טופיק

angel of Death

New member
טופיק ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

וואו, שנים שלא פתחתי טופיק. פתאום אני מרגישה ממש חשובה.
טוב אז ככה: ביום ראשון שידרו את הסרט מותק, התכווצנו. אני משערת שכולכם ראיתם אותו נכון
יופי, גם אני החלטתי לראות הסרט. אני לא בטוחה מה הייתה הסיבה שלי או שאח לי הציק לי שנאי אשב לראות איתו את הסרט או שסתם שיעמם לי.
בכל אופן כל הסרט אני מסתכלת על הילדה המוזרה הזו שמנסה להיות מקובלת ועושה מסיבה בבית שלה ואז איזה מכוער אחד מנסה לנשק אותה והיא מביאה לו כפה. ואני אומרת לעצמי מי זו הילדה הזו? מאיפה אני מכירה אותה? ואז חמש דקות לפני סוף הסרט בדיוק בקטע שהילדים מחזירים את ההורים לגודלם הטבעי אני מעיפה לעצמי מכה חזקה במחצ ואומרת איה! זו זואי שלנו מסמולוויל!!!
אז למה אני בעצם מבלבלת לכם את השכל? מה אני מנסה להגיד בזה שנאי מספרת לכם את החוויות הלא מעניינות שלי? טוב אז ככה. החלטתי לפתוח שרשור תמונות לכל הסרטים שבהם כוכבי סמולוויל השתתפו בעבר או בהווה!
אהמ אהמ... אני מתכבדת לפתוח בזאת את טופיק התמונות של סירטי שחקני סמולוויל למיניהן כל מי שיש לו תמונות מתבקש לשרשר אותן הנה בשבוע הקרוב

אממ טליה מותק...

זה אולי די ברור מאליו, אבל את לא מתכוונת ל-קלואי? (לא הייתי רושם את זה אלמלא הייתי בודק במקלדת והייתי רואה שה"ק" וה"ל" רחוקות מה"ז"... *חושב על מה ייקרה אם הוא יגיד את המשפט בקול רם* - אוקיי זה נשמע יותר טוב בראש שלי... - כבר אמרתי לכם שאני בלי תרופות היום כן?)

אין!אין!

אין מה לעשות! הבחורה פשוט יפהפייה! היא יחסית לא מתה על זה בקטע של רק שמים על המראה החיצוני, אבל אין! והקול שלה גם מדהים! מעניין אם היו לה חצקונים בכלל בגיל ההתבגרות? ואיך היא נראתה אז......

angel of Death

New member
אופס ../images/Emo4.gif איזו פאדיחה ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo80.gif

אני לא מאמינה איך עשיתי פאדיחה כזו
!| איזה בושה אני לא מאמינה סליחה סליחה סליחה אני מצטערת!!!!!!!!

כן../images/Emo70.gif איזה ממי היא הייתה שם../images/Emo70.gif

אותן הבעות של קלואי, רק עם תספורת של תחילת ניינטיז
איזה ממי! ממש מיני-קלואי קטנה! ("לקחת אוויר צחי... להוציא אוויר צחי...") כל מקרה, אנחנו יודעים שמייקל שיחק בסידרה ההיא בערות 10\3, והשאר... אה... תגלו בעצמכם

הגרהS

New member
חחחח תנחשו איפה מייקל??../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

טוב לקס הוא הימיני עם הבטן השטוחית והג´ינס ה-מ-ז-ע-ז-ע

Lizz

New member
הוא פאקינג מהממת

והוא שיחק דראג בשני סרטים לפחות - סורוריטי בויז, סרט שחייבים לראות, וסוויט נובמבר, סרט שחייבים להריץ קדימה עד הקטעים של רוזנבאום כי השאר משעמם עד כדי כאב. חצי מהוולפייפרים שלי עסוקים באיזה מדהימה רוזנבאום - אם מישהו רוצה, הנה הלינק. הבחור יכול להיות דייק אייקון בלי בעיה.

Skiter

New member
אוף אני רציתי לומר שהיה!!

יא אמא רעה!!! היא הייתה מה זה ענקית עם הקטע שהיא צרחה על המפגר הזה שנישק אותה (הא הוא נישק אותי, אני קולית האאא)

Skiter

New member
לא.... מי שיחק את הרקולס הצעיר

שיחק קודם בתיכון על הגל.. לא נראה לי שהוא שיחק בסרט..

שירן

New member
נכון אני חולה על השחקן !!! שם הסרט

נוסחה לרצח אם אינני טועה :)

למעלה