להיות פטיפון זה לא רע.... ספוילרים
ואני אחזור על עצמי: אין קשר לניסיון בעולם הקסם. זה קשור ל
יחסי אנוש!! זה לא "ככל שאני יותר בעולם הקסם אני אצליח לזהות יותר טוב את חברה שלי". עולם הקסם בכלל לא קשור לעניין
קאפיש? עכשיו, אני מקבלת את הטענה שלך שהמקור יכול להתחזות די טוב, אבל לכמה זמן? פיבי התחתנה עם המקור, ונכנסה ממנו להריון, ו*עדיין* לא קלטה שהוא המקור. ואל תשכחי שקול עכשיו אמור להיות נורמלי וחסר כוח, איך אף אחת מהבנות בכלל לא שמה לב להשתנות (חוץ מפייג´, שמעט חשדה)? חוץ מזה, אם אתה זוכרת, ליאו זיהה את פייפר בעונה השלישית רק על ידי מגע. כמה פיבי יכולה להיות סתומה אם אחרי כל כך הרבה חודשים היא עדיין לא זיהתה מי זה באמת בעלה? בבקשה.... ועוד דבר. כליאו נוגע בקול יש את האור הכחול המעצבן הזה (עפים בניהם נצוצות...
). זה היה בגלל שקול הוא שד- בגלל הכוחות שלו. אחרי זה כשקול "הופשט" מהכוחות שלו, ככל הנראה המגע של ליאו לא עבד עליו. ואח"כ כשהוא נהיה המקור, כנראה הניצוצות גם חזרו. וקשה לי להאמין ששני אנשים שגרים באותו בית כל כך הרבה זמן, לעולם לא נוגעים אחד בשני, גם אם לא מראים לנו את המקרים, וגם אם קול יכול לחפות על הניצוצות האלה. בכלל, אני אפילו אתלונן על זה שליאו לא שם לב שהוא גר יחד עם המקור באותו בית, כי ליאו הוא אור לבן גרוע
ויותר מזה, אף אחת לא שמה לב ששום דבר לא השתנה מאז שהם הרגו את המקור? אז מצד אחד, תום טוען שזה כי ה"סיר" השתלטה על העולם התחתון והכל, אז למה כל שניה האחיות דיברו על זה שהמצב עכשיו, אחרי שאין מקור, יותר רגוע? אותי כל העסק בכלל מעצבן, כי מה שאני שונאת זה את הפאקים האלה. כעיקרון, אפשר לצאת ע"י הספק, ולתת להם קרדיט, כי זה בסך הכל סדרה והכל, אבל כל הארועים האלה ממש, אבל ממש מעצבנים אותי. זה דברים שלדעתי הורסים סדרה, כשיש יותר מדי שאלות, דברים לא הגיוניים וחורים חוזרים ונשנים בתסריט.