טופיק.....

Moondust

New member
טופיק......./images/Emo41.gif

אפשר לדעת שאתה מכור לרומח הדרקון כש: אתם אומרים "שיראק" ו"דולאק" כל פעם שאתם לוחצים על מתג. כשנשרפת נורה אתם צורחים: "לוניטריס איידיש, שיראק, דאמן דו!" אתם קוראים ליום ההולדת שלכם "יום מתנת החיים". אתם מתחילים לומר "בשם האלים!" במקום "אלוהים ישמור" או משהו כזה. כשמישהו מעצבן אותכם אתם מצביעים עליו ואומרים: "אסט קיראנאן קייר סות'-ארן, סוה קאלי ג'לאראן" (נו, לחש של כדור אש...
) אתם משוטטים שעות ביער, וכששואלים אותכם למה אתם אומרים שאתם מחפשים את המגדל של ויירת. אתם מתחפשים לדמות מרומח כל פורים. אתם זוכרים את רשומות בעל פה, מכריחים אנשים לקרוא אותם ומאלצים אותם להקשיב לכם מצטטים כל הזמן את הספרים. אתם מפנטזים על דברים שכוללים אתכם, רייסטלין/דאלמאר/קיטיארה/Whatever, אזיקים ורוטב שוקולד. אתם שמים מריורן בכל המאכלים שלכם. כשהחתול הפרסי הלבן וצהוב העיניים שלכם משתעל כדור שיער, אתם שוקלים ברצינות להשקות אותו בתה. אתם לובשים גלימות שחורות, זורקים חול על אנשים ולא מבינים למה הם לא נרדמים. עכשיו תרמו גם אתם. אולי יצא מאמר בסוף?

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif גבירתי, שיחקת אותה שוב!

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL מאיפה? מאיפה? השתלת מחשב בקורטקס?!
עכשיו אוטוטו שבת, אבל יהיה לי זמן לחשוב... שבת שלום!

Ophel McNeil

New member
@_@../images/Emo117.gif

על פי זה פעם הייתי מעריצה חולת רומח (טוב, כל כיתה ח' אנשים בילו בלברוח ממני אחרי שציטטתי להם את כל רשומות), אבל היום אני ממש לא.
למעשה, לא הבנתי חצי מהבדיחות.

SaberTooth

New member
../images/Emo6.gif... אהבתי.../images/Emo45.gif

מה הפירוש של "לוניטריס איידיש, שיראק, דאמן דו!"

Moondust

New member
"בשם האלים, האר, לכל הרוחות!"../images/Emo41.gif

זה מאחים לנשק, כאשר רייסטלין מנסה למצוא את הלחש שיגרום למטה מגיוס להאיר. אחרי כמה ניסיונות כושלים הוא מתרגז, מקלל, וככה מגלה שזה בעצם מאוד פשוט... צריך להגיד רק "אור" או "חושך".

"לכל הרוחות, האר כבר בשם האלים!"

וד"א היה טופיק כזה כבר בפורום טולקין. עוד שני דברים: -כשאתה שוקל ברצינות לילדים שלך לתת שמות כמו רייסטלין, קרמון, גדילן וקיטיארה. -כשאתה אומר למורה במקום "בת זונה", "בת קיטיארה".

Moondust

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל למה בת קיטיארה? קיטיארה בהחלט יספיק...
ומאיפה אני מכירה את פורום טולקין? יש על דלת החדר שלכם שלט שאומר "סולאס" או "פונדק הבית האחרון". יש לכם מדף שלם של ספרי רומח. יש לכם הופאק שהכנתם ממוט עץ וחתיכת גומי. יש לכם מטה מגיוס שהכנתם ממוט עץ ונורה.

Queen of Spells

New member
גם לי יש

כשאתה פותח את המקרר ואתה רואה שנגמר הביצים אתה צועק:" גדילן קוץ רגל תזיז את התחת הקנדרי שלך הנה מיד!". כשערס קורא לך חנון אתה מקלל אותו בצואת גובלינים או גמד מחילות. כשאתה רוצה שקט אתה קורא למי נהר. כשאתה מבשל ארוחת ערב ושם לב שהאוכל נעלם אתה צועק על החבר שלך שאמרת לו לא להכניס את קרמון לבית. כשאתה שטמע פרשן כדורגל ארגנטינאי אתה מחפש את הגנום שמתחבא מאחוריו.

nedisrael

New member
הנה שלי

- כשאתה מתחיל להגיד לחברים שלך "יו, זה מה זה מזכיר לי את סער"! (אמיתי בהחלט!) - כשאתה רואה ערסים אתה שולח יד לחגורה ומגלה שאין לך חרב.. או מתגעגע לשריון הישן והטוב שלך. - כשאתה מתחיל להגיד לחברים שלך: "זהו מעשה חסר כבוד!" או "לברוח? מהאספסוף הזה??" - כשאתה רואה צלחת מכסף (או משהו דומה) אתה חושב ברצינות על יצירת רומח דרקון.

strahd

New member
ננסה גם

- כשמישהו מקלל אותך אתה מתעלם וממלמל בשקט לעצמך "אות' סולרוס אות' מיתאס". - אתה בטוח שהאזור בשמיים ללא כוכבים הוא נויטארי. - כל פעם שבחורה עם קוקו עוברת אתה בודק מיד אם הארנק שלך עדיין נמצא בכיס. - שרפת את המטבח לאחר שניסית לבשל את תבשיל תפוחי האדמה של אוטיק. - כששואלים אותך מה היה כתוב בעמוד 32 שורה שלישית בספר "וינאס סולאמנוס", אתה יודע. - אתה בכלל יודע שיצא הספר "וינאס סולאמנוס". - אתה אוהב את הספרים של דאגלס נילס. - בערב שירה יפה אתה מצטט את מייקל ויליאמס. - ניסית לפחות פעם אחת לצייר דרקון ואת הדמויות. - אם חברה שלך בלונדינית אתה מכנה אותה "לאורנה" ואם שחורת שיער "קיטיארה".

ד ג י

New member
רק אחד

כשהחברה שלך היא כבשה ג'ינג'ית ואתה קורא לה טיקה

סנדרין

New member
יפה, יותר ממה שנכתב קודם! ../images/Emo142.gif

יש לי חברה מכורה לחלוטין. קוראת עכשיו את ליל חורף, ו-"אות' סולרוס אות' מיתאס" הוא כבר המוטו שלה. היא עוד משחקת Paladin ב-D&D, וזה עוד תורם.. (נראה שהיא נכנסת לדמות יותר טוב מכל אחד אחר בקבוצה. אין קרב שהיא לא יוצאת ראשונה, ובדרך כלל נפצעת קשה על ההתחלה, ומודה לעצמה [ולאלים...] שיש לנו כוהן בחבורה.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

למעלה