טופיק

Charmed Gal

New member
טופיק../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

איך אתם מגדירים את הסידרה? דרמה? קומדיה? סידרת אקשן? וחוץ מזה, האם לדעתכם הסידרה ריאליסטית או לא כל כך? אני לא סגור על זה. מצד אחד לסידרה יש המון מאפיינים של דרמה, אבל היא לא הכי דרמטית לפי דעתי. למרות שגם היא לא קומדיה. היא יותר סידרת מתח/אקשן כזו, אתם לא חושבים? בקטע של ראליזם, זה נכון שאין פה אלמנטים על טבעיים וכדומה, אבל בואו נהיה כנים, ילדה בתיכון שאבא שלה בלש והיא עוזרת לו ולפי דעתי היא גם בלשית יותר טובה ממנו? לא הכי מציאותי. חוץ מזה, יש הרבה שמקשרים את השם "באפי" שמדברים על ורוניקה. מי יודע, אולי ורוניקה פוטנציאלית?

lola666

New member
משהו מעורבב

קודם כול אני מגדירה את הסדרה כסידרת נעורים, ודפנאלי דדרמה אחר כך אפשר להגיד שיש שם מאפיינים של בלשות ואם בלשות בא האקשן (אבל קצת)

darthziv

New member
הסידרה

כמו באפי (שממנה היא מושפעת מאוד) מיוחדת בזה שהיא שוברת את הגבולות של ההגדרות הרגילות כל סידרה שלוקח יותר מדקה להגדיר היא פשוט סידרה מעולה :)

Sweet Misery

New member
אני לא יודעת אם אפשר להגדיר אותה,

לפחות בדיוק. זה כמו שמגדירים את בנות גילמור דרמדי (דרמה קומית). זו תוכנית שיש בה כל כך הרבה שאני לא חושבת שאפשר להגדיר אותה במונח אחד.

dalida1988

New member
../images/Emo27.gifוואלה קשה להגידדד

כי יש שם קטעים מצחיקים...ויש דרמההההה אבל מה שבטוח לא אקשן.. לא יודעת לא הייתי מסווגת את זה לאקשן עכשיו הסדרה לדעתי מאוד ריאליסטית.... זאת דעתי המקוצרתת..

RossandRachel

New member
זה בסגנון....

"מכושפות" ו"בנות גילמור"...זה מוגדר כדרמה אבל יש בזה סרקסטיות והרבה עוקץ...

למעלה