשרשור עלה נורמלי וכול פעם לחצתי על הודעה ונפתחו לי שרשורים אחרים או ההודעה של לילוש והשנייה של נתלי הגמבה עם פירה
)ועכשיו כשהכול נפתח ראיתי שחלק מהשמות שאני כתבתי זהים לאחרים,מגניב איזו טלפתיה נחמדה יצאה לי,אם כי הייתי מעדיפה קודם לקרוא הכול ואז להגיב אלא שתפוז חשב אחרת...

Dawson girl

New member
עופר הוא המורה שלי להסטוריה!!!

וכוווווווווווולם בכיתה שלי (י'5 המגניבה) מרכלים עליו שהוא הומו!!! ג'ק=עופר=מורה להסטוריה=הומו בפוטנציה!?!?! אממ.... אחלה שאלה, ליסטה!! איזה שחקנים??? טוב, אני אנסה!!! ג'ואי- בקי גריפין/דניאלה וירצר (מאיה מ"לחיי האהבה") פייסי- אממ... תנו לחשוב רגע... עומר ברנע? *נסקלת קשות* דוסון- מיכאל הנגבי (ואל תשאלו למה!! הוא אפילו לא מי יודע מה חתיך כמו דוסון ובטח שלא בלונדיני! אבל. ככה יצא) ג'ן- אפרת בוימולד (היא ממש חמודה!! חבל ששונאים אותה ככה) ג'ק- עופר, המורה שלי להסטוריה! טוב, ברצינות... צביקה פיק!! (אין לי השראה, זה למה אני אומרת שטויות במיץ כרובית! קרין, ממוש, די לצחוק!) אודרי- איך קראו לבלונדה ששיחקה את ספיר ב"לחיי האהבה"??? היא מתאימה בול! ונא לא להרוג אותי, אנשים. אני לא אשמה ש"לחיי האהבה" היא הסדרה היחידה בעברית שראיתי! (טוב, אולי כן) ובקשר לטופיק ההתחלתי- נראה שמות: ג'ואי- עדן דוסון- אוהד פייסי- אביב (WTF?!) ג'ן- אפרת (ע''ע הטופיק של ליסטה) ג'ק- עופר פיקס (מורה להסטוריה בע''מ) אודרי- שירלי (שם של פרחה קצת... לא?) מה דעתכם? תודו שאני מקורית

אממממממ...

פייסי- יהודה לוי
איזה מותקקקקקקקקקק מי זה עומר ברנע??? אבנר??? אם כן אז... לא מתה עליו (בלשון המעטה...) לחיי האהבה זו גם הסדרה הישראלית היחידה שאני ראיתי... ויש גם את משחק החיים... חביב כזה...

../images/Emo15.gifהשמות החדשים של הדמויות...

דוסון - יהושוע
פייסי - עמנואל ( על שמו של עמנואל הלפרין...
)
ג'ואי - עמליה |פרה ג'ן - בתיה ( על שמה של בתיה עוזיאל...
)
ג'ק - זבולון ביי...

לא נכוןןןןןןןן

הוא כזה מותקקקקקק פגשתי אותו 5 פעמים והוא הבן אדם הכי נחמד בעולם, יש לו את החיוך הכי יפה בעולם, ואת העיניים הכי כחולות והכי יפות בעולם, והוא חתיך בטירוף ויש לו ריח מדהיםםםםםםםםםםםם
למרות שהולכים להרוג אותי על התמונה שאני שמה אבל... הייתי חייבת... סורי

../images/Emo15.gifיהודה לוי רולללז !!!

הוא מתוווווק !!!
אנשים !!! שוב צריך להגיד לי ולשירוש מזל טוב !!!
תסתכלו בחתימה...

LillipooT

New member
וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

מזל טוב!!
באמת כל הכבוד.. ובהצלחה!

למעלה