טופיק!

Moondust

New member
טופיק!../images/Emo41.gif

אם הדמויות ברומח היו דמויות מצוירות, מי הם היו? רייסטלין - מוח. בגלל השכל האדיר והרצון להשתלט על העולם. קרמון - ג´וני בראבו. בגלל השרירים, הבחורות והמחסור במוח. לאורנה - באבלס. תינוקת מעצבנת, אבל יכולה להכאיב. קיטיארה - באטרקאפ. וזה ברור למה. טיקה - מיס בלום, בגלל התלתלים והחזה הענק. פיזבן - ראש העיר של טאונסביל! ואין לי יותר.... תורכם.

Arana

Well-known member
מנהל
רייסטלין המוח... LOLOLOLOLOLO

"Hey, Raistlin Brain, what are we going to do tonight?" "What we do every night, Dalamar... !!!!!! TRY TO TAKE OVER THE WORLD" (כן, זה יעבוד...)

בלין

New member
לא לא לא!

"Hey, Raist Brain, what are we going to do tonight?" "What we do every night, dalamr, we will try defeat the dark queen!" וחוץ מזה, הכונו לפרק השלישי של "רומח הדרקון בעיני פריק טולקין!"

D gitaL

New member
Raistlin & Dalmar theme song

by D gitaL Theyre Raistlin n Dalmar Theyre Raistlin n Dalmar One is the punisher The other is a slave Theyre labratore mages Theyre Raistlin Raistlin n Dalmar Dalmar Dalmar Dalmar Dalmar oooouuuuuuuuuu ya Raisti poo spank me בלחן של פינקי והמוח אנלא ממש יצירתי אבל זה מה שיכלתי

Time & Death

New member
מנסה לשתף פעולה...

רייסט- יוקי (
) למרות שהוא לא בלונדיני, העיניים... והאופי... *אנחה*
רייסט- טומא, זדוני, מוכן לדרוס כמה אנשים כדי להשיג את מה שהוא רוצה. ודומה לבת... (למרות שאני מוחה על ההנחה הזאת אבל בשביל ההקבלה..)
קרמון- פינקי, אני לא חושבת שאני צריכה לפרט למה...
גדיל- שואיצ´י, כי הוא חמוד, וקטן וכולם סולחים לו בסופו של דבר. ואמ... לא עולים לי דברים אחרים כרגע... בכל מקרה, מסכימה על לאורנה-באבלס... מאד מתאים.

ilbe182ebli

New member
אני לא צופה ממש בסדרות מצויירות

אבל עדיין הייתי מהמרת על מומין בתור תניס...

Magma99

New member
../images/Emo29.gif מסכימה!! ../images/Emo127.gif ../images/Emo41.gif

דלאמאר-קיי- (למרות שדלאמאר לא בלונדיני) כי שניהם תככניים כאלה (וגם חמודים
) קיטיארה- Seduca (מהפאוורפאף גירלס)- כי לשתיהן יש אותו אופי ואותה התנהגות

Time & Death

New member
מדמיינת את דאלמאר מצמיד אקדח לראש

של רייסט כדי להפוך אותו לשפחת מין
משעשע למדי... את יודעת של-קיי והירו אמור להיות רומן? כזאת החמצה של הסדרה!!!

Magma99

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo145.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo32.gif

הירו וקיי... באמת החמצה
שניהם כאלה.... מושלמים ביחד.

Ophel McNeil

New member
הם במנגה ביחד *חיוך מרושע* ../images/Emo117.gif

ויום אחד אני אניח את ידי על מה שאמור להיות כחוברת שלמה עם כל סצנות הסקס של גרוויטיישן. *נמסה*

Time & Death

New member
יש חוברת כזאת?????

אאההה!!! לא פייר!!! גם אני רוצה!!! יוקי... ושואיצ´י... וקיי והירו.... אההה.... *נמסה*

Magma99

New member
גם אני רוצה!!

את הירו וקיי (המושלם) ויוקי ושואיצ´י....

Ophel McNeil

New member
הירו המושלם. ../images/Emo99.gif../images/Emo117.gif

והשגתי! השגתי! *צחוק זדוני* למרות שעדיין לא התפנתי לקרוא.

Ophel McNeil

New member
*פורצת בבכי היסטרי* ../images/Emo117.gif

איך, איך אפשר להשוות את יוקי
, יפה התואר, האדיש, השולת, המדהים והושלם, לרייסטלין, התולעת חסרת החיים?!
ולטומה?? טומה, המודל של כולנו, שיש לסגוד לו ולהעריץ אותו (בעיקר עם רוצים לחיות)? אני מוחה! (אבל וואלה יש דימיון מסוים בין שואיצ´י לגדיל...).

Time & Death

New member
טוב, טוב, אני מבקשת סליחה...

הוא לא דומה להם, זה פשוט הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא. אולי פומה יהיה יותר טוב? (מאקס...) כן... זהו... הוא יותר דומה לפומה מאשר ליוקי וטומה. ושוב, אני מבקשת סליחה, אבל רייסט הוא לא תולעת חסרת חיים! (היה לנו כבר ויכוח על זה... באחד ממימיו הראשונים של הפורום...)

למעלה