טופיק

Moondust

New member
טופיק../images/Emo41.gif

יש את הטופיק הלעוס "מי הדמות האהובה עליכם". עכשיו אני פותחת בטופיק לא פחות לעוס, אבל למיטב זכרוני הוא לא נפתח כאן אי פעם. מי הדמות שאתם הכי שונאים? אני אישית הכי שונאת את מליסטריקס. שנאה תהומית. בכלל, אני מתעבת את כל דרקוני העל בהנאה רבה. אבל אותה במיוחד.

SaberTooth

New member
אאמממ...

אני בעיקרון אוהב את כל הדמויות ברומח, אבל אם יש דמות שאני שונא זה את שר המעט טודי (כן... אני יודע שהוא לא ממש דמות). הוא כזה שר דרקונים עלוב
הוא חוסל ע"י קנדרים... קנדרים
עצם העובדה שדעתם לא הוסחה ע"י האבזם הנוצץ בחגורתו של טודי ושהם הצליחו להתרכז במשימה של השמדת טודי מדהימה אותי

איך אתה לא מתבייש?!

הדמות האהובה עלי בכל סדרות הרומח! קראת את Lord Toede? טודי הוא הדמות העגולה ביותר בכל סיפורי הרומח! איזו דמות! איזה פאתוס!

Ophel McNeil

New member
טוב, הייתה לו תחרות ../images/Emo117.gif

קשה עם מי נהר וסהר פז שבכלל לא נחשבים לדמויות, אבל אחרי שנזכרתי באגדות - הוא ניצח, ובגדול.

SaberTooth

New member
מי נהר וסהר פז לא נחשבים לדמויות../images/Emo35.gif

הסבירי את עצמך.

Ophel McNeil

New member
"דמויות של שומר המבוך". ../images/Emo117.gif

הראשי תיבות של זה זה דב"שים?..
מוזר, תמיד חייתי באשליה שזה דש"מים. זה אפילו התאים לי.

ד ג י

New member
דב"ש בגלל

שזה דמות בלי שחקן- ואם לדמות אין שחקן אז השה"ם (שליט המבוך) משחק אותם

Moondust

New member
אז בעצם זו הסיבה שהם די משעממים?../images/Emo41.gif

כלומר, לסהר-פז יש אופי פחות או יותר, אבל מי-נהר הוא קרטון מהלך על שתיים. לא פלא שלא השקיעו בדמויות שלהם. אבל אם הם דב"שים, למה לא נפטרו מהם בסוף דמדומי סתיו? אחרי הספר הזה לא היה להם משהו חשוב לעשות. היו יכולים למצוא תירוץ להעיף אותם. ואם הם לא נחשבים דמויות, למה כתבו גם עליהם סיפור ב TALES ועוד כמה ספרים?

PdLrAaTgIoNnUM

New member
איזה שטויות את מדברת! ../images/Emo58.gif

מי נהר וסהר פז הם חלק חיוני בעלילה! גם אחרי דמדומי סתיו, ששם בלי ספק היה לשניהם תפקיד מרכזי ביותר. אם לא הבנת את זה כנראה שלא הבנת את כל הסידרה. הם עזרו לחבורה להשיב את מקבת כארס. בטרסיס הם נלחמו באומץ ומי נהר הוא זה שארגן את ההגנה של החבורה. בסיוט של לורק סהר פז התמודדה עם החששות שלה כשהיא ראתה את בני עמה עומדים נגדה, אח"כ בחזיר והמשרוקית היא זו שחוללה את הסערה עם השיר שלה, והפיצה את הדת של מישאקל בכל מקום שהיא עברה בו. לסיום, הם נשארו בקלאמאן ויחד עם גילתנאס עזרו בהגנה עליה. בנוסף לכל זה, יש גם ספרים נפרדים על מה שקרה להם אחרי המלחמה. אחד מהם הוא SPIRIT OF THE WIND, שבו מסופר מה קרה למי נהר ואיך הוא מת (לא אגיד איך כדי לא להרוס לכם) והוא בהחלט לא קרטון מהלך על שתיים.

Moondust

New member
בסדר. אין צורך להתנפל...../images/Emo41.gif

אני דווקא קראתי את SPIRIT OF THE WIND, ומאוד אהבתי את הספר ואת הדמות של מי-נהר. אבל ברשומות, מה לעשות, הוא פשוט לא מושקע, ואני כבר לא מדברת על התפקיד שלהם. יכלו לפתח את הדמות שלו הרבה יותר. ברשומות בקושי יש לו אישיות, חוץ מכמה רגעים נדירים שבהם הוא עושה משהו, והוא פחות או יותר דמות תומכת בעלילה. כן, ברשומות הוא היה קרטון מהלך על שתיים. מה שעשו איתו אחר כך זה כבר עניין אחר. אבל, שניהם באמת חשובים לעלילה, וכאן אני מודה שטעיתי.

זה קשה...

אני די שונא את קרמון, אבל זה לא שנאה, אלא יותר כעס על זה שהוא עושה מעצמו צחוק כ"כ הרבה פעמים. אבל לומר את האמת, הדמות שאני באמת הכי שונא היא סילברה שגרמה לכ"כ הרבה צרות...

SaberTooth

New member
סילברה...

המטרה היחידה של הדמות היתה להוביל את החבורה ליד הדרקונית ולגלות בפניהם את רמחי הדרקון. כל סיפור האהבה בין גילתנאס לסילברה מיותר לדעתי, הוא הרי לא הוביל לשום מקום, החבורה הייתה יוכלה להגיע ליד הדרקונית ואף לצאת לסנקטיון גם אילולא היתה מתאהב גילתנאס בסילברה. יש איזו מטרה נעלה לסיפור האהבה בין גילתנאס לסילברה שעוד לא עליתי עליה

למעלה