טופיק!

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
טופיק!../images/Emo11.gif

או.קיי- אתם מכירים את הדמויות האלה שבאות להתארח בתוכניתנו האהובה-ופשוט עולות לכם על העצבים- עד כדי כך שאתם מאחלים להם שינעלו בחדר יחד עם פיבי וקול נמרחים אחד על השני, או שיאלצו לבלות את שניותיהם האחרונות נחנקים בתוך אחד מבגדיה של פרו, או שיטעמו מהמאכלים של פייפר? ועכשיו לשאלה- מי הדמות האורחת השנואה עליכם במכושפות?
א.טיילר(ארררררר...) ב.ג´ק(אני יודע, לא בדיוק אורח, אבל הייתי חייב) ג.סם ד.נטלי ה.אחר(אני בטוח שיש הרבה...) כדימע, לאוודע!

PopPy

New member
נטלי, דפנטלי../images/Emo85.gif

אז מה אם היא הקריבה את עצמה
היא גם ככה כבר מתה
והקולות האלה שהיא עשתה.. בררר.. לגמרי נטלי.. שמחה שנפטרנו ממנה אחרי פרק אחד בלבד, וגם זה היה יותר מדי..
איך היא מעזה לנסות לגנוב לפייפר את ליאו ולהרגיז אותה
חוצפנית...
אתי (עוד 3.5 מגה!!!!!!!)

Pixy led

New member
הדמות השנואה עליי....?

קול. טוב, אוקי, להירגע, הוא לא עד כדי כך רע (פרצוף חמוץ). את סם ממש לא אהבתי, השחקן היה אנמי, וגם מכוער, וגם הדמות לא משהו סימפטית. בקושי למדנו עליה משהו. את נטלי אהבתי! היא הייתה קורעת! ("אתן צריכות להיות מוכנות לקרב, מבחינה מנטלית, פיזית, וביגודית!"). בכלל, הפרק איתה היה אחד הפרקים הכי טובים בעונה השלישית, אם לא הטוב מכולם. והיא ממש לא ניסתה "לגנוב" את ליאו מפייפר, הם היו רק ידידים, זה הובהר מההתחלה, ואפילו פייפר אמרה שהיא לא מקנאת בנטלי, אלא רק במה שהיא מייצגת. ג´ק דווקא לא נורא, היה חביב, אם כי התאום שלה היה די משונה, מילא, שווין. אבל תזכיר לי מי זה טיילר? כעיקרון, אני לא מצליחה להיזכר בדמות שממש שנאתי, אבל היו המון שדים שלא אהבתי, כגון השד בפרה-וויצ´ד, זה שאסור היה להרוג אותו, וניסה להתאבד עליהן (רע כמו שזה נשמע). גם את העלק-ערפדים לא אהבתי, ואיש הגלידה בכלל... גם את זה שהוציא את פיבי להורג בעונה השניה די שנאתימעניין למה...), הזכיר לי בטירוף את היטלר. אבל בד"כ אין דמויות איומות במכושפות, זה פוגע ברייטינג.
אופל מקניל.
מיאו הידעתם? למכושפות יש יותר רייטינג מבאפי, ועונה רביעית נהדרת!
D-:

Ophel McNeil

New member
וזאת כמובן אני.

חברה שלי פשוט כתבה לי מהמחשב, ושחכתי לשנות את היוזר בחזרה.

Charmed 4ever.

