טופיק

shabluly

New member
טופיק../images/Emo13.gif

הורים והסעות!!! כשאתם צריכים להגיע לאנשהו אתם לוקחים אוטובוס או שזה ההורים? כי ההורים שלי כל הזמן אומרים לי שהם מרגישים כאילו הם מונית
ולפעמים אשכרה לא נעים לי כבר לבקש מהם שיסיעו אותי כי לי אישית אין בעיה לסוע באוטובוס אבל לרוב לחברותיי לא מרשים מה שדופק את העניין... אוף קיוויתי שזה ייצא ארוך אבל מסתבר שלא... לא נורא...

אמ

תלוי לאיפה אני צריכה להגיע, אם זה מקום קרוב, יעני כמה רחובות אז אני הולכת ברגל. אם זה לחברה שגרה נגיד אחרי הרחוב הראשי או באזור של הפארק אז הם מסיעים.... ואם זה נגיד לסרטים וכאלה- אז מתחלקים חצי חצי. יעני ההורים של מישהו מביא וההורים של השני מחזיר... אז בד"כ אם זה לסרט והם יכולים אז הם לוקחים לסרט... ההורים שלי (וגם אחיות הגדולות שלי) חושבים שהם מונית.. אבל מה לעשות הם יצטרכו להתמודד עם זה שאין לי רישיון

אני לא יכול לצאת מהבית כמעט../images/Emo16.gif

כל הזמן ההורים שלי מתלוננים שאני לא נוסע באוטובוס ולא הולך ברגל, אבל בעצם, שכחנו, הם במילא לא יתנו לי. ההורים שלי מסיעים אותי לכל מקום גם אם אני לא אבקש, יתלוננו שאני צריך לסוע באוטובוס וללכת ברגל, אבל לא ירשו לי לסוע באוטובוס או ללכת ברגל.
ניר

lolita...

New member
בקטעים האלה אני ממש חוצפנית....

אם נגיד אבא נמצא מחוץ לבית (אמא לא נוהגת לנהוג
) אני מסוגלת לבקש ממנו לחזור כדי להקפיץ אותי וגם אם הוא בבית .... ויש פעמים שחברות שלי אצלי אז אני מבקשת שהוא או אחותי יקפיצו אותן לבית.... פויייי אני מרגישה קקה אם הם לא יכולים אני מקבלת כסף למונית! אז שווה לבקש

shiri_b

New member
אני נוסעת הרבה

באוטובוסים (או אם זה יום שישי אז אנחנו יחד במונית) אבל לא כל כך הרבה בדר"כ אין לי בעיה לבקש מההורים אבל אני התחלתי לבקש מהם ממש פחות (אולי זה קשור לעובדה שלאח שלי יש רישיון ואוטו משלו...
)

Shani5

New member
ההורים שלי מזה מעצבנים בקטע הזה

מצד אחד הם אומרים שמסוכן לסוע באוטובוס (אני ירושלמית, אז זה באמת מסוכן
) ומצד שני הם מתלוננים שהם כל הזמן מסיעים אותי... בתכל´ס אני נוסעת המון באוטובוסים אבל אם יש אפשרות שההורים יסיעו או שהם מציעים אז אני מנצלת את זה
והכי בעיה זה בימי שישי בערב או שבת בצהריים כשאני יוצאת ואין אוטובוסים... אז או שאני לוקחת טרמפ מאחד החברים שלי או שאני נוסעת במונית.... ואת זה ההורים שלי לא יודעים...

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif זה לא ממש משנה ../images/Emo9.gif

הם תמיד יגידו שהם מרגישים כאילו הם מונית, אבל הם במילא לא מרשים לי לנסוע באוטובוס
אז מה נשאר? ללכת ברגל? גם את זה בקושי אסור
"אתה ילד בכתה ו´, החיים יותר מדי מסוכנים. אתה לא יוצא לבד.."
הא, יופי, בסוף בחטיבה אני עוד ילך איתם כל יומ לג´מבורי לשחק עם חברימ

למעלה