טופיק.

Ophel McNeil

New member
טופיק. ../images/Emo58.gif

שאני כמובן אני פתחתי, ההפתעה. (אין לי חיים, אין).
אז מי לדעתכם הייתה אחות אחראית יותר טובה - פרו או פייפר? לדעתי פייפר. אז נכון, פרו כמעט בטוח הייתה מונעת את כל העניין עם קול, אבל זה בגלל שהיא כלבה שתלטנית, שבוודאי לא הייתה מרשה לפיבי אפילו לחשוב על לעבור דירה. פייפר הרבה יותר חכמה, בעלת טאקט (4X17 - כשהיא אמרה לפיבי ללכת עם קול), מוכשרת, היא הרבה יותר מבינה. אז נכון, במקרה הזה היא הייתה צריכה להיכנס יותר לורידים של פיבי, כמו שפרו הייתה עושה, אבל דווקא בגלל שהיא אחות אחראית טובה והגיונית - היא העדיפה לנקות גישה שונה. מה דעתכם?

Hogo Oneil

New member
לדעתי פייפר!../images/Emo58.gif

רק פייפר אחראית משפרו מתה! פיבי היא רעה וטובה ולא מחליטה ומוזרה! אבל פייפר באמת אחראית(אולי לא ב4X03 ו4X02 כשהיא הקפיאה את הנזירה ואנשים שהיא יכלה לפוצץ אותם אבל יהיה בסדר!)

p3

New member
הוגו, זאת בכלל לא השאלה...../images/Emo19.gif

Hogo Oneil

New member
אופס סליחה היתכוונתי פרו!

אני לא קראתי את השאלה טוב! חשבתי פייפר או פיבי! רק פרו, פרו אחראית ביותר!

Piper

New member
איזה חתימה יפה!!

אני זוכרת בדיוק את הקטע הזה- פרו ופייפר ישבו על הספה וליאו ונטלי דיברו על זה שמעכשיו נטלי תהיה האור הלבן שלהם..ואז אחרי ויכוח קטן של שתי שניות בערך פייפר הקפיאה את ליאו ונטלי ושחררה רק את ליאו והם הלכו לדבר במטבח ופרו אמרה את החתימה שלך לנטלי ועשתה פרצוף חמוד! זה היה בפרק שהשד רצה לעלות למעלה ובסוף האחיות עלו וזכרו את זה!

Hogo Oneil

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל זה היה וויכוח של ליאו נטלי ופייפר ופרו אז פייפר התצבנה והקפיא את נטעלי ולאו אומר לה לשחרר אותה אז עם אומרת בסדר! בעצבים והולכת למטבח ואז נטלי שואלה מה קרה? פרו: פייפר פריז יא נטלי: היא מה? פרו: כן ואז היא עושה פרצוף מצחיק! חבל שלא הקלטתי את זה

p3

New member
אני דווקא חושב שפרו.

בכלל לא בגלל האופי שלה, אני מסכים שהיא פשוט ביצ´ית לא נורמלית, אלא בגלל שהיא תמיד יודעת את הדבר הנכון לעשות- דבר שמאוד מעצבן שהתסריטאים עשו, שהיא תמיד יוצאת הצודקת. אז בעניין ההחלטות פרו, אבל בעניין הגישה לאחיות, ההבנה וההזדהות פייפר לוקחת בגדול.

Phoebe again

New member
פייפר!

לא
ללא ספק פייפר! פרו הייתה יותר מידי נוקשה ולחוצה (נכון גם פיייפר לחוצה בצורה לא רגילה אבל אצל פייפר זה יוצא חמוד ולא גורם לכל שאר הסביבה להילחץ יחד איתה), ובכלל פייפר היא טיפוס יותר נעים ומבין מפרו.

