טופיק!

Northern Lights

New member
טופיק!../images/Emo41.gif

נראה שעכשיו אני אתחיל בהטפקה היסטרית, אני שופעת רעיונות.
. אני אשתדל לא להציף. והטופיק הפעם הוא - מה היו מילותיהם האחרונות? כן, אז גנבתי את זה מפורום הארי פוטר, אבל זה טופיק נחמד. אלוהים ימחל לי. תכתבו כאן מה אתם חושבים שהם אמרו ממש לפני מותם. כו, אני יודעת שכולם כבר מתו, ואני גם יודעת בדיוק מה כל אחד מהם אמר, אבל מה אכפת לי! נניח שהם עוד חיים. קרמון - אבל טיקה, זו הייתה אי הבנה! היא נישקה אותי בהפתעה, לא הייתי מוכן! באמת! לא טיקה, לא עם המחבת - *בום* דאלמאר - ת..תגידו... ל-לרייסט... לרייסטלין... שאהבתי מאוד את החוטיני השחור ש-שלו... גדיל - היי תניס, מה המצב? תגיד, למה אתה מחזיק סכין? אה, זה? באמת שלא התכווני להוציא את חוברות הפורנו ואת תחתוני התחרה מהמעיל שלך! לא, לא עם הסכי- *קרעכץ**מת* סער -לא... רק לא את השפם... מי-נהר (רואה את מליס מולו) - שיט, יש לה שיניים ממש גדולות.

La Gamba

New member
עוד כמה

טאנין לפאלין- "אמרתי לך!" גדיל- "אופס" בריל- "there is no place like home" קיטיארה לדאלאמר-"what did I do?" המלך הכוהן-"did I do that?" טיקה- "גשר חבלים רפוף? על מה אתה מדבר אוטיק?"

ועוד כמה

גדיל: "נעים מאוד, אני גדילן קוץ-רגל. ומה שמך, מר דרקון?" מינה: "סתאאאם, עבדתי עליכם! "אל אחד" אעלק..." סות´: "מה כבר יכול לקרות לי?!" רייסטלין: "כל מה שיש זה להכנס לאביס, לפגוש את טאקיסיס וזבנג וגמרנו"

La Gamba

New member
יאללה, אני לא יכול להתאפק

אסטינוס, בספרו: "וברגע שבו נראה לכל שאין תקווה...." ג´אסטוריוס: "יש לי הרגשה שעשינו טעות, why can´t we just all get along?" ג´נה: "טוב, דאלאמר, נראה לי שאני אצא דרך הדלת הקדמית הפעם." הומא: "למה לא בחרתי בדרקונית הכוסית?"

בלין

New member
נלך על זה

תרוס- חסר למי שיעיז לחפור כדי לקחת לי ת´יד! רייסטלין- טוב, לפחות לא מתתי בתול.. חלמיש-נשבע לכם, זה לא הלב שלי חטפתי שם מכה. פיסטנדנטילוס- המצומק הזה ניצח אותי? איזה בושות! פירוס- זקנה קרעה אותי במכות. כל החבר´ה ירדו עלי.

AnatOfBodom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את רייסטלין
"לפחות לא ממתי בתול" ..טוב!!!

SaberTooth

New member
כל הכבוד לך...

אני מודה לך שאת מנסה להחיות את הפורום. כל טופיק יתקבל בברכה, ביחוד משעשעים ומצחיקים כשלך.

Ophel McNeil

New member
וול. דה. ../images/Emo117.gif

זאת אני, זוכר? *הולכת לרדוף אחרי דמויות אומללות מגרווי*

Ophel McNeil

New member
מישהו זוכר אותי? ../images/Emo12.gif../images/Emo117.gif

חוץ מסייבר, כמובן.
תניס: "כן. קיטיארה. אני סומך עלייך." גדילן: "שטויות. אני בטוח שאם אני רק מאמין מספיק, אני אוכל לעוף." חלמיש: "אמרתי לקנדר הממזר שהוא לא יכול לעוף!" טיקה [לקרמון]: "אתה בטוח שככה מחזיקים חרב?" קיטיארה: "לאורנה. היי." רייסטלין: **צונזר** (דווקא היה לי משהו מצחיק בשבילו. אבל יותר מדי NC-17....
).

Northern Lights

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

למה לא אמרת את רייסטלין..? נראה לי שכולם פה מסוגלים להתמודד עם משהו סלאשי... תניס (באמצע שריפת קלוריות סוערת עם לאורנה): או, קיטיארה, כן! *קולט מה הוא אמר* לא לאורנה, זו הייתה פליטת פה, באמת התגברתי עליה, לאורנה, לאאא-*מת*

SaberTooth

New member
יש לי רק אחד... וגם הוא צולע....

גילתנאס: "לא סילברה, אני חושב שיהיה יותר כיף אם ´נשרוף קלוריות´ בדמותך הדרקונית... סילברה, תזהרי עם הרגל
*קווץ´*"

בלין

New member
הרשה לי לשפץ...

כן סילברה, הכסף שלך עושה לי את זה, בואי בואי הנה, לא! לא הכסף של הסולייה, לא!!!!!!!!!! "קווץ´" נוו, גם יצא צולע.

למעלה