טופיק!

Phoebe again

New member
טופיק!

אם הייתה לכם ההזדמנות להכניס את עצמכם לסדרה איזה תפקיד הייתם תופרים לעצמכם?
(ולא מהדמויות הקיימות
)

Pixy led

New member
המממ...

הייתי לוקחת לעצמי דמות כזו: רוצח מטורף עם מסור חשמלי (מכושף!) וכוחות על-טבעיים (נשימה מתחת למים, להיות בלתי-נראה, לעשות קולות של ינשוף, לעוף, להשתנות לג´וק ו/או דוב פנדה ולא לנשום למשך חצי שעה) שנשלח כדי לחסל, להרוג ולהשמיד בדרכים הכי כואבות שאפשר את שלושת האחיות, בין השאר. מיותר לציין שיש לי גרזן-כיס. זה היה המראה שלי: שני מטרים, שעיר כמו גורילה - אבל בצורה סקסית, שרירים מתפרצים מופרעים כאלה, צוואר יותר רחב מהראש, שיער ארוך, פרוע, מתולתל, זיפים, שיניים צהובות, שפתיים ענקיות, עיניים קטנות שחורות ובגדים קרועים. עוד תכונה מיוחדת: אני אהיה בת אה... בן-אלמוות שלא מפסיק עד שהוא ממלא את המשימה שלו. פירוט המשימה שלי: * להרוג, להרוס ולהשמיד את שלושת האחיות האליוול בדרכים הכי כואבות שאפשר (ומעבר לזה). * לסרס את ליאו (אופס! עשו את זה לפניי...). * לחתן את סם ואופיר כדת וכדין. * לשכב עם המקור. אז זו הדמות שאני הייתי תופרת לעצמי... Anyone else?

Pixy led

New member
Precisely.

אופל
אופל, אופל... אם רק היית נותנת ליחסים בינינו הזדמנות. אבל לא... אם את מעדיפה את... הממ... לא משנה... אז...
אני פשוט...

Ophel McNeil

New member
ליחסים בינינו הזדמנות?....../images/Emo12.gif

חחחח..... זורקים אותך לטובת ליאו
ההשפלה....

Pixy led

New member
אני דווקא חשבתי על מישהו אחר,

אבל אני אחסוך מעצמי את התשלום על בית-החולים מראש...

Ophel McNeil

New member
רגע....

פתאום קלטתי שלא דיברת על ליאו! מיכל....
רדי מזה, ומיד
(אני את הלקחים שלי מאריאל למדתי).

Pixy led

New member
גם לא עליו דיברתי...

ואופל - אלוהים למד את הלקחים שלו מאריאל... כלומר - סבון?!

Pixy led

New member
לא. רמז:

יש לו כלל, הוא זהיר בחשמל... והוא חבר ממש טוב של צבי הנינג´ה.

Ophel McNeil

New member
מיכל, כמה שזה עצוב -

אני באמת מעדיפה אותו על פניך.....
ומה הקשר לצבי הנינג´ה?!

As I Am

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אה, ו... צבי הנינג´ה??
אבל עדיין...

Pixy led

New member
שם המשפחה של אפריל, החברה שלהם.

ולאופל: למי אכפת, לי יש חבר. חחח...

Ophel McNeil

New member
כן. אבל כשזה מגיע לדברים אמיתיים -

מי נכנסה ממנו להריון? *חיוך מרושע*

Pixy led

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

OH MY GOD!!! א-אופל... הממ. את הפנטזיות שלך תפני לפורום "פנטזיות מיניות" (לא שאני מבקרת בו...
). לעזאזל... איזה פחד.

Pixy led

New member
אני צריכה להיות גאה בעצמי?

אני חברה של מי שהיה חבר של בלונדינית מחוזרת ונאה. הממ. זה יספיק.

Pixy led

New member
יאללה, אני הולכת לישון.

לילה טוב, ילדותיי האהובות. אה, ועכשיו אני יודעת לומר "אני חמודה" גם ברוסית! חמש שפות! תאשימו את ויקי...
ביי ביי, אני אוהבת אתכן, לאב יו, נשיקות, (מה...???!?!?!??!?!!??!?!?). יאק. לא אמרתי את זה! ביי.

למעלה