טופיק...

charmed Phoebe

New member
טופיק...../images/Emo70.gif

אם הייתם יכולים להפוך לאחת הדמויות של מכושפות למי הייתם הופכים
אני הייתי הופכת לפיבי כמובן כי היא כזאת חמודה, והיא גם משוחררת וחסרת דאגות...
וגם יש לה את קול

Charmed 4ever.

New member
שלי!!!!

אני מצד אחד רוצה להיות פייפר כי היא חמודה היא אחזרית לפעמים וזה כיף... ויש לה את ליאו (ושוב)
ומצד שני פייג´ כי
לא ממש ספוילר אבל בכל זאת.. הייתה לה ילדות די קשה.. איבוד ההורים המאמצים וזה וזה יאדה יאדה... ואז היא מצאה את המשפחה האמיתית שלה... ויש לה כוחות שלדעתי הם הכי כיפיים.... ניצן

Woogyman

New member
אני הייתי רוצה להיות המקור

או כל שד אחר למען האמת. הכי משתלם להיות שד - הכוחות הכי מגניבים וחזקים הם תמיד כוחות של שדים, חיים חיי נצח, כולם מפחדים... מה רע? כמובן שרובם מתים בסוף, אבל נה...

PopPy

New member
ארר...../images/Emo85.gif

בעיה... אם קול לא היה, זו הייתה פייפר- היא פשוט... פשוט כ"כ חמודה! למרות שבארבע פרקים של העונה הרביעית שראיתי היא ממש הצליחה לעלות לי על העצבים.. ופיבי היא האחות הכי פחות מועדפת עלי, אבל קול....
אבל אני מניחה שהכל בשביל.. אהם.. נה נה ניי ניי עם קול
אתי

Ophel McNeil

New member
שמתם לב שאנשים רוצים

להפוך לדמויות מהסדרה רק בשביל בני הזוג שלהם, ולא בשביל הדמויות עצמן...

PopPy

New member
אפרופו קול...../images/Emo85.gif

אתמול ראיתי לפני שהלכתי לישון שוב את הפרק הרביעי, וחשבתי על משהו-
איפשהו בעונה הרביעית....
אפשר היה לחשוב שפיבי די מטומטמת כי היא לא גילתה שאהוב ליבה הוחלף במקור כל הרוע בעולם, כשלעומת זאת קול זיהה את זה שהיא התחלפה עם פייג´ לפני שפייפר גילתה את זה, אבל בעצם פיבי בתוך העניין הזה רק שלוש שנים וקול שד כבר כמעט מאה שנה..! אחרי שהתאמצתי לחשוב כ"כ הרבה באחת עשרה וחצי הלכתי לישון וחלמתי לי על קול {נרדמתי מביטה בתמונה שלו שתלויה לי על הדלת}
פירוט החלום בפורום "למבוגרים בלבד"
אתי

Ophel McNeil

New member
ספוילרים.

קודם כל, זה בדיוק מה שאני טוענת. דבר שני, אפשר להיות בעסק מאה שנה, או חצי שנה, אתה שם לב כשאהוב ליבך חסר הכוחות מתחלף עם האויב המושבע שלך. זה לחלוטין לא קשור לקסמים, זה קשור ליחסי אנוש. אופל.

PopPy

New member
לא כ"כ...../images/Emo85.gif

אחרי הכל, הוא נראה עדיין אותו הדבר בדיוק, והמקור יכל להתחזות אליו בקלות כי ברגע שהוא השתלט על הגוף שלו יש לו את כל הזכרונות שלו אנד סטאף... אם לדוגמא מישהו שאת אוהבת וקרוב אלייך היה מוחלף ע"י המקור, את לא היית חושבת "היי, הוא מתנהג קצת מוזר, אולי הוא מקור כל הרשע בעולם?", אז נכון שפיבי כבר שלוש שנים ב"עסק", אבל אין לה אפילו רבע מהניסיון שיש לקול, שקלט אותה מיד בגלל ההתנהגות המוזרה של פייג´-פיבי והבין מיד מה קרה. אתי

