טופיק.

slashy girl

New member
טופיק. ../images/Emo3.gif../images/Emo117.gif

הטופיק לחלוטין גנוב מפורום מכושפות, אבל הוא הצחיק אותי, אז מותר לי - איזה חיה לדעתכם מתאימה לכל אחד מהדמויות ברומח הדרקון? אני אתחיל, כמובן.
רייסטלין - נחש. לא צריך הסברים, נכון?
תניס - התלבטתי בין סמור לשועל. אני לא ממש בטוחה למה סמור, אולי כי חטפתי ביס מהחיה הזאת לפני יומיים, ועדיין כואב לי, ויש לי טראומות, אז שועל כי לתניס יש שיער ערמוני, ולהגיד אריה בגלל תכונות המנהיגות שלו נראה לי מפגר.
קיטיארה - חתול.
*מלקקת את השפתיים* טוב, 12 בלילה. אני לא משהו יצירתית בשעות כאלה...
ננסה מחר!

SaberTooth

New member
המממ...

אלהנה - חתולה פרסית מפונקת. קיטיארה - פנתרה. סער - אריה. אצילי ובעל תכונות מנהיגות (בעיקר בצריח הכהן הראשי). ואגב, תראו תראו מה מצאתי. נכון שזו תמונה יפה

גם לי יש כמה:

סהר-פז-יעלה עדינה אוקיי, אחרי הרבה דקות של מחשבה, החלטתי שאין לי כמה, כמו שכתוב בכותרת, אלא רק אחד

הנה:

קיטיארה- לביאה. קרמון- שור. רייסטלין- כמו שכבר אמרו, נחש. טאניס- כלב מצוי :) גדיל- עכבר/אוגר...כמה שזה מתאים.

thug4life

New member
יפה אבל לא מתארת את רייסטלין טוב

פה רייסטלין נראה..... טוב וזה פשוט לא מתאים לא אין תווים של ערמומיות וחוכמה בפנים כמו שמצויין בספר!!! אבל עדיין תמונה יפה וקבל קצת עבודה פוטושופית

ash 1

New member
לא אהבתי

גדילן ניראה כמו פמיניסטית עם קילקול קיבה קרמון ניראה ממ אני לא ממש בטוח אבל אני דימיינתי אותו אחר לגמריי טיקה ניראת כמו יצאנית רייסטלין ניראה זקן ולא אנושי והמטה ביכלל לא אמור ליהיות כזה סער >_<! איכססססס זוועה! לאורנה טיקה תניס וסהר פז ניראים בסדר ואיפו מי נהר?

ash 1

New member
בקשר לקרמון

לפי הספר הוא אמור ליהיות ענק שמנמן עם פנים עגלגלות ותמימות וחיוך תמידי פה הוא ניראה כמו רמבו!

SaberTooth

New member
המממ...

איך שרייסטלין מביט אלינו במבט ערמומי מתוך האפילה של ברדסו. איל שעייניו כאילו אומרות לנו "אני יותר טוב מכם". אני חושב שזה מתאר יפה את רייסטלין. יכול להיות והתמונה צויירה על פי דוגמן ולכן אי דמיון רב לרייסטלין שלנו.

SaberTooth

New member
דווקא את התמונה הזו בחרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

התמונה הזו צריכה להיקרא "אוסף התמונות הגרועות של גיבורי הרומח". התמונות של הרומח השלי (ששלח לי שגיא ואני מודה לו על זה, שוב) נמצאות במחשב השני ואין לי ממש גישה אליהן כרגע. אולי מחר אני אעלה תמונה טובה של רייסטלין.

Northern Lights

New member
איכס של תמונה../images/Emo41.gif

מישהו חסר כישרון סרק תמונות לא מחמיאות במיוחד מכריכות מכוערות של רשומות והדביק אותן יחד.
ולאש - מי-נהר לא נמצא פה כי הוא משעמם כמו קרש ואף אחד לא אוהב אותו. בדיוק הסיבה שחלמיש לא נמצא שם. הם לא פופולריים מספיק.

thug4life

New member
תהרגו אותי וזהו

לא אני ציירתי וגם לא סרקתי אלו סה"כ תמונות של אלמור (הזה שצייר את התמונות הכי טובות ויפות של רומח הדרקון) עם עריכה פוטושופית אני לא אומן הפוטושופ וגם התמונות היו ברזולוציה די נמוכה

Northern Lights

New member
טופיק חביב../images/Emo41.gif

קרמון - גורילה. בגלל שהוא שרירי וגדול... אבל מצד שני, גורילה היא חיה יותר מדי אינטיליגנטית... רייסטלין - נחש צפע. קיטיארה - חתול בר. או אנקונדה. סהר-פז - חדקרן. גדילן - קוף סנאי.

SaberTooth

New member
מי נהר... שמוק../images/Emo35.gif

אולי גילתנאס, או פורתיוס. אבל מי נהר
למה אתה חושב ככה

thug4life

New member
לא יודע הוא פשוט לא עושה כלום חוץ

מלעמוד או לשבת בדיוק כמו שמוק (בעברית עתיקה שמוק=ז*ן) וכל השאר סתם פוצים שזה כמו שמוק אבל שמוק שכן עושה משהו

Northern Lights

New member
הוא לא שמוק../images/Emo41.gif

הוא סתם משעמם כמו שולחן מאובק. אפילו כשהסיפור מתמקד בו כל השאר מקבלים את השורות הטובות. הספר היחיד שמדבר עליו שבאמת טוב הוא SPIRIT OF THE WIND. ספר מעולה, לדעתי.

למעלה