New member
הדמות השנואה עליי... הההמממם

הההההההההההההמממממממממםםםם שאלה קשה.... גרימלוק´ס אולי... גם די שנאתי את מקס (עונה ראשונה בוס של פרו demon...) ואת האנה ובסטר.... ומי זה לעזאזל טיילר???????????? וג´ק ממש חמוד בעיקר כשפרו גנבה לו את הסלולרי... חחח :)
u all
חוץ מהאנה מקס והגרימלוק´ס..... ועוד כמה שלא עולים לי לראש כרגע... ניצן

p3

New member
טיילר...(ספוילר קטן)

הוא ילד עם כוח נדיר להצית דברים באש מהעונה הרביעית, פרק 12 (סוף סוף!4X10, 4X11, 4X12 ו-4X13 בשלושה ימים ועוד מעט פרק 414 יורד!!!
) הוא פשוט...היה כוער ומעצבן וכל שניה היה בא לי...אררררררררר....ועוד פייפר נעשתה כזאת אמהית כלפיו....בעעעעעעע...
הוא הדמות השנואה עליי עד עכשיו. ושדים תמיד שונאים, הכוונה היא שתרצה שהם כבר יחוסלו. את פראט מ-2X02 באמת שנאתי... אבל יכול להיות שהייתי מגיב אותו דבר אם הייתי מגלה שהיו מכשפות בעולם (מה? מכושפות זה לא סיפור אמיתי?
)

Cole cohen

New member
יותם זה היה מאוד נחמד מצדך לשים ..

דמות שלא כולם מכירים...

Charmed 4ever.

New member
טיילר..

הוא דווקא ממש חמוד.... אהבתי את הפרק הזה מאוד אחד האהובים עליי..

ד ג י

New member
לא זוכר

אני לא משמש קבוע כאן ואולי אין לי זכות להגיד את זה אבל בפרק האחרון בעונה השלישית (אני חושב) הייתה מכשפה שהרגה את פייפר אם רובה ואני חושב שאני שונא אותה יותר מכולם

Paige

New member
טיילר ודן...

דן פשוט נ-ו-ר-א לדעתי. וטיילר (זה מ"לוסט אנד באונד"??) כזה סנובנובון!!! ראיתי את הפרק הזה עם החברה הכי טובה שלי וכל הזמן עשינו מה שהוא עושה עם המבט המוזר הזה והידים על המצח :$

Ophel McNeil

New member
מותר לי לדעת למה את שונאת את דן?

ואני לא באה כאן כדי להגן על דן, אני באמת רוצה לדעת, (למעשה, אני רוצה גם לשנוא את דן בעצמי...
אבל באמת, הוא לא מכוער, תוכלי להגיד שהוא לא לטעמך, אבל לא שהוא *מכוער*, והוא היה ממש נחמד לפייפר (לתשומת כותבי הפאנפיקים!!), מאוד עדין ומתחשב, וכל הבלה בלה הזה. אם אני הייתי מגלה שחבר שלי, שאני מאוד אוהבת אותו, עזב אותי בשביל מישהי מתה, שידעתי שעוד בסוף תפריד בינינו, הייתי מעט יותר כועסת. (מעט יותר= יורקת אש ושוברת כיסאות...
איך מישהו הגדיר את זה פעם? ´זה דבר אחד שעוזבים אותך- אבל כשעוזבים אותך בשביל מישהו אחר, זה דבר שונה לגמרי´). אופל מקניל.

Paige

New member
אני פשוט שונאת אותו P:

הוא מכוער, יש לו שיער מכוער, הוא אגואיסט והוא הפריד בין פייפר לליאו P:

1Shir

New member
אני בחרתי בנטלי

דמות עם גישה מעצבנת וכושלת, וחוץ מזה התרגלנו לדמויות אורחות שנראות קצת יותר טוב, לא?

הדמות השנואה עליי היא...

אני חושבת שנטלי כי היא כזאת אהבלה ומפגרת, שחושבת את עצמה.
את מי אתם לא אוהבים מהדמויות הראשיות? (פיבי, פרו, פייפר, פייג´, קול, ליאו ודריל). אני אישית לא כזה מתה על ליאו....

Charmed 4ever.

New member
אני חושבת ש...

דריל די מעצבן לפעמים... אבל פרו ממש ביצ´ית כמעט תמיד... אז פרו.... ניצן

Ophel McNeil

New member
כופרת!!

השליכוה ליאור!!
(הכי שונאת? קול ושתי הבעות הפנים שלו. איזה הפתעה).

למעלה