להיות פטיפון זה לא רע.... ספוילרים

ואני אחזור על עצמי: אין קשר לניסיון בעולם הקסם. זה קשור ליחסי אנוש!! זה לא "ככל שאני יותר בעולם הקסם אני אצליח לזהות יותר טוב את חברה שלי". עולם הקסם בכלל לא קשור לעניין
קאפיש? עכשיו, אני מקבלת את הטענה שלך שהמקור יכול להתחזות די טוב, אבל לכמה זמן? פיבי התחתנה עם המקור, ונכנסה ממנו להריון, ו*עדיין* לא קלטה שהוא המקור. ואל תשכחי שקול עכשיו אמור להיות נורמלי וחסר כוח, איך אף אחת מהבנות בכלל לא שמה לב להשתנות (חוץ מפייג´, שמעט חשדה)? חוץ מזה, אם אתה זוכרת, ליאו זיהה את פייפר בעונה השלישית רק על ידי מגע. כמה פיבי יכולה להיות סתומה אם אחרי כל כך הרבה חודשים היא עדיין לא זיהתה מי זה באמת בעלה? בבקשה.... ועוד דבר. כליאו נוגע בקול יש את האור הכחול המעצבן הזה (עפים בניהם נצוצות...
). זה היה בגלל שקול הוא שד- בגלל הכוחות שלו. אחרי זה כשקול "הופשט" מהכוחות שלו, ככל הנראה המגע של ליאו לא עבד עליו. ואח"כ כשהוא נהיה המקור, כנראה הניצוצות גם חזרו. וקשה לי להאמין ששני אנשים שגרים באותו בית כל כך הרבה זמן, לעולם לא נוגעים אחד בשני, גם אם לא מראים לנו את המקרים, וגם אם קול יכול לחפות על הניצוצות האלה. בכלל, אני אפילו אתלונן על זה שליאו לא שם לב שהוא גר יחד עם המקור באותו בית, כי ליאו הוא אור לבן גרוע
ויותר מזה, אף אחת לא שמה לב ששום דבר לא השתנה מאז שהם הרגו את המקור? אז מצד אחד, תום טוען שזה כי ה"סיר" השתלטה על העולם התחתון והכל, אז למה כל שניה האחיות דיברו על זה שהמצב עכשיו, אחרי שאין מקור, יותר רגוע? אותי כל העסק בכלל מעצבן, כי מה שאני שונאת זה את הפאקים האלה. כעיקרון, אפשר לצאת ע"י הספק, ולתת להם קרדיט, כי זה בסך הכל סדרה והכל, אבל כל הארועים האלה ממש, אבל ממש מעצבנים אותי. זה דברים שלדעתי הורסים סדרה, כשיש יותר מדי שאלות, דברים לא הגיוניים וחורים חוזרים ונשנים בתסריט.

Paige

New member
:)

אני רוצה להיות פייג´, כמובן. היא הכי כיפית ויש לה כוחות מגניזים. ובגלל גלן ;) סתם, סתם.

SaberTooth

New member
פייפר! בלי ספק פייפר!

אני הייתי רוצה להפוך לפייפר! וגם עכשיו יש לה את כוח הפיצוץ המגניש (לא טעות כתיב) הזה! SABERTOOTH

p3

New member
ניקח טרמפ על הטופיק...

בשביל לספר לכם שהאתר נפתח בשם, עיצוב וכתובת מחודשים- p4.up.co.ul the power of three will sut us free...the power of four will let us soar!!!! יש גם הרבה עידכונים, אני רוצה תגובות על השם, העיצוב, והעדכונים, אוהבים, לא אוהבים, מעדיפים מה שהיה קודם, המראה הכחווווווול לא עושה לכם את זה... הכל!!!!! דספרטלי ניד הלפ!!! אה, כן. אהמם. בכל מקרה, תגידו לי בבקשה מה לשפר, מה להחזיר, מה לבטל ומה להשאיר- ג´לי
ואני נודה לכם מאוד.

p3

New member
כאילו דה! ../images/Emo19.gif תגיבו!!!!!!!!!!!../images/Emo19.gif

למעלה