טופיק!

Paige

New member
למה תמיד אני עם החתימה ה"מעניינת"?

זה ציטוט. מ"סיפור בלתי-נשכח" של ניקולס ספארקס. כולם מרוצים?

Ophel McNeil

New member
לא. לא כולם מרוצים.

ישנם כאלה שצריכים ללמוד פיסיקה. למי אכפת מה ההבדל בין כוח לאנרגיה
ואיך לעזאזלים מחשבים חום?! ולמה שנרצה לחשב חום?! ומה זה טמפרטורה? (שאלה רצינית, בבקשה תענו). והיום גם לא עשיתי בוחן בערבית כי לא הייתי בביה"ס. אז אני כנראה אבקש לעשות אותו ביום שני. וביום שני יש גם בוחן באנגלית! הו.... ג´וי!
ולא לשכוח את המפגש פורום ביום ראשון. ולבל נשכח את הבוחן בספרות. שהוא ביום ראשון. ומי זוכר בכלל על מהו
ולפני יומיים היה לי מבחן במתמטיקה. היה גרוע, תודה ששאלתם. וקיבלתי ציון איום במבחן בביולוגיה. וגם במבחנים בערבית, בגלל זה אני מבקשת לעשות את הבוחן הזה. ואני מכירה את עצמי - אין סיכוי שאני אלמד אליו. רעעע!!!! ועוד יש לפחות עוד בוחן אחד בערבית (חוץ מהבוחן שהיה אמור להיות היום), ועוד אחד בביולוגיה, ואחד במתמטיקה, תודות לזהבה הכלבה.
אז לא, לא כולם מרוצים! תודה.

Paige

New member
*בורחת בשיא המהירות*

אההה....
יש לי מחר מבחן במדעים... ובשיעורי מדעים אני לומדת איך לכתוב שירים של מנדי מור ביומן שלי

Pixy led

New member
../images/Emo26.gifטמפרטורה../images/Emo36.gif

היום הדר לימדה... אם היית מקשיבה, לין, כמו שביקשתי, היית גם יודעת!!! טמפרטורה = מהירות תנועת החלקיקים הממוצעת. נניח, חיממת ליטר מים ב - 5,000 ג´ול אנרגיית חום. נניח שבליטר יש שני חלקיקים - כל אחד מהם קיבל 2,500 ג´ול, וזז במהירות שזה מקנה לו. אז הטמפרטורה היא המדידה של המהירות, והיא תהיה גבוהה. אם תחממי ב - 5,000 ג´ול שני ליטרים, אז כל חלקיק יקבל רק 1,250 ג´ול, ויזוז יותר לאט יחסית לאלה של הליטר - כלומר, הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. קאפיש? נ.ב. בחנים... לא למדתי כ-ל-ו-ם. ולא ידעתי שיש עוד אחד בביולוגיה!!!

Phoebe again

New member
אני מרוצה ../images/Emo6.gif

וסתם התעניינתי... אני מורידה ברגעים אלה את הפרק השלישי של העונה הרביעית *מתחילה לקפץ ולצחקק בטירוף*

Paige

New member
LOL!!!

לפני שכולם פה ילכו מנטאלית, "סיפור בלתי נשכח" זה ספר מהמם שיצא סרט על פיו, בו מככבים מנדי מור (
) ושיין ווסט (
). אפשר למצוא אותו בתוכנות ההורדה הקרובות לביתכם

Phoebe again

New member
אני אחפש אחריו...

מייד אחרי שאני אסיים להוריד את 4X03... שנים לוקח הדבר הזה שנים!

Woogyman

New member
וכמובן

להמשיך לספר בדיחות מצחיקות! (במיוחד כמו זאת על החתונה של סם ואופיר!) אני בטוח שכל שניה אני הולך להתפרץ בצחוק היסטרי.

למעלה