טופיק...

SaberTooth

New member
טופיק...../images/Emo70.gif

עידנים שלא פתחתי טופיק...
בכל מקרה, כדי לעורר קצת את הפורום אני פותח טופיק חדש חדש... מה אתם לא אוהבים בספרים
(שונאים זו כזו מילה קשה
) אני יודע שכולנו אוהבים את הספרים, אבל בטוח יש משהו שאתם לא אוהבים בה. מה הוא אותו דבר
הממ... הדוגמא היחידה שיש לי היא הקפדנות והעקשנות של העבירים כלפי המידה שלהם... לא אוהב את זה
. וגם את משולש האהבה בין תניס, קיטיארה ולאורנה. כאילו, בהתחלה הוא היה נחמד אבל הם מרחו אותו קצת יותר מידי. ו... זהו
עכשיו תורכם
.

thug4life

New member
כמה דברים

א. אנלא אוהב שמחקת את הטופיק שלי וגם כל הזמן דיברו על זה ששלושת מסדרי הקסם נאמנים קודם כל לקסם אבל איכשהו יצא שלפני מלחמת הרומח (נראה לי שזה מכבשן הנשמה) הם החליטו להסתלק אז זה קצת נוגד

ilbe182ebli

New member
אני יודעת שאני אישמע מזה רגישה

אבל אני שונאת שמתו דמויות! זה ממש גרם לי לבכות..!!! למשל סער, חלמיש, פלד, תניס, ועוד מלאאא ואת קיטיארה לא אהבתי במיוחד ואת הקטע שהיה לה עם תניס כשהוא התחזה לאחד מהצבא שלה

פטר 12

New member
הספויילר הכי גדול בעולם!!!

אנשים קצת התחשבות!!!! ואם משהו עוד לא הגיע לשם???!??!?!?!?! קצת זהירות ותשומת לב@

FiRePOweR

New member
כבר נמאס מקנדדרים

אפשר להביא הגיגים קומיים בלי שימוש בקנדרים טיפשיים . חשבתי על Lord Toede אבל גם שם יש אז אתן דוגמא לא של dragonlance paul kidd כתב 3 ספרים ל Greyhawk פשוט מצחקים בטירוף ולא רעים בכלל .

ממש כלום! אני קורא את הרשומות בפעם

השישית (בערך, אבל אני לא מגזים) ואני עדיין נהנה. אז אם אני ממשיך להנות כל פעם מחדש סימן שזה באמת ספר מעולה ולכן אני ממליץ עליו בחום.

FiRePOweR

New member
אני חוזר אליו

רק בשביל לקרוא קטעים מסוימים או שהם אני קורא מתוך ספר אחר ונזכרתי משם במשהו .

למעלה