טופיק

As I Am

New member
נראה לי דווקא.. ../images/Emo103.gif

שאופל לקחה את זה מ´עין-הדג´... (שמשם גם הגיע הביטוי לפורום ה"פ דרך שרה... ^^)

As I Am

New member
*מצקצקת בלשון* ../images/Emo103.gif

אה-אה-אה... כל אחת מהמילים היא בעלת משמעות שונה... ~.^ (טוב, פחות או יותר ;)

PopPy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחח רעיון טוב
מי צריך אותו בטלוויזיה כשיש את הדבר האמיתי
עדיף לשלוח אותו לפה
בכל זאת, על הסט יש יותר מדי בנות
את רואה, ככה אני אוהבת אותך, כשאת חושבת בדרך הנכונה
ג´וליאן
, הכרטיסים בדרך אלייך!

Woogyman

New member
פייפר שולטת, שלטה ותמיד תשלוט

בכל העונות היא הייתה מצחיקה ולחוצה, בשלישית היא אמנם הקצינה את זה ממש, אבל אני חושב שהשחקנית מעבירה את הדמות בצורה מאוד משכנעת, וזה הכי חשוב. אם מתחברים לדמות. לכן הבחירה שלי, מן הסתם, היא להשאיר את פייפר. יש בה קצת מכל אחות - הצחוקים של פיבי, אבל לא יותר מדי, וגם האחראיות של פרו, אבל לא יותר מדי (זה נובע מהעובדה שהיא האחות האמצעית).

As I Am

New member
זלגאדיס! לא, זאלוס! ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

לא! זלגאדיס וזאלוס! ביחד!!!
*מתמוגגת* אהה... ממכושפות...? אופס... ^^; ארמ, אניוואי - פיבי, כמובן, הדמות הכי שולתת בסדרה... מושלמת שליייי
(גרר... יש אנשים שעלולים לקחת את זה בצורה לא נכונה...
)

הוגו

New member
לין אחותי!../images/Emo29.gif../images/Emo8.gif

לא ידעתי שאת אוהבת את פיבי!

charmed Phoebe

New member
אני הייתי משאירה את...

אוף זו באמת בחירה קשה! הרי אם ישאר רק שחקן אחד מהמתכונת המקורי של מכושפות כל הסדרה תשתנה... אבל מצד שני אול כשאחרוני השחקנים יעזבו הסדרה בכלל תדבר על הדורות הבאים של המשפחה?
למה אני חייבת להתעמק בדברים כל כך הרבה?
טוב אם בכל זאת הסדרה הייתה עוברת למתכונת שונה והייתי צריכה להשאיר רק שחקן אחד הייתי בוחרת להשאיר... *מתלבטת קשות בין פיבי לקול* את פיבי! (אני אמרתי את זה? פעם ראשונה שלא עניתי לכל תשובה אוטומטית קול!
מגיע לי צל"ש לא? או שאולי זה דבר רע?
ושוב למה אני חייבת להתעמק בדברים כל כך הרבה?
) כי עד כמה שאני אוהבת את קול
אני יודעת שאין סיכוי שהסדרה תוכל לעסוק בו כי אז יצטרכו ליצור סדרת בת בנוסח "אנג´ל" בשם "קול-השד שלוחם ברוע"
אך לעומת זאת את פיבי אפשר להשאיר כי בכל זאת היא האחות האהובה עליי אחת מהcharmed ones וגם הצעירה בינהן, כך שזה עוד איכשהו יכול להסתדר...

PopPy

New member
ארמ בעיה…../images/Emo85.gif

מצד אחד, הייתי רוצה סידרה על ג´וליאן
, אבל סידרה רק על קול… לא נשמע משהו… מצד שני, הולי מרי קומבס שחקנית מדהימה, ואני מתה על פייפר, אבל החיים שלה די משעממים… (אם היא לא תהיה עם ליאו ועם כוח השלוש כמובן…) מצד שלישי, גם רוז מקגוון שחקנית מעולה, והחיים שלה כרווקה שהייתה אלכוהוליסטית בתיכון נשמעים הרבה יותר מעניינים… אני חושבת שבכל זאת הייתי בוחרת בפייפר, בגלל שאני פשוט מתה על הדמות שלה, והולי פשוט שחקנית מדהימה. אבל אז לא הייתי יכולה לראות את ג´וליאן... אררררררג! אני רוצה סידרה על פייפר, שתהיה נשואה לג´וליאן, ורוז תהיה החברה הכי טובה של פייפר! (?!)

PopPy

New member
אופס...../images/Emo85.gif

איזה סלט עשיתי מהשחקנים... אני רוצה סידרה על פייפר, שתהיה נשואה לקול
, ופייג´ תהיה החברה הכי טובה של פייפר
עוד 188 מגה 4x11! (מתוך 198
)

למעלה