טופיק

FriendlyFriend

New member
טופיק

מה הדבר הכי משמח שקרה לכם מאז שעברתם לארץ החדשה? טוב, אז...לי לא קרה משהו ממש משמח
היו דברים קטנים נחמדים פה ושם, אבל שום דבר מיוחד שמח לא קרה לי פה
.. אממ....אפשר לומר שזה משמח אותי שהאנגלית שלי מאודדדדדדדד השתפרה מאז ששמתי את הרגל על המדרגות המלוכלכות של המטוס ו................זה בעצם הכל
אני מכורה לזה
מאוד
טוב, תגיבו
שמישהו יעצור אותי
כי הסמיילי הזה שולט עליי
*מרביצה לסמיילי עד שהוא נראה ככה*--->

MissUnKnown

New member
אני הולך לטורונטו... לטורטנטו?

כן לטורנוטו... מה יש לך לחפש בטורנטו? דולרים בטורנטו! לודרים בטורנטו?? מנדבוצ'קס בטורנטו. הכול פה, הכול שחור מירוק
********************************************8 הדבר הכי משמח שקרה לי...זה שהלכתי לקנות את "Blackwater Park" אבל גם זה נגמר דיי מהר...אזחוץ מזה לא קרה משהו מיוחד

sivani

New member
חחח לא ייאמן ../images/Emo12.gif

עדן מצטטת הגשש החיוור!

MissUnKnown

New member
../images/Emo6.gif

אל תהיה כזאת מופתעת...אני כבר עושה את זה כול השבוע או יותר...פשוט לא יוצא לי בפורום.

אני יודעת../images/Emo70.gif

אתמול אכלתי (בפעם הראשונה מאז שאני פה!) פלאפל בפיתה אמיתית
ולבנה זה היה כל כך טעים........... אפילו יותר טעים מבארץ כי זה מישהו הכין טרי טרי טוב לא משנה אני עייפה אבל עדיין זה היה ממש ממש טעים........

EROTOMANIA

New member
......................

הדבר הכי משמח... הממ.. נסעתי לניו יורק בחג המולד............... וגם באותו יום שקרה הדבר המשמח אכלתי פלאפל...

Doctor Evil

New member
...............

דווקא הייתי בטוח שתכתבי משהו משמח על זה שקנית איזה ויברטור ענק, או משהו בנושא..

EROTOMANIA

New member
...................................

חחח אתה פסיכי... אה, אני יודעת, היום שבו קניתי אזיקים. ואני רצינית..... או היום שבו קניתי את העגיל טוויסטר שלי.... כל יום שיצא לי לקנות משהו ויצאתי מהבית מעבר לסופר, אז הוא יום שמח.

Doctor Evil

New member
........

אזיקים?? אני חושב שמצאתי לך את תחום הקריירה בעתיד: פ ו ר נ ו

EROTOMANIA

New member
...........

כן.. אזיקים... עם פרווה שחורה... הם כאלה חמודים..... פורנו הא? אם תעבוד איתי אז אולי.

sivani

New member
...היי היי!

זה הבעל שלי,ואני לא מוכנה שהוא יבגוד בי איתך!

EROTOMANIA

New member
.....

אוי נכון, שכחתי.. הייתי עושה לך דווקא, אבל.... אני לא עד כדי כך מרושעת. מצטערת אורן... וגם כן, בושה לך, ככה אתה בוגד באישתך? (טוב.. היא בלונדינית... סתם סתם..)

EROTOMANIA

New member
...........

חחח... שניכם קרעתם אותי.. "מחזור"... אבל אורן, אם אתה מחפש סיבה שהיא תתגרש ממך... אני פה... אה, וגם היום זה יום שמח. הבני דודים שלי הגיעו מניו יורק היום בבוקר, וגם ניקבתי את האוזן שלי שוב, בחינם.

sivani

New member
היי היי את תיזהרי!

את מנסה להפריד בינינו בכוח,ולא ילך לך!

EROTOMANIA

New member
.............

אני לא... אני רק "נותנת לו את הכדור"... שהוא יעשה מה שבא לו... אני יושבת בשקט... ולא, זה לא הסוף לרשעות שלי.

Doctor Evil

New member
תשמעי סיון...

אני לא מוצא שום דבר רע ב"פילגש"... הרי בתרבויות מסויימות בעולם, פוליגמיה היא דבר שגרתי ונכון. חוץ מזה, שנראה לי שקים מתאימה לי..אחרי הכל היא מגדירה עצמה "רשעית", ואני הרי דוקטור רשע... לא ככה?

למעלה