Woogyman

New member
פרו ../images/Emo58.gif

למרות שאני ממש אוהב את פייפר, פייפר עדיין מתנדנדת בין להיות האחות האחראית לאחות האמצעית (למרות שטכנית היא כבר לא אמצעית). זאת תשובה לשאלה של מי האחות האחראית הכי טובה. האחות שאני הכי מעדיף בתור בוגרת, זה כבר סיפור אחר.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif את מי אתה

מעדיף בתור אחות בוגרת? כי למרות שלדעתי פייפר היא אחות אחראית יותר טובה, אני מעדיפה את פרו בתור אחות בוגרת, ואת פייפר בתור האמצעית המתווכת. אבל לטעמי האישי, מפרק שמונה (בו פייפר ופייג´ מתנהגות כמו אחיות כל דבר) והלאה, פייפר במצב מושלם – היא גם האחות האחראית, וגם האחות המתווכת. בעיקר ככל שפייג´ יותר ויותר חושדת בקול – פייפר יותר ויותר חוזרת להיות האחות המתווכת בין שתי אחיות רבות. פשוט נהדר!

Woogyman

New member
לי הייתה תמיד דילמה ../images/Emo58.gif

בגלל שתמיד אהבתי את פייפר, אבל תמיד התפקיד של האחות הבכורה קרץ אליי ובגלל זה גם חיבבתי את פרו. כשפרו התחילה להרביץ בכלל התחלתי להעדיף אותה. עכשיו, הדילמה שלי לאט לאט נפתרת. פייפר גם הופכת להיות לאחות היותר אחראית, זאת שרוצה להיות מכשפה ומשתמשת בכוחות שלה כדי לתקוף שדים (אגב, אם פייפר לא הייתה צריכה להפוך לאחות הבוגרת אני לא חושב שהיו נותנים לה פיצוצים), ופייפר גם התחילה ללמוד להרביץ - אז בכלל. אצל פרו תמיד עיצבנה אותי השתלטנות. אצל פייפר אין את זה. מה שמשאיר אותי עם פייפר בתור האחות המועדפת, חד משמעית (היא גם נראית הרבה יותר טוב בעונה הרביעית!). זה בקשר להעדפה. בקשר לטיב מילוי התפקיד, אין ספק שפרו הייתה מכשפה יותר טובה. היא מילאה את התפקיד שלה כמכשפה הרבה יותר טוב מפייפר בעונה הרביעית, מכל הבחינות (מוטיבציה להילחם, "מכשפה גאה", שימוש בכוחות) וזה עושה את פרו למכשפה יותר טובה. אבל בתור אחות בוגרת יותר טובה, פייפר לוקחת אצלי בהליכה.

Ophel McNeil

New member
אולי ספוילר

בכלל, פייפר מאוד מרגשת ומאוד מעוררת הזדהות בעונה הרביעית. הקבלה של פייג´, ההאבקות עם המוות של פרו, בעיקר לקראת הסוף – כשהיא מאבדת את פיבי, ולא מצליחה להוליד ילדים. (כל כך עצוב!!
פשוט קורע את הלב הקטע הזה!!) אבל הסיבה היחידה שפרו מכשפה יותר טובה, זה כי אין לה חיים, והיא חתיכת כלבה. כשחושבים על זה, היא בטח הייתה סיוט בתור אחות.... היא גם כל כך תלותית שזה למות. היא לא נותנת מרחב נשימה של מטר, והיא תמיד חושדת בכולם. ובכל זאת, דמות חביבה. אני גם מתגעגעת לפעמים.....

Piper

New member
פייפר!!! רק פייפר

פרו אומנם הייתה מאוד אחראית ולקחה על עצמה הרבה אחריות..אבל פייפר עושה את זה הרבה יותר יותר טוב ובצורה הרבה יותר פחות(
)ביצ´ית! כמו שכבר כתבו....,חוץ מזה יש לה את ליאו החמוווווד שיעזור להחליט,והיא מתייעצת איתו וחושבת פעמיים (בדרך כלל) לפני שהיא עושה משהו..

Feryli

New member
פרו ופייפר היו מאוד ......

ואני לא חושבת שצריך להשוות ביניהן אבל עם תשאלו אותי אני אומרת שפרו מפני שאני הכי אוהבת אותה

למעלה