טופיק!!!

Charmed Gal

New member
טופיק!!!../images/Emo56.gif

אני מאד מקווה שעוד לא היה טופיק כזה ואם כן תסלחו לי אל תהרגו אותי ומקסימום לין תמחוק. זה עוד חלר מהניסיון שלי להחיות את הפורום כי משמעם לי בלעדיו!!!! והוא גוסס יותר מאי פעם! אוקיי אז לטופיק! תכתבו בעצם איזה פרק הייתם רוצים לראות במכושפות! כאילו תכתבו תקציר לפרק שהייתם רוצים שיהיה בסדרה! אני הייתי רוצה שיהיה איזה פרק מיוחד שבו כל הדמויות החשובות בסדרה חוזרות משום מה. שזה כולל כולם! פאטי, פאני, אנדי, פרו, דן, ג´ני, ג´ק ואני חושב שזהו. בקיצור כל דמות שהיתה אפילו קצת משמעותית לסדרה. והייתי גם רוצה שיהיה לפחות פרק שדן חוזר ורואה שפייפר וליאו נשואים ולראות איך הוא יגיב ושאולי לפייפר יהיה איזה קטע איתו בגלל איזה שד שרוצה ליצור בעיות בין ליאו לבין ופייפר וככה לגרום לצעקות וריבים באחוזה(ראיתי יותר מידי טלנובלות), וככה שהוא יבוא לתקוף אותם וליאו לא יהיה שם כי הוא "נעלם" לאנשנו להרגע. ואני שוב מזכיר לא לצעוק עלי! הטופיק נפתח ברגע של חולשה וגם הדחף שלי לפתוח טופיק בפורום! ואולי יצא לי תיאור דיי דפוק של פרק אבל במוח שלי זה פרק מעניין מאד.

charmedmen

New member
אני לא חושב שהטופיק הזה היה בעבר...

טוב נו אני הייתי רוצה שיתגלה שג´יני שדה רעה ודן מאומץ מה שעושה אותו לאח חורג לאימא/אבא של ג´יני (אני באמת רואה יותר מידי טלנובלות *מצטרף לגל ולאגודת הנגמלים מטלנובלות*) ופאטי הייתה מופיעה בפרק שאורכו שעתיים ובפרק הם נלחמות בשד חזק ביותר ולכן הם צריכות גם את פאני ואז היו מתלגים הכוחות של פאטי ופאני ומסתבר שיש לפאני חוץ מTK יש לה גם ביטול כוחות (כמו שכתוב באתר של סם :)) וכמו כן יש לה כוח תעופה ואיך לא יש לה גם נשיפת קרח *מזיל ריר* ולפאטי יש הקפאה ותעופה. ואז הם נלחמות ואיך לא הם מנצחות ומקימות את האגודה להשמדת שדים-כוח החמש. טוב אני מודה שאני דמיוני ביותר אבל נו...........................

אפרת ס

New member
אני הייתי רוצה

שיהיה פרק עם זיכרונות (כמו שהיה בעונה השלישית) מכל מני תקופות בחיים שלהן, אני בכלל אוהבת פרקים של מסעות בזמן, אבל זיכרונות נראה לי יותר נחמד. הרעיון שלי הוא שיש איזה שד שבשביל להרוג אותו הן צריכות להיזכר במשהו מהעבר שלהן ובמשך הפרק רואים את הזיכרונות שלהן, לדעתי זה יהיה נחמד לראות שוב את ליטל פייפר וליטל פרו, גם ככה אפשר ללמוד עוד על
? פייג´ (שאנחנו בקושי יודעים משהו מהעבר שלה)

אפרת ס

New member
ראיתי את 4x10 ../images/Emo58.gif

תראי, אנחנו יודעים רק מה שאמרו לנו, זאת אומרת מה שקרה בערך בזמן שההורים שלה נהרגו, אבל אנחנו לא יודעים מה קרה כשהיא הייתה צעירה יותר ומה בדיוק קרה אחרי שההורים שלה מתו.

Ophel McNeil

New member
ודאי שיודעים. ../images/Emo58.gif

ההורים שלה מתו, היא התמכרה לאלכוהול, החליטה לקחת את עצמה בידיים, התפכחה, סיימה לימודים, התחילה לעבוד בתור עובדת סוציאלית.... וזהו. אגב, כל זה נמצא בניתוח הדמויות שלי (~פרסומת סיומה~). מומלץ לקרוא. ואותי הרבה יותר מעניין לדעת על המשפחה שלה. אנחנו יודעים שיש לה דוד.... איך הוא מתייחס לפיבי ופייפר? הוא יודע שהיא מכשפה? ואני גם רוצה לדעת איך ויקטור מתייחס אליה.... ב4X15 הם ישבו לי דאותו שולחן, אבל לא ההי בינהם ממש יחס...
אוי, זה יכול להיות מיני טופיק – איך לדעתכם המשפחה של פייג´ תתייחס לפיבס ופייפר? ואיך ויקטור לפייג´? (אני מדמיינת אותו רוטן כלפיה, ואותה מלכסנת מבט אל ליאו שאומר "עכשיו אני מבינה אותך".
).

Ophel McNeil

New member
היא האייקון החדש המאומץ שלי... ../images/Emo6.gif

ואין לי מושג מאיפה חצי מהתמונות. אני פשוט שומרת אותם אוטומטית.

Phoebe again

New member
אבל לכל מקום שאני זזה אני רואה אותה

וזה מטריף! בסוף היא תהיה גם האחות המועדפת עליי, כי היא תמיד שם כשצריך אותה (וגם שלא
)... לא שיש לי משהו נגד פייפר... היא מהממת ויפה, אבל למה לאמץ אותה בתור אייקון?

Ophel McNeil

New member
כי היא מושלמת ואני מעריצה אותה?

פייפר היא האחות המועדפת עליי. ולא כי היא תמיד שם כשצריך אותה (??), אלא בגלל שהיא חכמה, מוכשרת, חזקה בטירוף, יפיפיה, צינית, ומתוקה שזה למות. כל הודעה שלי אני מפסרמת תמונה שלה. מצאתי את זה יותר אפקטיבי מאשר סתם לפתוח שרשורי תמונות עליה.... ואגב, התמונה הזאת שמורה אצלי תחת הכותרת "שיא המושלמות לנצח"

Phoebe again

New member
כשאמרתי שהיא תמיד שם, רמזתי על

זה שאת מפרסמת כל הזמן תמונות שלה, ז"א שהיא תמיד פה
, ארג... עזבי.. אני והציניות שלי... כאות מחאה (?) אני אפיץ את פיבי, למרות שלא על בסיס קבוע (אני מעריצה אותך על זה שאת מוצאת כל כך הרבה תמונות שלה, זה די מתיש...), אבל אני אנסה... אז הנה, ההתחלה.

Woogyman

New member
באינטרנט. ../images/Emo110.gif

היא תתחיל בארץ ב3.10 (למרות שלא שאלת, אבל אני נהנה לציין את זה).

The Charm of IR

New member
אוי אני שונא פרקים כאלה

של זיכרונות שחצי מהפרק הוא קטעים מפרקים קודמים ולנושא שלנו: הייתי רוצה שיהיה פרק שקול ימות... הייתי רוצה גם שבפרק הזה פיבי תתאהב במישהו אחר ואז קול יחזור להיות רע והבנות יוונקשו אותו ואז ההוא שפיבי האתהבה בו יהיה רע ויהרגו גם אותו ואז פיבי תהיה קלילה כמו פעם. אוהב פיבי של העונות הראשונה והשנייה...

למעלה